Şimdi Ara

Hangi kasa daha kullanışlı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakında bir kasa alıcam deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim rahat montaj ve iyi havalandırmalı bir sey istiyorum aopen ın 400 wattlıkları ilgimi cekti...

• Aopen H600b çok iyidir...Bu forumda çoğu kişi kullanıyor yorumları gelecektir...
  • ASUS T10 da iyidir ama hala üretiliyor mu bilemiyorum. ASUS A10'da iyidir ama pahalıdır.
  • Aopen

• aopen H600b kullanıyorum gayet iyi
  • bu aopen h700b veya c yi kullanan yok mu arkadaslar ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende h600b kullanıyorum ve memnunum. Bence h700b daha güzel ama o kadar para vermek bana saçma geliyor.
  • h600b yeter yaw h700b fazla bence ona o kadar para vereceğine h600b al onun dışında da extralar alırsın fan controler,cpu fanı, pasif soğutucular falan işte....
  • yaw ben genis istiyom birde 400watt power suppyly varya üstünde o güzel... hem 6 tane cdrom koyma yeri var ayriyetten 5 tane hdd ve 2 adet disket icide genis oldugu icin hava daha rahat gezer sanırım icinden görünüsüde cok hos... hem bir kere alınır degil mi kasa islemci ve ekran kartı gibi zırt pırt degistirilmez...
  • paran varsa 700 serisi alabilirsin ama bence gereksiz olur yani h600b de büyük bir kasa ve çok kaliteli
  • Aopen H600B kullandim, su ana kadar kullandigim en kaliteli saglam kasalardan birtanesi. Bana kalirsa h700b serisi kasalar iyi guzel hosta bu kasaya gercekten ihtiyacin varmi onemli olan o. H600b kasalarda oldukca genis kasanin alt tarafina da 2 disk bagliyabilirsin sanirim max. 4 tane o kadar diski nereye takicaksin. darkhardware'de h600b'nin incelemesi var, okuyup kararini ondan sonra var. Yalniz benim param var, sorun degil diyorsan istedigini alabilirsin. Benim icin kasanin fiyati ucuk, hayatta o kadar parayi kasaya vermem. piyango ciksaydi sanada alirdim bi tane [^]
  • ya bencede biraz pahalı ama sonucta 400watt ilerde gerekebilir bilmiyorum ya kararsız kaldım incelemeyi okudum h600b de güzel ama insan kararsız kalıyor acaba ilerde keske h700b mi alsaydım diye düsünmek istemiyorum...
  • hemera

seni cok iyi anliyorum, bence simdilik h600b al, ilerde sadece kasanin guc kaynagini degistirebilirsin. sonucta karli cikacak yine sensin, kasanin icinden cikan guc kaynagini ikinci el forumunda satar, bir garibi sevindirmis olursun, ustelik makul bir fiyata 400W'lik yeni guc kaynagina sahip olabilirsin.
  • en iyi kararı sen verirsin ama power'ı sonradan da takabilirsin.
  • H600B kullanıorum cook guzel 300w bana yeter bu arada neon ısıklılar cook karızmatik gozukuyor
    ısıksızlardada tam cpu uzerinde egzoz tarzında bir cıkıs war(sogutma amaclı) işe yarıyor...
  • su an bende zaten fsp 300 60atv /pfc olan power supply war ama kasa everest onun icin aslında sadece kasa almak icin degistiriyorum aynı zamanda fsp yi ve kasayı satacam tabi :)
  • Çift supply dene bence
  • ya o sekilde cirkinlestirecek bir sey yapmak istemiyorum... ama sanırım herkesin tavsiyesi üzerine aopen h600b alıcam ... birde bir kasa daha var ilgimi cekti vida kullanmıyormushttp://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=1989&pf%5Fid=bd23823 linkide bu
    CHENBRO GAMING BOX kasanın ismi siz bu urunu gordunuzmu hic tavsiye edermisiniz ???
  • AOPENDEN ŞAŞMA..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.