|
|

|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Eylül 2020; 22:12:35 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
kullanamıyoruz sağ olsun kimse vermiyor ne borç ne harç var üstüme |
|
|
Kredi kartı seçimi yapılırken yıllık aidat, kredi kartı kampanyaları (özellikle akaryakıt kampanyaları), taraftar kart, ev hanımlarına, öğrenciye, emekliye özel kart, gibi kredi kartlarını karşılaştırmanızı öneririm. Özellikle kredi kartı başvurusunda başvuru sırasında belirlenen limit de oldukça önemlidir. Anında kredi kartı veren bankalar sayfasına göz atarak, kolay onaylanan kredi kartlarını karşılaştırabilirsiniz. |
|
Cepteb i bilmem ama Enpara konusundan yanılıyorsun, sanırım 2-3 sene olmuştur enpara kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım, Enpara demek zaten finansbank ın. Ucuz etin yahnisi kısmını da anlayamadım ne ucuz olan? Aynı zamanda İş Bankası maaş hesabı müşterisiyim, İş Bankasından da çok memnunum, havale zaten ücretsiz, aylık 5 eft de ücretsiz ve kart aidatı yok. İnternet bankacılığı çok kullanışlı, bankamatikleri yaygın. Maximum kart, avantajları çok, yakıt indirimlerini kullanıyorum, geçen A101 de 250 tl ye 50 tl maxi puan vardı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 26 Aralık 2020; 0:30:50 > |
|