Şimdi Ara

Hangi Marka&Model 2. El

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;

    7500 YTL gibi kısıtlı param var ve bir süredir ikinci el araba araştırıyorum. Ama her kafadan bir ses çıkıyor. Hangi markaya hangi modele baksam birileri marka ve modelle ilgili bir şeyler söylüyor. Resmen kafam bulandı. Bir türlü ne alacağıma karar veredim. Aslında kafamda Brodway veya Tipo var. Brodway için herkes hem fikir ancak Tipo modelleri için herkes farklı bir şey söylüyor. Kimisi S al diyor kimisi alma diyor, kimisi SX SLX'e gir diyor. Yani anlayacağınız zaten kısıtlı bir para ile birşeyler almaya çalışırken birde üstüne bunlar gelince iyice allak bullak oldum.

    Amacım bu kısıtlı paraya fazla masraf çıkartmadan, binebileceğim, ihtiyacım olduğunda elimden rahat çıkarabileceğim tarzda bir araba almak.

    Bu konuda ilgili ve bilgili arkadaşların tavsiye ve yardımlarını rica ediyorum.
    İlgi gösteren herkese şimdiden çok çok teşekkür ederim.

    Saygılar.

    NOT : P.tesi gününe kadar foruma tekrar giremeyeceğim. Cevap yazan arkadaşlar hem sorup hemde ilgilenmedi diye kızmasınlar lütfen.







  • Arkadaşım ben Tipo'yu tavsiye edebilirm. Brodway'a göre çok daha, geniş ve rahattır. Elindeki parayla S veya SX modellerini alabilirsin. Ayrıntılı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_11271280/tm.htm
  • o fiyata klimalı tipo slx bulabilirsen kaçırma derim.malum yaz sıcağı
  • 93 model vectra bile bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.