Şimdi Ara

HANGİ MARKA DAHA İYİ? [Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben laptop alacağım 1.600-2.000 TL civarlarında.Her yere soruyorum en iyi marka hangisider diye,herkes işine gelen söylüyor.Siz objektif bir şekilde söyleyebilir misiniz?Söyleyeceğim markaların hepsinin hemen hemen ekran kartları,işlemcileri,ramleri falan aynı.Çok ufak tefek farklar var.Söylediğim fiyat aralığında hangi markayı tercih etmeliyim?

MSI
    Lenovo
    Dell
    Asus
    Toshiba
    Casper (herkes kötü diyor fakat kimse açıklama yapmıyor)
    Sony (pahalı galiba)
    Hp
    packard bell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tataleon -- 4 Mayıs 2012; 17:20:25 >

• Güncellll !
  • Güncellll !
  • Güncellll !
  • msi dell asus bu 3 ü dışına çıkma toshiba sony filan pahalı istedikleri paraları etmezler casper pb hp acer bunlara bulaşma sorunlu cihazları çok oluyor lenova kalite olarak nasıl bilmiyorum ama düzgün özellikli modeli yok fiyat performans olarak msi yi tercih ederdim ben gt 635m ekran kartlı modelleri var onlardan alabilirsiniz dell ekran kartları iyi değil ama yerinde servis oalyı gerçekten çok iyi asus ise msi ye göre biraz daha pahalı kaçıyor ama alınabilir
  • Servis olarak aralarında en yoğun ve hızlı alabileceğin makina casper, onun dışında alacağın notebook'un içeriği önemli yoksa hepsi aynı sadece dış görünümü değişiyor ufak tefek önemsiz seyler değişiyor. Casper'a kötü demelerinin sebebi ilk çıkardığı cihazlar çok dandik malzemelerden yapılmıştı şuan öyle bir problem yok aletlerde ne bir ısınma nede başka bir problem var. Toshiba,sony ve hp almada ne alırsan al Toshiba ve sony gereksiz pahalı, hp ise bişey demiyorum kalorifer olarak dahi kullanabilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

msi dell asus bu 3 ü dışına çıkma toshiba sony filan pahalı istedikleri paraları etmezler casper pb hp acer bunlara bulaşma sorunlu cihazları çok oluyor lenova kalite olarak nasıl bilmiyorum ama düzgün özellikli modeli yok fiyat performans olarak msi yi tercih ederdim ben gt 635m ekran kartlı modelleri var onlardan alabilirsiniz dell ekran kartları iyi değil ama yerinde servis oalyı gerçekten çok iyi asus ise msi ye göre biraz daha pahalı kaçıyor ama alınabilir

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Servis olarak aralarında en yoğun ve hızlı alabileceğin makina casper, onun dışında alacağın notebook'un içeriği önemli yoksa hepsi aynı sadece dış görünümü değişiyor ufak tefek önemsiz seyler değişiyor. Casper'a kötü demelerinin sebebi ilk çıkardığı cihazlar çok dandik malzemelerden yapılmıştı şuan öyle bir problem yok aletlerde ne bir ısınma nede başka bir problem var. Toshiba,sony ve hp almada ne alırsan al Toshiba ve sony gereksiz pahalı, hp ise bişey demiyorum kalorifer olarak dahi kullanabilirsin :D

hocam o zaman casper alıyorum bakar mısın böyle bir konu açmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_60489366/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60489366

3.deki casperi mi alayım 4.dekini mi

• İkiside harika simdidrn hayirli olsun turuncu indirim veya vatânin indirimlerinide takip edersin belki dahada dusebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

İkiside harika simdidrn hayirli olsun turuncu indirim veya vatânin indirimlerinide takip edersin belki dahada dusebilir

teşekkürler hocam

http://www.casperstore.net/?urun-2728-Casper-Nirvana-CMF-2670-8T35P-B.html

bunu alıyorum
  • kardeş almadıysan son kez birşey dicektim ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.