ben de 525i kullanıyorum, memnunum. isterseniz aktivite tanımlayarak birden fazla aleti tek seferde kumanda ediyorsunuz, isterseniz her kumandayı ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz. inanılmaz rahatlık sağlıyor. üzerindeki tuşlar az gelirse ekrana sanal tuşlar da tanımlanabiliyor. eşim bile çok memnun.
mesela samsung plazmanın orjinal kumandasından aspect değiştirmek için tek tuşa basmak, sıra sıra aspect gelmesini beklemek gerekiyordu. bunda her aspect için ayrı tuş tanımlamak ve o tuşa basınca direkt zoom, 16:9 vs yapabilmek mümkün. veya diyelim ki DniE'yi açmak veya kapatmak istiyorsunuz. Orjinal kumandada menüye girip, görüntü seçeneklerine girip aşağıya inip DNIe seçerek yaparken Logitech'te tek tuşu bu işe atayabiliyorsunuz. çok büyük rahatlık.. herkese tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: atakatas
hayırlı olsun şimdiden..
şu yurtdışı işinin en iyi yolu nedir açıklayan olursa onu da değerlendirsek aslında.. şimdi deneme yanılma yöntemiyle nasıl alacağız diye sağı solu karıştırmayalım, tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse..
üstad ben ebay' den almıştım. türkiye' ye gönderim yapanlara bak... benim aldığım ikinci el idi ama gayet temiz idi... yüksek sayıda referansı olanlardan korkma, ürün sağlam diyorlarsa sağlamdır. alacakları bir eksi puanı bile düşünüyorlar. pazarlık da etmekte fayda var. ben genelde kargo paralarında indirim yapmalarını istiyorum. (bu arada benimki kutusuz şekilde 14 dolara gelmişti kargo maliyeti)
quote:
Orjinalden alıntı: TriNeO
quote:
Orjinalden alıntı: ayancıklı
Dün peşin 317.00 ytl ye Toshiba shoptan 885 in siparişini verdim.
Dün akşam geç saatlerde Harmony 525'i teknosa'dan aldım.
Evde internete bağlanamadım ve dün deneme şansım olmadı :( ama bugün kurup kullanmaya başlarım inşallah..
Arkadaşlar benim Logitech 880 de geldi.1 haftada Usa den süper hız.Cihaz çok iyi görünüyor.Bakalım şarjı bittikten sonra denemelere başalayacağım.
Logitech Harmmony 880 ilk izlenim olarak mükemmel.Aktivate tuş ile mesela wath tv ye ayrladım reciverı Tv yi , Avr otomatik açıyor.Süpre bir şeymiş.
atakatas ve hasans hayırlı olsun. Yakın zamanda en çok memnun olduğunuz ve verdiğiniz paraya değen bir ürün aldığınızı anlayacaksınız. Güzel günlerde kullanınız.
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
atakatas ve hasans hayırlı olsun. Yakın zamanda en çok memnun olduğunuz ve verdiğiniz paraya değen bir ürün aldığınızı anlayacaksınız. Güzel günlerde kullanınız.
Sağolasın ATA@ ilk izlenim olarak çok güzel.Daha kurcalamaya devam edeceğim.Toshiba 46 Xf350 ,Toshiba Ep-30 HdDvd ve Next 8000 XCAM Plus sorunsuz tanıdı.Harman Kardon Avr 255 i tanıdı ama bazı problemler var.Çok geç algılıyor.Onuda halledersem süper olacak.
teşekkürler ATA@
hasans, sen de güle güle kullan..
Benim de ilk izlenimim çok güzel.. iyice bi kurcalayıp alıştıktan sonra daha iyi olacak sanırım.. Philps 32PFL7332, GoldMaster SAT-55000 CI, ve Sony DAV-DZ660 için ayarladım, listede hepsi de vardı zaten almadan önce bakmıştım.
İlk anda karşılaştığım birkaç problem: Sadece "DVD izle" aktivitesini seçtiğimde tv HDMI1'e geçmedi. Ayarlarken TV'nin inputları arasında listede TV de vardı, bende normal tv kanalları ayarlı olmadığı için o input normalde tvde çıkmıyor, listeden onu kaldırıp ayarları yeniden yaptım, kumandayı update edip denicem bakalım.. Bir diğeri de ev sinema sistemi için SLEEP fonksiyonunu açmak istedim, o tuş çalışmadı. Onu da tam inceleyip tekrar deneyemedim, tahmin edebileceğiniz gibi geç saatte yatmak üzereydim
Genel itibariyle iyi görünüyor, kullandıkça gördüğüm şeyleri yine yazarım..
quote:
Orjinalden alıntı: atakatas
teşekkürler ATA@
hasans, sen de güle güle kullan..
Benim de ilk izlenimim çok güzel.. iyice bi kurcalayıp alıştıktan sonra daha iyi olacak sanırım.. Philps 32PFL7332, GoldMaster SAT-55000 CI, ve Sony DAV-DZ660 için ayarladım, listede hepsi de vardı zaten almadan önce bakmıştım.
İlk anda karşılaştığım birkaç problem: Sadece "DVD izle" aktivitesini seçtiğimde tv HDMI1'e geçmedi. Ayarlarken TV'nin inputları arasında listede TV de vardı, bende normal tv kanalları ayarlı olmadığı için o input normalde tvde çıkmıyor, listeden onu kaldırıp ayarları yeniden yaptım, kumandayı update edip denicem bakalım.. Bir diğeri de ev sinema sistemi için SLEEP fonksiyonunu açmak istedim, o tuş çalışmadı. Onu da tam inceleyip tekrar deneyemedim, tahmin edebileceğiniz gibi geç saatte yatmak üzereydim
Genel itibariyle iyi görünüyor, kullandıkça gördüğüm şeyleri yine yazarım..
Sağolasın dostum sanada hayırlı olsun.Güle güle kullan
Teşekkürler..
Bu arada yukarda bahsettiğim HDMI1'e geçmeme sorunu dediğim gibi TV'de favori listesinde sadece 2 kaynağın olması ve kumandayı ayarlarken tüm kaynakları listelemekten kaynaklanmış.. TV'de Favori yerine tüm kanalları seçince düzeldi. Kumandaya da "tv'de sadece 2 input var" şeklinde ayar yaparsam daha iyi olacak..
Diğer sorundaki SLEEP tuşu yine çalışmadı! Öğrenme fonksiyonu ile tanıtmam gerekecek sanırım. Bir de sürekli ihtiyaç duyduğum tuşları vs. biyere not almam lazım birkaç gün.. sonra bu notlara göre tuşların yerlerini falan iyice bi düzenlemem lazım..
Bunun dışında gayet kullanışlı ve çok faydalı bi cihaz olduğu açık.
quote:
Orjinalden alıntı: alper029 Bende Logitech Harmony 525 var. En gıcık olduğum yanı kumandaya basınca gıcırtılar gelmesi.
gıcırtı değil de benim (-) not verebileceğim yanı --525 için söylüyorum-- tuşlara basınca çıt çıt çıt ses gelmesi, yani mouse tuşundaki ses gibi.. ortadaki yön tuşları, ch+/- vol+/- ve OK tuşlarında sadece, diğer lastik tuşlarda sorun yok..
quote:
Orjinalden alıntı: alper029 Bazen tv açılıyor, uydu açılıyor ama doğru inputa geçmiyor. Habire help fonksiyonunu kullanmak gerekiyor. ...
bende de benzer sorun olmuştu, çözümü önceki mesajda söyledim, bir de zaman ayaraları var, tv geç açılıyorsa onunla da ilgili olabilir, doğru ayarlanırsa sanırım hata ortadan kalkar..
kolay gelsin..
Arkadaşlar; Bir Harmony@ 785 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim.
-Başlarda bende help tuşunu kullanmak zorunda kalıyordum. -Sonra dikkat ettim kumanda verdiğiniz komutları aklında tutuyor haberiniz olsun. -Harmony ile açtığınız cihazları elle veya başka kumanda ile kullanırsanız harmony baştaki son verdiğiniz komuta göre hareket ediyor.
*Harmony nin hafıza tazelemesi; Cihazlarınız kapalı iken harmony nin power Tuşuna bir kez basın.
Arkadaşlar , 885 in device, help gibi tuşlarına basınca ekranda herhangi bir değişiklik olmuyor. Bu tuşların çalışma prensibi nasıldır acaba ?
device tusuna bastiginda lcd ekranda kumandaya tanimli olan cihazlarin gelir - tv, amfi, dvd player vs gibi.. bunlardan birini sectiginde kumanda o cihazin kumandasi konumuna gelir.
help, ben simdiye kadar herhangi bir aktivede sorun ciktiginda seni yonlendirirek sorunu cozerken kullandim. ornegin herhangi bir cihazin acilmamasi veya dogru kaynaga gitmemesi gibi..