Şimdi Ara

hangi marka 1080 ti almalıyım? limit 5000 tl .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangi markanınkini secmeliyim? msi ın lighting modeli cok guzel gozukuyor ama kararsız kaldım.en iyi degerler hangisinde.yardımcı olursanız sevinirim.bobinleri kaliteli marka hangisinde ise onu secmek istiyorum.

Edit:Arkadaslar yarin alicam.evga ya karar kildim.1080ti ftw ile 1080ti ftw hbrid arasinda cok ciddi sogutma farki oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 10 Eylül 2017; 18:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

https://www.amazon.fr/gp/product/B06XXC4J6T/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96

717 Euro. Evinde kapına kadar geliyor.

hocam garantisi oluyormu amazondan alinca.heleki gigabyte gibi bi markada.

• Amazon üzerinden garanti oluyor ama Türkiye'de yok diyebilirsin. Ayrıca geçen sene yurt dışından kart alırken Gigabyte'ın RMA konusunda çok da müşteri odaklı olmadığını okumuştum epey bir yerde. EVGA bakabilirsin Amazon üzerinden alacak isen. En azından RMA konusunda ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Amazon üzerinden garanti oluyor ama Türkiye'de yok diyebilirsin. Ayrıca geçen sene yurt dışından kart alırken Gigabyte'ın RMA konusunda çok da müşteri odaklı olmadığını okumuştum epey bir yerde. EVGA bakabilirsin Amazon üzerinden alacak isen. En azından RMA konusunda ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.

hocam bu kart icin fikirleriniz nelerdir? evga icin bobinlerinde ve ısınmasında sıkıntılar oluyor diye okuyorum her yerde.hemen bobin aglama sesi gelmeye başlıyormuş 3 4 ay dan sonra.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8943

• Lightning Z başarılı bir kart ama nedense ben MSI markasına 20 yıldır alışamadım.
    Ayrıca 1080Ti kartlar arasında en alt ile en üst arasında (Evga K|NGP|N hariç) neredeyse fark yok. Ben olsam Amazon üzerinden bulduğum en uygun ve güzel soğutması olan kartı alıp geçerdim.

Ayrıca bir kaç arkadaş hepsi FTW olmak üzere 4-5 tane 1070 ve 1080 kullandık. Herhangi bir problemle karşılaşmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 5 Eylül 2017; 10:38:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fiyat seviyesinde su soğumalı modellere bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

O fiyat seviyesinde su soğumalı modellere bakmanızı tavsiye ederim.

su sogutma bloklu kartlara bakamam su sogutma sistemim yok cunku.hazır su sogutmali diyorsan onerini bekliyorum link alablirmiyim hocam?

• Zotac GTX 1080Ti Amp Extreme Edition kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Üzerininde ki LED şerit ile de kasaya müthiş bir güzellik katıyor. Hiçbir problem de yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

http://www.yukko.com/gigabyte-gtx1080-ti-aorus-waterforce-xtreme-edition-11gb-gddr5x-352bit-nvidia-ekran-karti-gv-n108taorusx-w-11g-v-50034290?pid=10038321&gclid=CjwKCAjwlrnNBRBMEiwApKU4PHQz8LCEPC08NWU4LPEYenvejfIWUBu196zGshwg0NG0nX5WpXh2axoCBrAQAvD_BwE

Şuraya bir sorun resimdeki gibiyse ürün çok iyi. Firmayı tanımıyorum yalnız.

hocam firma daha yeni firmaymiş.aradım stoklarında varmı yokmu ona bile bakamadılar.veririz 4200 tl yi urunun gelmesini gectim paramı bile belki zor alirim.riske girmeye gerek varmı sence?

amazondan evga nın altta linkini verdigim urune baktım.oda su soutmalı.evga yı begendim ama asus strix oc versiyonunun calışma mhz lerini gorunce asus mu alsam diye düşündüm.test sıralamasıda üst sıralarda.

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-GDDR5X-Technology/dp/B074D7S8HR/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1504625762&sr=8-2&keywords=evga%2B1080%2Bti&th=1

• Evga'nın Kingpin'den sonra en kaliteli kartı GTX 108O TI FTW3 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-GDDR5X-Technology/dp/B06Y15DWXR/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1504628134&sr=1-1&keywords=ftw3 sıvı soğutmalı olan da olur, benim gösterdiğim Amazon.com'da 779'du en son şu an pahalanmış bir de Amazon satmıyor şu an, beklerseniz tekrar o fiyattan Amazon tarafından satılacaktır, Amazon.de'de 823 Euro ama ödeme ekranına gelince 870 küsur oluyor nedense ama dediğim gibi şu an piyasadaki en iyi GTX 1080 bu ve MSI'ın Lightning'i bence. Bu ikinden daha doğrusu üçünden şaşmayın, FTW3'ün 2 modeli ve Lightning. Bir de TR'de öyle 4500-5000 TL bayılmayın, Amazondan Ftw 3'ü 3500 lira civarlarına alıyorsunuz. Asus'un verdiği fazladan 3-5 Mhz'ye de kanmayın Asus bu saydığım 3 kartın kalitesinde bir kart yapmadı, hem zaten siz bu kartlarla kendiniz rahat bir şekilde 2000+ Mhz'de çalışacak şekilde OC yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 5 Eylül 2017; 19:22:34 >

• Frekans çok takılma onu iki ibreyi sağa kaydırarak sen de yakalar veya geçersin. Burda önemli olan garanti durumu.

Evga'yı alırsan uluslararası garantiye sahip olacağından daha güvende olursun.

Öte yandan su soğutmalı olduğu için öyle ısınıp da boost frekansı düşmez. 50 derecelerde gezinir.

Dez avantaj olarak da pompa sesi duyabilirsin. İncelemelere bir göz at derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 5 Eylül 2017; 19:39:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques Reverdi

Evga'nın Kingpin'den sonra en kaliteli kartı GTX 108O TI FTW3 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-GDDR5X-Technology/dp/B06Y15DWXR/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1504628134&sr=1-1&keywords=ftw3 sıvı soğutmalı olan da olur, benim gösterdiğim Amazon.com'da 779'du en son şu an pahalanmış bir de Amazon satmıyor şu an, beklerseniz tekrar o fiyattan Amazon tarafından satılacaktır, Amazon.de'de 823 Euro ama ödeme ekranına gelince 870 küsur oluyor nedense ama dediğim gibi şu an piyasadaki en iyi GTX 1080 bu ve MSI'ın Lightning'i bence. Bu ikinden daha doğrusu üçünden şaşmayın, FTW3'ün 2 modeli ve Lightning. Bir de TR'de öyle 4500-5000 TL bayılmayın, Amazondan Ftw 3'ü 3500 lira civarlarına alıyorsunuz. Asus'un verdiği fazladan 3-5 Mhz'ye de kanmayın Asus bu saydığım 3 kartın kalitesinde bir kart yapmadı, hem zaten siz bu kartlarla kendiniz rahat bir şekilde 2000+ Mhz'de çalışacak şekilde OC yaparsınız.

tamam dostum ozman amazon un fiyati biraz daha cekmesi.hatta kara cuma beklenmeli sanırım.
    ilginiz alakanız icin yorum atan arkadaşlara tşk ederim.allah razı olsun tecrubelerinizi paylaştıgınız icin.

• Arkadaşlar anlam veremiyorum birincisi bobin ısınması aslında iyi birşeydir çünkü ısınmayan bobin gevşeyemez ve coil whine denilen lanet sesi çıkarabilir hepsi olmamak üzere yani bobin ısınması kötü birşey değildir zaten kart 1080Ti kartın kendisinin ısınmasıda normal bişey. FTW3 kullanıcısı olarak ilk başlarda olan bobin sesini kartı hergün benchmarka sokarak düzelttim bobin iyice gevşedi ve çok titreyemiyor bu yüzden duyulabilen seste yok. MSI a gelirsek 900 serisinden beri en lanet coil whineli kartlar msi dan geliyor elimde msi gaming x 1080ti vardı iade edip ftw3 aldım ve iade ettiğime çok memnunum 2000mhze çekebiliyorum Kingpin çok pahalı olmasa kingpin alacaktım bundan sonraki kartlarımıda kesinlikle EVGA alıcam.
  • Galax HOF, Evga Kingpin, Zotac AMP Extreme bunlar bana göre ilk tercihin olmalı. Msi Lightning Z ikinci tercih olarak düşünülebilir. Ayrıca bulabilirsen HOF 8 pack edition (limited edition) şuan piyasadaki en iyi hava soğutmalı karttır.
  • en ucuzu hangisiyse onu al doğan yerine doğan slx te alsan bindigin araba tofaş oluyor hesabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranın gözü kör olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.