Şimdi Ara

Hangi Logitech Harmony????? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
17.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açılan sayfada resimdeki seçenekleri belirleyip
    En sağdaki boş kutucuğa(ok ile gösterilen) ürününüzün modelini yazınız.
    Next dediğinizde ürününüz Logitech te mevcut ise çıkacaktır.
    Gerekli ayarlamaları ve devices olarak sizde bulunan yazılım üzerinden yapabilirsiniz.
    Activities siz ayarlayınız.

Hangi Logitech Harmony?????

• Evet oldu ama kumanda tam anlamıyla çalışmıyor. Şöyle ki; hd player aktif hale geliyor fakat playerın içindeki menuleri açmama rağmen detaylarını seçemiyorum. mesela options tuşuna bastığımız zaman yukarıdaki dil seçimi, altyazı seçimi gibi olan menü çıkıyor fakat içinden farklı altyazıları farklı dilleri kısaca hiçbir şeyi seçemiyorum.
  • Yazılım üzerinde manuel olarak.
    Ekran daki tuşları veya kumanda üzerindeki tuşları istediğiniz özelliklere atayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etacarinae

Evet oldu ama kumanda tam anlamıyla çalışmıyor. Şöyle ki; hd player aktif hale geliyor fakat playerın içindeki menuleri açmama rağmen detaylarını seçemiyorum. mesela options tuşuna bastığımız zaman yukarıdaki dil seçimi, altyazı seçimi gibi olan menü çıkıyor fakat içinden farklı altyazıları farklı dilleri kısaca hiçbir şeyi seçemiyorum.

konuya biraz geç katıldım ama bende daha önce 885 kulandıktan sonra 785 almıştım 5 ay kadar önce.kullanımı ve şıklığı harika bir ürün .senin bahsettiğin olay costimize buttons tan geçiyor çok basit ayarlaması o bölüme girersen anlarsın.olmadı ekle elimden gelen yardımı yaparım.hasanalanya@hotmail.com
  • Arkadaşlar bütün sorunlar çözülmüştür, yardım eden herkese çok teşekkürler.
    Ürünü kesinlikle tavsiye ederim.
    Bu kadar iyi olabileceğini asla tahmin etmemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar internetten LOGITECH HARMONY 885 UZAKTAN KUMANDA yı 317.00ytl ye alabiliyorum. Bu kumanda hakkında bilgisi olan var mı?

selamlar bende ebaydan almıştım hatta şu an elimdekumanda ama ucuz sa muhakkak vardır bişey diye düşünüyorum yoksa bu kumanda normalde 400 500 tl civarında.benimkide ggeldi kullanılmışmış meğerse şarj tutmadı ve çöpe attım dikkat et ama eğer sıfırsa tipi haricinde güzel ve 8 aktivetili bir kumanda.ama bende sonradan o kadar paraya değmeyeceğini düşündüm ve daha ideal olan 6 aktiviteli model olan 785 aldım türkiyeden
    logitehc bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 19 Mart 2009; 8:57:42 >

• Şu an Bimekste Harmony 785 turkcell indirimi ile 215 TL'ye geliyor.
    525'in fiyatının bile 200TL'ye yaklaştığını düşünürsek, Harmony düşünenler için iyi bir fırsat olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkbrt

Şu an Bimekste Harmony 785 turkcell indirimi ile 215 TL'ye geliyor.
    525'in fiyatının bile 200TL'ye yaklaştığını düşünürsek, Harmony düşünenler için iyi bir fırsat olabilir.

valla kumanda da fiyatıda süper miş
  • Harmony® 785

Hangi Logitech Harmony?????

Ben kullanıyorum. Çokta memnunum. Bugüne kadar sorun yaşamadım.
    Bir şarz bir hafta gidiyor. Bir yıldır kullanmaktayım yaklaşık olarak.

Resmi tıklayıp özelliklerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 19 Mart 2009; 11:27:50 >

• Ben 885 i ankara optimum mediamarkt tan 297 liraya aldım. ilgilenenler değerlendirebilir.
  • Arkadaslar benimde ürün secmemde yorumlarınızın etkisi olumlu yönde oldu ..

200 Liraya 885 bulmustum ancak kumandanın ergonomisi ve butonları hosuma gıtmedi , bugun sanalmarketim den 785 siparişi verdim
  • Ben de 885 aldım ama 785 leri görünce pişman oldum. 785lerin tuş takımı daha hoş duruyor ve 885 lere göre kullanım kolaylığı da var. 885 leri tuş takımı çok kalitesiz ve tuşlar çok küçük.
  • Aslında pek kullanılmıyor herhalde ama wireless extender çok işe yarıyor, eğer birden çok odada birkaç alet kumanda edecekseniz, veya büyük bir evde oturuyorsanız, (küçük bir evde bile olsa) yan odadan, veya salonda yemek bölümünden yerinizden kalkmadan tüm aletleri RF ile görmeden kumanda etmek çok büyük kolaylık oluyor. Bu sebeple 895, 1000 ve 1100'ü tevsiye ederim, tek elle kullanma açısından 895 çok ideal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: montana_35

Arkadaslar benimde ürün secmemde yorumlarınızın etkisi olumlu yönde oldu ..

200 Liraya 885 bulmustum ancak kumandanın ergonomisi ve butonları hosuma gıtmedi , bugun sanalmarketim den 785 siparişi verdim

Hayırlı olsun Doğru seçim. Çok memnun kalacağınız bir ürün aldınız.
    Benim bugüne kadar en beğendiğim elektronik ürün 785@

-----------------------
    quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Ben de 885 aldım ama 785 leri görünce pişman oldum.
    785lerin tuş takımı daha hoş duruyor ve 885 lere göre kullanım kolaylığı da var. 885 leri tuş takımı çok kalitesiz ve
    tuşlar çok küçük.

Sen alım aşamasında DH deydin.
    Ben 785@ i o zamanda söyledim ama 885 daha üst versiyon diye sanırım onu tercih ettin.
    Neyse sorunsuz kullanıyorsun diye biliyorum.
    -------------------

asukrumercan
    Hocam extender herkesin kullanabileceği bir ürün değil malesef.
    İnsanlarımız 785@te bile zorlanırken.

• Elendil Üstadım,
    PM'den sorduğum sorularla ilgili vaktin yoktu, acaba bakabilme fırsatın oldu mu?
    Bu arada bende yaklaşık 15 gündür 785 kullanıyorum, gerçekten verdiğim paraya değdi. Sadece benim cihazlardan Vestel AV3000'de küçük bir sorun yaşıyorum.
    İlk seferde tanıtmak için biraz uğraşırsınız ama sonrası çok kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackice_serkan

Elendil Üstadım,
    PM'den sorduğum sorularla ilgili vaktin yoktu, acaba bakabilme fırsatın oldu mu?
    Bu arada bende yaklaşık 15 gündür 785 kullanıyorum, gerçekten verdiğim paraya değdi. Sadece benim cihazlardan Vestel AV3000'de küçük bir sorun yaşıyorum.

Merhaba

Soruyu tekrar istesem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

quote:

Orjinalden alıntı: blackice_serkan

Elendil Üstadım,

Merhaba

Soruyu tekrar istesem :)

DVD izleme aktivitesi eklerken, oynatıcının kapağını aç, 10 sn.bekle, kapat vs. gibi birsürü komutu bir aktiviteye ekleyen ve bu şekilde, tek tuş ile cihazları açıp, DVD'nin kapağını açıp, DVD koyacak kadar yeterli zaman tanıyıp, daha sonra kapağı kapatıp filme gitme gibi komutlar dizinini nasıl kaydediyorum?

• Bu sorunun cevabı için yazılımı tekrar kurup incelemem gerekecek.
    Ben sadece Tray i açtırıyorum. tekrar kapatmayı ayarlamadım ama onu da ayarlayabiliriz.
    Cevap için zaman gerekli
  • logitech Harmony 688 ebayda 34 dolar?? olabilirmi? çin malı sahteleri varmıdır??

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320364467736

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320370271663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupilla79 -- 17 Mayıs 2009; 14:18:28 >

• Harmony 785 kumandam dün geldi cihazları tanıtıp ayarlarını yaptım ilk karışık geldi ancak bugün çözdüm aktivitelerde kurdum sorunsuz kullanıyorum ve cok güzel bir alet herkese tavsiye ederim , 5 adet kumandamı rafa kaldırdım mutluyum

Ekran ve aktıvıte butonu gayet parlak ancak tuş aydınlatmaları çok zayıf hatta yok gibi .. Aynı modeli kullanan arkadaşlarında bu şekildemi yoksa sorunmu var ayar olarak yazılımda bir şey göremedim ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.