Şimdi Ara

HANGİ KREDİ KARTINI TERCİH ETMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir kredi kartı almamaya direniyordum haberlerde kredi kartı borçları mağdurlarını gördükçe ama artık yetti çünkü peşin alışveriş yapmak çok zor, taksit yapabilmek için de illa ki kredi kartı isteniyor..Ama bir sürü banka ve kredi kartı çeşidi var bunlardan hangisi daha avantajlı ve çoğu mağazada geçerlidir..Sizlerden tavsiyelerinizi ve dikkat etmem gereken noktaları söylemenizi rica ediyorum..

Ben KuveytTürk'ü Kullanıyorum.

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Eğer savurgan değilsen kendine güveniyorsan bu yükün altına gir. Aksi halde izlediklerin seni izleyebilir.

Ben KuveytTürk'ü Kullanıyorum.

Yorumun için teşekkürler

Benim ŞekerBank'ta tanıdğım var kart olayını hemen halledebilir ama her mağazada geçerli olur mu taksit avantajları açısından, o konuda kaygılıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 21 Haziran 2007; 2:43:44 >
  • valla ben öğrenciyim axses , card finans ve adventec var 3 kart var ve çok düzenli kullanıyorum şahsen.Mükemmel bir şey bu kredi kartı kullanmayı bilene ben çok şey aldım ve gününde ödedim.Sorumluluğunu bilirsen kullan yani korkacak bir şey yok.

Ama limit şu kadar deyip sonuna kadar yüklenme, ödeyemiyeceğim borcun altına yatma.

Şu anda her yerde kullanılan, en geçerli kart Bonus, Worl ve Axess'dir.

Ben babamın üzerinden ek kart çıkarttırdım Bonus.

Sırf taksitli ürünler alabilmek için.

Yok yakıtmış, yok yemekmiş bunları kesinlikle karttan çektirmem.

Mesela geçen hafta RAM aldım 150 YTL böldürdüm 10 aya aylık 15 YTL birşey değil.

Ama bilinçli kullan
  • yorumlar için teşekkürler

Orjinalden alıntı: delikatil

harbi bende yüzük alıcam taksite bölerlermi acaba merak ettim şimdik

Bölerler

Mahalle bakkalında bile POS makinesi var artık, her yerde geçiyo.

Adam gibi kullanmasını bilirsin, borçlarını zamanında yatırırsan kredi kartı vazgeçilmez bence.

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Bölerler

Adam gibi kullanmasını bilirsin, borçlarını zamanında yatırırsan kredi kartı vazgeçilmez bence.

Ben zaten normal alışverişlerde nakit kullanıyorum param varsa alıyorum yoksa almıyorum sadece elektronik ürünleri alırken peşin almak zorluyor, taksit olursa daha kolay olacak benim açımdan, zaten şu andan itibaren hiç tereddütsüz kredi kartı almaya karar verdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Bölerler

Ben zaten normal alışverişlerde nakit kullanıyorum param varsa alıyorum yoksa almıyorum sadece elektronik ürünleri alırken peşin almak zorluyor, taksit olursa daha kolay olacak benim açımdan, zaten şu andan itibaren hiç tereddütsüz kredi kartı almaya karar verdim.

Düşüncelerimiz aynı..

Çıkart bir tane kart.

• annem ulus pazarına gidiyorr orda bile bile taksit yapiyorlarmis pess yani
    bonus u sec en cok yerde gecen bonus axess ama axess in gecmedigi bazı yerler var

2008 siyahastra sedan 1,3cdti njoy+sp
    elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
    kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
  • Garanti bankası en iyisi sanal kart olayıda çok iyi güvenlik sağlıyor ve kullanımı çok basit.Kesinlikle bonus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 21 Haziran 2007; 8:23:00 >

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bende finansbank,hsbc,iş bankası,axess,bonus,world war hsbc ve de işbankasını tvsiye ederim limitlerini daha kolay artırıyolar

Way canına

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bende finansbank,hsbc,iş bankası,axess,bonus,world war hsbc ve de işbankasını tvsiye ederim limitlerini daha kolay artırıyolar

Geriye ne kaldı ki

Tavsiye: CardFinans, Bonus yeter bence ikisinin nerdeyse geçmediği yer ve işyok.
    *** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***

• 1-Bonus
    2-Axess
    3-maximum
    bonus ile axess arasında kaldım
    axess de kampanya var hani şu "Her gün bir yeni Axess sahibi 1.000 YTL chip-para," çıkarmı acaba
    birde k.kartlarında kullanım ücreti vardı bi aralar sallanmıştı ortalık hala varmı o?

birde başvuru yparken nereler dikkat etmek lazım.. ben öğrenciyim 300 ytl limit yeter sanki.. (mesela 300 yl limit olursa aylık toplam 300ytl lik alışveriş yapabilirim demek mi oluyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.