Şimdi Ara

hangi marka 970 daha sağlıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle herkese iyi forumlar, 2 sene önce aldığım zotac gtx 780 kartım garanti bitmesine bir ay kala yandı ve ürün hatası nedeni ile vatan bilgisiyar ücret iadesi yaptı hediye ceki olarak en stabil calısan oc model hangi firmada acaba yorumunuzu rica edeceğim.

• monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    Gtx 970 alacak olsam önce Gigabyte G1 Gaming alırdım yada Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 Yada Msi alırdım.
  • En serin calisan ve fiyatina gore en iyi perfirmansi veren urun gigabayte gaming g1 modelidir hocam. Kasaniza sigiyorsa alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus strix gtx970 nasıl peki?Soğutması ve fanları daha iyi değilmi?Birde oc olarak mı geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan piyasada en az cw sorunu görülen asusla gigabyte bide galax diye biliyorum en çok mside çıkıyor ama performansa bi etkisi yok hafif bi cızırtı yapıyo arada tabi fazla yüksek ses çıkaranlarda oluyor bu arada toplamda 5 tane msi gtx 970 gaming gördüm hepsinde cool whine sorunu vardı ama msinin leğen plastiginden yaptigi tiger modelinden 2 tane gorup deneme sansimiz oldu 2 sindede cool whine yoktu ilginç bir durum.

• Hepsinden cw çıkma ihtimali eşit
  • CW çıkınca ne oluyor evga alicam bende CW ne demek daha doğrusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AlperGüzel26 kullanıcısına yanıt
    hacı türkce karşılığı bobinin ses yapması kullanılan parcaları kalitesi kaynaklı oluyor.
  • gigabyte g1 almak daha mantıklı ama fanı % 60 %70 e getirince boing 737 nin sesine geliyor fanları %100 e getirincede apollo 11 in motor sesine erişiyor.
    bence en sessiz ve en soğuğu msi gtx 970 4g veya msi gtx 970 100me edition (100me yi tercih ederim backplatesi var ve mousepad veriyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.