Şimdi Ara

HANGİ MARKA DONDURMA YİYELİM??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
30.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

HANGİ MARKA DONDURMA YİYELİM???

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2019)
Giriş

Algida en iyisi abi ne bilim......
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo

eğer bu kadar dikkatliyseniz algidanın nestle ye ait olduğunu ve de nestlenin yahudi şirketi olduğunu araştırıp öğrenin bundan sonra algida da yemeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: zargana

quote:

eğer bu kadar dikkatliyseniz algidanın nestle ye ait olduğunu ve de nestlenin yahudi şirketi olduğunu araştırıp öğrenin bundan sonra algida da yemeyin.

Algida nın Nestle ye ait olduğunu her ikinizde onayladığınıza göre, bu iddiayı ispatlayın da bu konuya oy veren herkes görüp okusun, hadi bakalım sizi bekliyoruz.

• algida Unilever ailesinin ürünüdür. nestle ile de ortaklığı var bildiğim kadarıyla.
  • kahramanmaraş
  • quote:

algida Unilever ailesinin ürünüdür. nestle ile de ortaklığı var bildiğim kadarıyla.

Unilever bünyesinde bir marka evet bu doğru ancak, Nestle ne Unilever ne de Algida markasıyla uzaktan yakından alakalı değil. Daha açıklayıcı bir bilgi verin lütfen, Algida Nestle ile ortak mı ve yahudi mi.

Ben yaşadığım ülkedeki markanın arkasında duran isime etikete bakarım, ülkemin dışında bu markaları yahudide alıp satar, ermenide piyasaya sürer bu beni bağlamaz, ben türk insanının imkanlarıyla üretilen ve arkasında Türklerin durduğunu biliyorsam gerisi önemsizdir.

Bizler bu firmaların yurtdışı bağlantılarını araştırıpta türk mü yahudi mi muhabbetine girersek damak tadımızı da bozarız ağzımızı da bu gereksizdir, burada mühim olan en iyi kalite şartlarında ve steril ortamlarda üretilen ürün marka hangisi ise onu belirleyip tüketmektir.

Kaldı ki anket sonuçları da bunu gayet iyi açıklıyor.

• alemin kralı algida
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

quote:

Algida nın Nestle ye ait olduğunu her ikinizde onayladığınıza göre, bu iddiayı ispatlayın da bu konuya oy veren herkes görüp okusun, hadi bakalım sizi bekliyoruz.

dostum algida unilevere ait değil mi? evet.
    peki OMO MATIK,CIF,DOVE SABUN,RINSO MATIK,LÜX,VİM,SİGNAL DİŞ MAC., kime ait? onlarda unilevere.

internette boykot edilen ürünler arasında hepsi mevcut bu markaların.

bu adreste mesajların birinde tüm markalar mevcut
    http://www.myturkport.com/showthread.php?p=35602

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Aman arkadaşım bu kadar muhalif olma.

Konuya dönersek;ÜLKER yemeyin de ne yerseniz yiyin.

Ülker GOLF karemelli Harika
    Üstelik bu yazıyı yazarken tadını çıkarıyorum...
  • algida
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum algida unilevere ait değil mi? evet.
    peki OMO MATIK,CIF,DOVE SABUN,RINSO MATIK,LÜX,VİM,SİGNAL DİŞ MAC., kime ait? onlarda unilevere.

internette boykot edilen ürünler arasında hepsi mevcut bu markaların.

bu adreste mesajların birinde tüm markalar mevcut
    http://www.myturkport.com/showthread.php?p=35602

ben buraya bu markaların boykot edildiği adresleri yazmanı yada buna benzer bir cevap vermeni bekleyerek bunları yazmadım dostum, hangi marka hangi ürün her ne olursa olsun nerede ne şekilde nasıl tepki gösterilirse gösterilsin bunların hiç birisiyle uzaktan yakından alakalı şeyler yazmıyorum ben buraya dikkat lütfen

benim senden ve bilen birileri varsa öğrenmek istediğim şey Nestle nin Algida ile ortak olup olmadığını sizlerde ispatlı kanıtını görmek ve gerçekten yahudi diye nitelendirdiğiniz kökene sahiplermi değil mi bunu bilmek sadece bu kadar,

bundan ötesi berisi hiç bir tarafı beni uzaktan yakından alakadar bile etmiyor etmezde.

saygılar

• ünilever nestea mıdır nedir o buzlu cayyı nestle ile ortak olark üretiyo sadece bunu biliyorum..

nestle yahudi şirketi olduğunu biliyoruzhttp://www.sevde.de/boycott_israel_campaign.htm
    aynı ünilever inde yahudi olduğu söyleniyor. bu sitelerde ..(OMO MATIK,CIF,DOVE SABUN,RINSO MATIK,LÜX,VİM,SİGNAL DİŞ MAC.)

ben bukadar biliyorum ama aalarında başka ortaklık varmı .yokmu bilmiyorum..
  • algidanın şu klasik külah dondurmaları en güzeli
    ısrarla tavsiye ederim
  • quote:

ben buraya bu markaların boykot edildiği adresleri yazmanı yada buna benzer bir cevap vermeni bekleyerek bunları yazmadım dostum, hangi marka hangi ürün her ne olursa olsun nerede ne şekilde nasıl tepki gösterilirse gösterilsin bunların hiç birisiyle uzaktan yakından alakalı şeyler yazmıyorum ben buraya dikkat lütfen

benim senden ve bilen birileri varsa öğrenmek istediğim şey Nestle nin Algida ile ortak olup olmadığını sizlerde ispatlı kanıtını görmek ve gerçekten yahudi diye nitelendirdiğiniz kökene sahiplermi değil mi bunu bilmek sadece bu kadar,

bundan ötesi berisi hiç bir tarafı beni uzaktan yakından alakadar bile etmiyor etmezde.

saygılar

ortaklıklarını neden çok merak ediyorsun? burada benim iddiam algidanın yahudi kökenli bir şirkete ait olduğu. nestle ile ortak olsa nolur olmasa nolur. sonuçta nestle de aynı kategoride

http://ntvmsnbc.com/news/275169.asp

ilk satır

• quote:

quote:

saygılar

ortaklıklarını neden çok merak ediyorsun? burada benim iddiam algidanın yahudi kökenli bir şirkete ait olduğu. nestle ile ortak olsa nolur olmasa nolur. sonuçta nestle de aynı kategoride

http://ntvmsnbc.com/news/275169.asp

ilk satır

eyvallah sağolasın.

• apilerim aplalarım sütlüyse hepsini yalarım

HANGİ MARKA DONDURMA YİYELİM???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 1 Haziran 2005, 17:28:38 >
  • abi ülkerle namızın dinin ne lakası var ya ülkerciler gelip size namaz kılın ey kafirler mi dedi bu savunma nie neden korkuyorsunuz anlamıorum .bir şirket sahibinin dini görüşü sizi neden bu kadar ilgilendiriyor .... off of bizim millet adam olmaz abi ümidimi kestim
  • KAHRAMANMARAŞ

MADO

EDO

FEDO

MARDO

DONDURMALARI
  • şuan algida gidiyoo birinci
  • tabikiiiiiiii
    kahramanmaraş dondurması
    bu arada herkese k.maraştan selamlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.