Şimdi Ara

Hangi Logitech Harmony????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
17.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten inanılmaz yardımcı oldunuz arkadaşlar...

atakatas kardeş şu ana kadar en uygun fiyatlı ürünleri ebayde buldum ancak korkum bunların gelirken gümrüğe takılma olasılığı(elektronik ürün ya)

Son sorum harmony kullanıcılarına..bende gri kutulu digiturk var normal...kendi orjinal kumandasıyla bile bi tuşa 3-4 kere basınca anca algılıyor...Bu kuymandalarla digiturkun bu receiver ını kullanan arkadaş varsa izlenimlerini paylaşabilirmi??
  • Açıklama için teşekkürler..

Ben sadece
    - tv
    - dvd'li ev sinema ses sistemi
    - uydu alıcı
    olmak üzere 3 cihaz için düşünüyorum.

Aslında 2 kumanda şu anda işimi görüyor, ses sisteminin kumandasından geçiş yaparak tv'nin açılıp kapanması ve kaynaklar arasında geçişini yapabiliyorum. Ama normal tv izlerken uydunun kumandasından zap, ses sistemininkinden de sesi açıp kapama yapmam gerekiyor. Çoğunlukla bu iki kumanda aynı anda kullanıldığı için almaya değer mi diye kararsızım. Biraz daha ucuz olsa hemen alcam..

Bir de tanıtacağımız cihazların kumandalarında yığınla tuş var, bunlardan çok kullandığımız şeyler var, mesela uyku zamanlayıcısı ya da ses için gece modu aç/kapa gibi.. Bunları istediğiniz tuşa atayabilirsiniz deniyor ama çok fazla tuş göremedim ben harmony üzerinde, bunları nerelere atama yapıyorsunuz? Bunlar da kullanışlı bi şekilde yapılabiliyorsa alcam heralde artık..

• Arkadaşlar.
    Ben Harmony ler hakkında bilgilerimi açıklamaya çalıştım.
    Kimseye alın / Almayın demedim.
    Ben son derece memnunum.
    Ayrıca bir soru var.
    Zap yaparken DT kumandası ses ses siteminden mecburen iki kumanda kullanılmalı mı? veya tereddütü olan.
    İkincisi ise yapılandırma için Tuş sayısını nasıl az buluyorsunuz?

Ben DT+ İzlerken
    Harmony den
    Kanal+/- yaparsam zap oluyor.
    Ses+/- yaparsam AVR den ses kısılıyor.

Yapılandırırken siz nasıl kullanmak istiyorsanız o şekilde yapılandırabiliyorsunuz.

DİKKAT :
    1-AŞAĞIDA KUMANDA ADINI TIKLARSANIZ İLGİLİ KUMANDANIN ORJINAL SİTESİNDEN ÖZELLİKLERİNİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
    2-AŞAĞIDA KUMANDANIN FOTOĞRAFINA TIKLAYARAK İLGİLİ KUMANDANIN HANGİ ÜRÜNLERE KUMANDA ETTİĞİNİ SİTESİNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.

Harmony® 785 .............. Harmony® 525

Hangi Logitech Harmony?????
    ..................

• quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Arkadaşlar.
    Ben son derece memnunum.
    Ayrıca bir soru var.
    Zap yaparken DT kumandası ses ses siteminden mecburen iki kumanda kullanılmalı mı? veya tereddütü olan.

Ben DT+ İzlerken
    Harmony den

Yapılandırırken siz nasıl kullanmak istiyorsanız o şekilde yapılandırabiliyorsunuz.

DİKKAT :
    1-AŞAĞIDA KUMANDA ADINI TIKLARSANIZ İLGİLİ KUMANDANIN ORJINAL SİTESİNDEN ÖZELLİKLERİNİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
    2-AŞAĞIDA KUMANDANIN FOTOĞRAFINA TIKLAYARAK İLGİLİ KUMANDANIN HANGİ ÜRÜNLERE KUMANDA ETTİĞİNİ SİTESİNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.

..................

Sevgili ATA resimlere tıklayınca açılan sayfada ürünler malesef yok...Next icon una kliklediğindede malesef sayfa değişmiyor açılan sayfada..Neyse çok ta önemli değil zaten yeterince açıklayıcı oldu verdiğin bilgiler.Çok teşekkürler tekrar

• Sizde Armut piş Ağzıma Düş diyorsunuz.
    On Binlerce ürün içerisinden, Ben veya harmony sizin ürünü nerden bileceğiz/Bilecek ki orda çıksın.

Resme tıkladığınızda Aşğıdaki sayfa açılır.

Açılan sayfada aşağıdaki resmi inceleyin. Önce ürün türünü seçiyorsunuz. Sonra Markanızı / Sonra da modelinizi yazıyorsunuz.

Resimdeki açıklamaları okuyun.
    Birden fazla ürünü kontrol etmek için alttaki resme bakın.

Ürün ekleme işleminiz bittikten sonra Next deyin. Aşağıdaki gibi sayfa açılır.
    Şayet OK işareti vermişse tüm orjinal kumanda özeliklerini kullanabilirsiniz demektir.

quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

quote:

Arkadaşlar.
    Ben son derece memnunum.
    Ayrıca bir soru var.

Ben DT+ İzlerken
    Harmony den

DİKKAT :

..................

Sevgili ATA resimlere tıklayınca açılan sayfada ürünler malesef yok...Next icon una kliklediğindede malesef sayfa değişmiyor açılan sayfada..Neyse çok ta önemli değil zaten yeterince açıklayıcı oldu verdiğin bilgiler.Çok teşekkürler tekrar

• Açıklamalar için tekrar teşekkürler öncelikle..

quote:

Zap yaparken ben şu anda (yani universal kumandam yokken) mecburen iki kumanda kullanıyorum, yanlış anlaşılmasın.

Tuş sayısını az bulmuyoruz, mesela sleep timer ile 20dk ayarlamak için SLEEP diye bi tuş var, ya da gece modu için NIGHT, dynamic bass için de D-BASS tuşları var cihazın kendi kumandasında, uni.kumandada tüm fonksiyonlar olduğuna göre bunlar da ayarlanmış oluyorsa sorun yok, ben sadece onu merak etmiştim..

quote:

Ben DT+ İzlerken
    Harmony den

Benim istediğim de bu şekilde olmasıydı zaten, bu benim işimi görür..

quote:

Şayet OK işareti vermişse tüm orjinal kumanda özeliklerini kullanabilirsiniz demektir.

Ben daha önce de incelemiştim, benim cihazlarımın tümü listede var.

Araştırırken gördüğüm kadarıyla sanırım piyasadaki en geniş arşive sahip kumanda Harmony.. bunu paylaşabiliirm. Akla gelen en az duyulmuş Türk markalarını bile deneyince şaşırmıştım.

Kolay gelsin..

• hangi modelini alirsaniz alin urun cok iyi ve kullanisli, pisman olmazsiniz. bunun yaninda ve de onemlisi benim tecrube ettigim musteri servisi cok iyiydi. kumandaya bir turlu dvd oynattigimda tv in dogru kaynaga gecmesini programlayamadim. 3-5 kere logitech ile durumu anlatan, soyle yapin update yaptik tekrar deneyin derken bir sonuca varamadik. burada yazilim ustunde logitech e kayit olmanin onemi ortaya cikiyor. sizin kumandaya mudahele edip programlamayi size ozellestirebiliyorlar ve size sadece usb den guncelleme yapmak kaliyor. tekrar konuya donecek olursak sizi ikinci seviye ye aldik telefonla ariyacagiz dediler. belirledigimiz saatte beni Kanada dan telefonla aradilar. 40 dk kadar telefonda yazilimlari deneme yanilma ile guncelliyerek sorunu hallettiler. evet biraz zahmetli oldu ama gosterdikleri ilgi ve cozume ulasmalari 5 yildizlikti

• archer75;

Satış sonrasının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Ayrıca sorulan her soruya cevap verince sanki LOGITECH'te
    çalışan biri gibi cavpladığımı düşünmeye başladım.
    Benim LOGITECH ile hiç bir ilgim yok z5500 den bile hoşlanmayan biriyim.

Yukarıda harmony yi bu kadar anlatınca bu açıklamayı da yapmak ihtiyacı hissettim.

Kolaylıklar.
  • ATA@,

sadece bildigim/kullandigim bir urun oldugu icin dusuncelerimi paylasiyorum. geriye donup baktigimda toplam 3 kere cevap yazmisim biride eject olayini sormusum. senin yazdiklarina bakilirsa seninde LOGITECH in sahibi sanirlar ki degilsin zaten aciklamissin

neyse anlasilan sende urunden memnunsun, evet satis sonrasida cok iyiydi..

quote:

archer75;

Satış sonrasının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Ayrıca sorulan her soruya cevap verince sanki LOGITECH'te
    çalışan biri gibi cavpladığımı düşünmeye başladım.
    Benim LOGITECH ile hiç bir ilgim yok z5500 den bile hoşlanmayan biriyim.

Yukarıda harmony yi bu kadar anlatınca bu açıklamayı da yapmak ihtiyacı hissettim.

Kolaylıklar.

• Sevgili Ata okadarda beleşçi değilim anlatmak istediğim ben verdiğin resimlerdeki linke tıkladığımda aşağıda resmini verdiğim gibi bir sayfa açılıyor...

yani device source model falan gibi seçeneklerin olduğu senin söylediğin gibi bir sayfa açlımadı o yüzden dedimm..

Ama cihazı alınca ben hallederim diye düşünüyorum..Sanırım logiteche member olunca adım adım problem çıkmadan tanıtırım cihazları

• bu arada hiç bahsedilmedi heralde,
    kullanım kılavuzu, yazılım ve destek için Türkçe seçeneği yok sanırım, kullananlar da teyit ederse, bu sorun olur diyenleri uyarmak açısından iyi olabilir.
    ya da amaaann boşverin, burda sorarsınız anlatır diğer kullananlar
  • Arkadaşım;
    Ben yardımcı olmayaçalışırken ne ıspatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım ama aşağıdaki fotoğrafı olan kumandalardan herhangi birine tıklarsanız bu sayfa açılır.
    İncelerseniz sisin resimle bundaki adres farklı!! Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

AŞAĞIDAKİ KUMANDA FOTOĞRAFLARINA TIKLAYIN AÇILAN SAYFAYA BAKIN!

DİKKAT :

..................

quote:

Sevgili Ata okadarda beleşçi değilim anlatmak istediğim ben verdiğin resimlerdeki linke tıkladığımda aşağıda resmini verdiğim gibi bir sayfa açılıyor...

yani device source model falan gibi seçeneklerin olduğu senin söylediğin gibi bir sayfa açlımadı o yüzden dedimm..

Ama cihazı alınca ben hallederim diye düşünüyorum..Sanırım logiteche member olunca adım adım problem çıkmadan tanıtırım cihazları

• Logitech Harmoy 880 siparişini verdim parasınıda ödedim.bakalım nezaman gelecek. Harmony 880 Türkiye logitech sayfasında görünmüyor sanırım 885 Usa versiyonu.Usa Logitech web sayfasında var ve prıgramı indirdim.
  • hasans;
    Hayırlı olsun.
    Harmony lerde tek bir program var. Hepsinde aynı program üzerinden yükleniyor.
    Önemli olan Kumanda PC ye USB ile bağlı olacak ve internette olacaksınız.

Yazılım kumandanızı tanıyıp ona göre yükleniyor.

Şuan ki yazılım
    www.logitech.com
    Logitech Support + Download
    http://www.logitech.com/index.cfm/440/3742&cl=roeu,en?osid=13
    Linkten işletim sistemini seçip indirebilirsiniz.
    Title: Harmony Remote
    Software Version: 7.5.0
    Post Date: 8/6/2008
    Platform: Windows Vista
    File Size: Approximately 54 Mb

• Teşekkür ederim gelsin bakalım cihazda görelim.İnşallah kısa sürede gelir.
    quote:

hasans;
    Hayırlı olsun.
    Harmony lerde tek bir program var. Hepsinde aynı program üzerinden yükleniyor.
    Önemli olan Kumanda PC ye USB ile bağlı olacak ve internette olacaksınız.

Yazılım kumandanızı tanıyıp ona göre yükleniyor.

Şuan ki yazılım
    www.logitech.com
    Logitech Support + Download
    http://www.logitech.com/index.cfm/440/3742&cl=roeu,en?osid=13
    Linkten işletim sistemini seçip indirebilirsiniz.
    Title: Harmony Remote
    Software Version: 7.5.0
    Post Date: 8/6/2008
    Platform: Windows Vista
    File Size: Approximately 54 Mb

• quote:

Arkadaşım;
    Ben yardımcı olmayaçalışırken ne ıspatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım ama aşağıdaki fotoğrafı olan kumandalardan herhangi birine tıklarsanız bu sayfa açılır.
    İncelerseniz sisin resimle bundaki adres farklı!! Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

AŞAĞIDAKİ KUMANDA FOTOĞRAFLARINA TIKLAYIN AÇILAN SAYFAYA BAKIN!

DİKKAT :

..................

quote:

Sevgili Ata okadarda beleşçi değilim anlatmak istediğim ben verdiğin resimlerdeki linke tıkladığımda aşağıda resmini verdiğim gibi bir sayfa açılıyor...

ATA arkadaşım bişey yapmaya çalıştığım falan yok önce bir sakin ol istersen.Daha öncede çabaların ve yardımların için teşekkür ettiğimi hatırlatıyım.

Sanırım sen logitech kullanıcısı olarak o siteye kayıtlısın..Ve yine sanırım logitech in sitesine girdiğinde seni otomatik olarak tanıyor o sebeple resimlere tıkladığında senin bahsettiğin sayfayı sen o şekilde görüyorsun bense benim resmini koyduğum şekilde..

Bunda büyütülecek ne var onu anlamadım...

Tekrar çabaların için teşekkür ederim

• Peki o zaman bende sana bir açıklama yapayım.
    sen us sitesine girip incelediğin için seni direk oraya yönlendiriyor olabilir.

Logitech firması ile harmony@785 kullandığımın dışında herhangi bir üyeliğim yok.

Bu resmiin üstinde 525 yazan yeri tıkladığındaki link

Buda 525 resmine tıkladığında açılan link.

• mertt35 dünkü senin yaşadığın sıkıntı (resimlerin üzerine tıklayınca ATA@ nın bahsettiği sayfa çıkmıyordu) bende de oluyordu ama bugün kumanda resimlerinin üzerine tıklayınca ATA@ nın bahsettği kumandalar ile ilgili detaylara ulaşabiliyoruz. Bu sanırım siteden kaynaklanan bir durumdu.
    Arkadaşlar bu kumandaları Türkiyede nereden alabiliriz. (785 veya 880 i )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 5 Kasım 2008; 13:30:35 >
  • ayancıklı garantili olarak ben teknosadan aldım
  • quote:

ayancıklı garantili olarak ben teknosadan aldım

Teknosada sadece 525 i bulabildim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.