Şimdi Ara

Hangi Logitech Harmony????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
5
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayancıklı

mertt35 dünkü senin yaşadığın sıkıntı (resimlerin üzerine tıklayınca ATA@ nın bahsettiği sayfa çıkmıyordu) bende de oluyordu ama bugün kumanda resimlerinin üzerine tıklayınca ATA@ nın bahsettği kumandalar ile ilgili detaylara ulaşabiliyoruz. Bu sanırım siteden kaynaklanan bir durumdu.
    Arkadaşlar bu kumandaları Türkiyede nereden alabiliriz. (785 veya 880 i )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

mertt35 dünkü senin yaşadığın sıkıntı (resimlerin üzerine tıklayınca ATA@ nın bahsettiği sayfa çıkmıyordu) bende de oluyordu ama bugün kumanda resimlerinin üzerine tıklayınca ATA@ nın bahsettği kumandalar ile ilgili detaylara ulaşabiliyoruz. Bu sanırım siteden kaynaklanan bir durumdu.

ayancıklı evet aynen sitenin problemiymiş bugün düzeldi bendede...Yani ATA da bende sitenin oyununa geldik :)

Bu arada bendeki bütün sistemleri harmony kumandalar şıp diye tanıyor sitenin söylediğine göre...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

ayancıklı garantili olarak ben teknosadan aldım

Teknosada sadece 525 i bulabildim.

Alıntıları Göster
    valla bende 525 almaya gitmiştim. Bizim burada tr nin en büyük teknosası var. incelerken 785 gördüm ve orada özelliklerini gördüm ikisini ele gelmesi filan inceledim 785 aldım
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Terms

valla bende 525 almaya gitmiştim. Bizim burada tr nin en büyük teknosası var. incelerken 785 gördüm ve orada özelliklerini gördüm ikisini ele gelmesi filan inceledim 785 aldım
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    merttt35

Aynen.
    Sonra sen istersen PC üzerinden Kumandanın tuşlarında değişik versiyonlar yapabiliyor değişik komutlar ve zamanlar atayabiliyorsun.
    Bu güne kadar aldığım elektronik ürünlerinden en çok işe yarayan ve eve gelen herkezin hemen bana da alalım dediği bir ürün.

• quote:

merttt35

Aynen.
    Sonra sen istersen PC üzerinden Kumandanın tuşlarında değişik versiyonlar yapabiliyor değişik komutlar ve zamanlar atayabiliyorsun.
    Bu güne kadar aldığım elektronik ürünlerinden en çok işe yarayan ve eve gelen herkezin hemen bana da alalım dediği bir ürün.

Alıntıları Göster
    TEKNOSA Harmony@ 785

TEKNOSA Harmony@ 525

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 5 Kasım 2008; 14:21:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: merttt35

quote:

ayancıklı evet aynen sitenin problemiymiş bugün düzeldi bendede...Yani ATA da bende sitenin oyununa geldik :)

Bu arada bendeki bütün sistemleri harmony kumandalar şıp diye tanıyor sitenin söylediğine göre...

Alıntıları Göster
    Ben baktığımda da Teknosa'da sadece 525 vardı.

24 Ekim'de Bursa'dayken Teknosa'da 119ytl'ye görünce "Neyse İstanbul'da 550'yi de görüp karşılaştırıp ona göre alırım" dedim, 2 gün sonra döviz fırlayınca baktım 139 olmuş, bi daha da düşmedi :(

Geçen hafta MediaMarkt'ta 3-4 ayrı modelini görmüştüm, biri 525'ti ama diğer modelleri hatırlamıyorum, bir de fiyat daha pahalıydı, 160-170ytl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

TEKNOSA Harmony@ 785

TEKNOSA Harmony@ 525

Alıntıları Göster
    quote:

TEKNOSA Harmony@ 785

TEKNOSA Harmony@ 525

ATA@ sağolasın ya imdadıma yine yetiştin ben bulamadım Teknosada hayret... Peki bu kumandayla ilgili bir sorun yaşadın mı ? Şu anda 6-7 tane kumanda ile uğraşıyorum. Sayende bu problemden de kurtalacağım.

• quote:

quote:

TEKNOSA Harmony@ 785

TEKNOSA Harmony@ 525

ATA@ sağolasın ya imdadıma yine yetiştin ben bulamadım Teknosada hayret... Peki bu kumandayla ilgili bir sorun yaşadın mı ? Şu anda 6-7 tane kumanda ile uğraşıyorum. Sayende bu problemden de kurtalacağım.

Alıntıları Göster
    Pardon ATA@ yukarıda memnun olduğunu belirtmişsin. Bana şimdi sipariş vermek düşüyor.

• quote:

Pardon ATA@ yukarıda memnun olduğunu belirtmişsin. Bana şimdi sipariş vermek düşüyor.

Alıntıları Göster
    785 Teknosanın stoğunda yokmuş. 525 te benim pek hoşuma gitmiyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar internetten LOGITECH HARMONY 885 UZAKTAN KUMANDA yı 317.00ytl ye alabiliyorum. Bu kumanda hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 5 Kasım 2008; 17:59:50 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende Logitech Harmony 525 var.

En gıcık olduğum yanı kumandaya basınca gıcırtılar gelmesi. Bir de ara sıra "Activities" fonksiyonundan seçtiğim uygulama doğru çalışmıyor. Örneğin "Tv Keyfi" diye bir uygula kodladım. Bazen tv açılıyor, uydu açılıyor ama doğru inputa geçmiyor. Habire help fonksiyonunu kullanmak gerekiyor.

Bir de evdeki Arçelik 4710 AA klimayı da tam tanımadı. Tüm fonksiyonları kontrol edemiyor. Her tuşu tanıtmak da zor geldi. Bunlar da benim olumsuz tecrübelerim.

Diğer yandan tek kumandadan herseyi kontrol etme fikri gerçekten cezbedici. Zaten bu markanın - çok pahalı bazı markalar hariç- bu fiyat segmentinde ciddi bir alternatifi de yok.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper029 -- 5 Kasım 2008; 18:05:05 >

• quote:

Arkadaşlar internetten LOGITECH HARMONY 885 UZAKTAN KUMANDA yı 317.00ytl ye alabiliyorum. Bu kumanda hakkında bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    sitelerinde Ürünler > Kumandalar v.s. diye bi yol izleyince BULMAK ZOR OLUYOR..

google'dan model adını ve logitech.com yazınca çıkıyor.
    yani şu şekilde:
    logitech harmony 885 logitech.com
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=logitech+harmony+885+logitech.com&btnG=Ara&meta=

Harmony 885 linki:
    http://www.logitech.com/index.cfm/remotes/universal_remotes/devices/372&cl=GB,EN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakatas -- 5 Kasım 2008; 18:07:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakatas

sitelerinde Ürünler > Kumandalar v.s. diye bi yol izleyince BULMAK ZOR OLUYOR..

google'dan model adını ve logitech.com yazınca çıkıyor.
    yani şu şekilde:
    logitech harmony 885 logitech.com
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=logitech+harmony+885+logitech.com&btnG=Ara&meta=

Harmony 885 linki:
    http://www.logitech.com/index.cfm/remotes/universal_remotes/devices/372&cl=GB,EN

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Philips in SRU8008/10 ,SRU5150 ,SRU7060 Üniversal kumanda modellerini kullanan varmı. bunlar nası tavsiye edermisiniz. fiyatlarıda 70-80tl civarında Logitech gibi sorunsuz ve kaliteli mi. (Logitech ürünleri çok güzel ama çok çıtkırıldım yapıları var ve pahalı biraz)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ayancıklı ben Usa den siparişi verdim. 175 ytl ye mal oluyor.satıcı sağlam.düşünebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hasans

quote:

Ayancıklı ben Usa den siparişi verdim. 175 ytl ye mal oluyor.satıcı sağlam.düşünebilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hasans

quote:

hasans ,açıkçası yurtdışından nasıl alışveriş yapıldığı konusunda hiç bilgim yok ve bu türlü alışveriş yapabilmek için İngilizce bilmek şart. Söylediğin fiyat çok çok uygun .

• bende 880 serisi var.
    kargo dahil 150 doları geçik bir fiyat almıştım.
    al arkadaşım memnun kalırsın...
    sadece vestel markalı ürünleri bulamamıştım. (klima) bir onu ekleyememiştim.
    en güzel özelliği aktivite tanımlayabiliyorsun. mesela watch dvd diye tuşladığında dvd izlemek için gerekli bütün herşeyi kendiliğinden açıp gerekli ayarlara alıyor (plazmayı açıp hdmi girişine alıyor, dvdyi açıyor, ses sitemini açıyor vs...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: space_frog

bende 880 serisi var.
    kargo dahil 150 doları geçik bir fiyat almıştım.
    al arkadaşım memnun kalırsın...
    sadece vestel markalı ürünleri bulamamıştım. (klima) bir onu ekleyememiştim.
    en güzel özelliği aktivite tanımlayabiliyorsun. mesela watch dvd diye tuşladığında dvd izlemek için gerekli bütün herşeyi kendiliğinden açıp gerekli ayarlara alıyor (plazmayı açıp hdmi girişine alıyor, dvdyi açıyor, ses sitemini açıyor vs...)
    Dün peşin 317.00 ytl ye Toshiba shoptan 885 in siparişini verdim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun şimdiden..

şu yurtdışı işinin en iyi yolu nedir açıklayan olursa onu da değerlendirsek aslında..
    şimdi deneme yanılma yöntemiyle nasıl alacağız diye sağı solu karıştırmayalım, tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakatas

hayırlı olsun şimdiden..

şu yurtdışı işinin en iyi yolu nedir açıklayan olursa onu da değerlendirsek aslında..
    şimdi deneme yanılma yöntemiyle nasıl alacağız diye sağı solu karıştırmayalım, tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse..

Alıntıları Göster
    Alan arkadaşa hayırlı olsun..

Bende de 525 vardı ama kırıldı kumanda.. Yeni bir tane almak istiyorum.. Ama Türkiye fiyatları uçmuş vaziyette.. Nad'ın eski bir kumandası vardı onu çıkarıp kullanıyorum ama o da pil canavarı.. Pil yetişmiyor.. Uygun fiyatlı alan arkadaşlar yöntemlerini tam yazarlarsa biz de faydalanırız..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hayırlı olsun ben daha beklemedeyim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Acaba bu dediğinizyerden netten alınabiliyor mu..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.