Şimdi Ara

HANGİ MARKA DONDURMA YİYELİM??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
30.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

HANGİ MARKA DONDURMA YİYELİM???

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2019)
Giriş
  • magnum classic & bademli & beyaz yiyelim ama Ülkere oy verelim italyaya bir ara kıl olmuştuk bu vesileyle schöller girmişti (alman) Türkiye pazarına ama yememişti Anadolu çocuğu
  • onlar kol dondurması yediriyodu galiba

quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

MADO dondurma neyinize yetmiyor %100 türk sermayesi
  • Algida yiyin, en hijyenik ortamda üretilen dondurma Türkiye'de bu diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 31 Mayıs 2005, 19:53:09 >
  • valla ben ilk okula giderken bi heves cornet almıştım, ozamanlar biraylık harçlığımdı
    tam yemee başladım üçüncü ısırıkta böceğin bacağının birisini azımda hissettim kendiside zaten o hıçla fırlattı kendini dışarı , hala yusuf yusuf tiskiniyorum böenk

quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

Algida yiyin, en hijyenik ortamda üretilen dondurma Türkiye'de bu diye biliyorum.
  • Onlar dondurma mı? En iyisi MADO. Dondurma yediğini anlıyor insan.
  • algida tabiiki.
  • yuh ya Ülker i ermeni yaptınız ya helal olsun...bence ülkerin sahibi ermeni değil azılı sırptır...Kardeşim sallıyorsun bari iyi salla..İnadına ülker anasını satayım...max çok severim ama inat olsun ilk dondorma yediğimde aklıma gelirse ülkerin dondurmasını yiyeceğim...yobaz olalım anasını satayım zararı yok...israil veya abd li olmaktansa yobaz olmak hepsinden onurludur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviGece -- 31 Mayıs 2005, 20:17:10 >
  • maraşın üstüne tanımam
  • KAHRAMAN MARAŞ HAS TÜRKİŞ DONDURMA YALA YALA BİTMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglamak

yuh ya Ülker i ermeni yaptınız ya helal olsun...bence ülkerin sahibi ermeni değil azılı sırptır...Kardeşim sallıyorsun bari iyi salla..İnadına ülker anasını satayım...max çok severim ama inat olsun ilk dondorma yediğimde aklıma gelirse ülkerin dondurmasını yiyeceğim...yobaz olalım anasını satayım zararı yok...israil veya abd li olmaktansa yobaz olmak hepsinden onurludur...

Tamam da niye bu kadar ateşlendin?Ben sadece duyduğum birşeyi yazdım BU KESİN BÖYLEDİR demeim ki?!?

• nadirgurece
    imzanı düzelt istersen
  • Yazılan tüm görüş ve düşüncelere saygı duyduğumu belirterek bir iki kelam da ben eklemek istedim;

Farklı markalardan dondurmaları tüketip te memnun kalınmadığında bu durum o markanın gerçekte kötü olduğu anlamına gelmez, bu yaklaşım doğru değildir.

Yaklaşık 15 ila 16 yıldır Türkiye gibi bir pazarda adını duyurmaya başlayıpta bu günlere kadar gelen bir firmanın mallarına Gavur yada Ecnebi malı diyerek onu dışlamak yanlış bir tutumdur, Coca Cola içinde burada benzer bir konu açıldı kimse diyemezki ben bu yaşıma kadar bu gavur malı diye dışladığım markaların ürünlerini yemedim ve içmedim, bunu söyleyen kendi kendisini kandırmaktan başka bir şey yapamaz.

Az yada çok hepimiz bu ürünleri tükettik bu bir gerçek, şahsım Algida da çalıştığım halde bu markayı savunduğumu kimse sanmasın. Emin olun ki bir çoğumuzun arkadaşı, tanıdığı, vs. yakınları Algida, Ülker, Panda, gibi firmalarda daha önce çalışmış yada hala çalışmaktadır.

Dünya çapında Hijyen açısından en uygun koşul ve fabrika şartlarında üretilmeye devam eden dondurma markası Algida dır buna inanmayanlar Çorlu bölgesindeki Algida Fabrikalarını rahatlıkla gezip görebilirler. Bu konuda da bir çok ödülü dünya çapındaki markalar arasından almıştır, aslen bu marka Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. ye bağlı olup Hollanda merkezli olarak zamanında Türkiye ye getirilerek bu piyasada tüketime sunulmuştur.

Gavur yada Ecnebi markası olarak nitelendirmek ne derece doğru olur bilinmez ancak bu marka, Türkiye de yabancı ülkelerden bağımsız bir şekilde ham maddesinden ambalajına kadar üretilerek satılmaktadır yani hiç bir katkı maddesi yurt dışından gelmez.

Diğer markaları kesinlikle eleştirmiyorum hepimiz damak tadımıza hangisi uygun ise o ürünü tüketmekte özgürüz, ancak bunca yıldır kendisini ispatlamış bir marka olarak Algida yı tercih etmemin birden fazla nedeni var.

Son olarak hiç kimsenin bu markayı övdüğümü sanmasını istemiyorum ben sadece sizlerle paylaşmak istediklerimi yazdım.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 31 Mayıs 2005, 20:54:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: H.I.V

Bu kadarmı gereksiz topic olur???
    Akşam yemeğinde ne yiyeceğinide sor bari...

Aman arkadaşım bu kadar muhalif olma.

Konuya dönersek;ÜLKER yemeyin de ne yerseniz yiyin.

walla bencede +1000000000

• SONUC BELLİ tabiki algida ... valla durupta milletini satana oy vermektense giderim ŞEREFİYLE elin gavuruna paramı verir ve sonuna kadar HELAL ederim ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

SONUC BELLİ tabiki algida ... valla durupta milletini satana oy vermektense giderim ŞEREFİYLE elin gavuruna paramı verir ve sonuna kadar HELAL ederim ....

+9999999
  • niye akıllı bir topic yok yaww sadece yorum yaptım yorum istemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mexmo

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: H.I.V

Bu kadarmı gereksiz topic olur???
    Akşam yemeğinde ne yiyeceğinide sor bari...

Aman arkadaşım bu kadar muhalif olma.

Konuya dönersek;ÜLKER yemeyin de ne yerseniz yiyin.

walla bencede +1000000000

• ne olursa olsun arkadaşım ÜLKER kendi ülkemizin insanı en azından el alemin gavuru değil bakalım senin yediğin dondurmadan kazandığı parayı ne yapıyor paran nereye gidiyor biliyomusun ülker yobaz mobaz en fazla cami cemaat işleriyle uğrasıyodur buda diğer tüm seçeneklerden daha iyidir Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: brute_force

ne olursa olsun arkadaşım ÜLKER kendi ülkemizin insanı en azından el alemin gavuru değil bakalım senin yediğin dondurmadan kazandığı parayı ne yapıyor paran nereye gidiyor biliyomusun ülker yobaz mobaz en fazla cami cemaat işleriyle uğrasıyodur buda diğer tüm seçeneklerden daha iyidir Saygılar

valla durupta milletini satana oy vermektense giderim..... ŞEREFİYLE elin gavuruna paramı verir ve sonuna kadar HELAL ederim .... HİC DEGİLSE KİMSEYİ SATMIYORLAR ADAMLAR İSİMLERİYLE DİNLERİYLE GÖRÜŞLERİYLE İŞ YAAPIYORLAR KİMSEYİ NAMAZLA DİNLE KANDIRMIYORLAR BEN TEKRAR SÖLİYEYİM ALGİDAYA VERDİYİM BÜTÜN PARALAR HELAL HOŞ OLSUN ......

• quote:

Orjinalden alıntı: brute_force

ne olursa olsun arkadaşım ÜLKER kendi ülkemizin insanı en azından el alemin gavuru değil bakalım senin yediğin dondurmadan kazandığı parayı ne yapıyor paran nereye gidiyor biliyomusun ülker yobaz mobaz en fazla cami cemaat işleriyle uğrasıyodur buda diğer tüm seçeneklerden daha iyidir Saygılar

Cami cemaat işleri mi?Hiç sanmıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.