Şimdi Ara

Hangi kasa daha kullanışlı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şakamaka yuzbasıda olduk :D neyse sanırım aopen alıcam...
  • Daha Dün bir Aopen H600B kasa aldım. Kasa gerçekten çok güzel. Sistemin ısısı bu kasayla 5-7 C daha düştüğünü gördüm. Tabi bu da öldukça iyi soğutma demek. Sessizliği de oldukça iyi. Sadece ön tarafta bulunan USB yubalarının üst tarafta olanına flash disk'i takamadım. Çok yukarıya yerleştirdiklerinden dolayı flash disk takmayı engelliyor. Fakat USB kablolarını takmada sorun olmuyor. Power'i gayet güzel. Bu forumda ve başka yerlerden yaptığım araştırmalardan alabileceğim en iyi ürün olduğuna karar verdiğim için H500b aldım. Şimdilik çok memnunum. Umarım bundan sonra da memnun kalırım.
  • öncelikle hayırlı olsun yeni kasan ... CHENBRO GAMING BOX kasayıda gordum o da hosuma gitti fena degil yani pci slotundaki kartları vidalamadan takabiliyorsun kasanın nerdeyse hic bir yerinde vida kullanmıyorsun :D bence buda fena degil ama huyu suyu belli degil hem yaygında degil o nedenle sanırım bu secenegi rafa kaldırmak gerek... aopen ın 350 watt lık h600b secenegine kafayı taktım sanırım onu alıcam sizcede iyi mi 350 wattlık olan versiyon ???
  • Yada benim gibi eski dandik kasa üstüne iyi bir power tak.
    Şu en adi kasalar varya 20 dolarlık. Onların üstünde 300 Watt FSP var. Babalar gibi. İçine board anca sığıyor ama noproblem. Çok sıkışırsa kasayıda atarım. KAsa olmadan sadece supply ile çalışırım.
  • idris walla cok güzel düsünüyorsun ama zaten su an kullandıgım sistem o yani bende 300watt fsp 60 atv/pfc power supply var ve everest kasa var 6000b bende kasa ile powerı satıp aopen almak istiyorum rahat bir kasa olsun diye...
  • CHENBRO GAMING BOX'ın tomshardware türkiye sayfasında raportajı falan vardı biraz daha bilgilenmek istiyorsan bir göz at ama power supplyı ne alemde onu bilemem forumda kullanan varsa bir yorum yazsada bir öğrensenk nasıl bir şey diye...
  • evet ya bende onu diyorum yok mu kullanan bu kasayı sekli semali yerinde bence güzel bir kasa...
  • paran varsa aopen
  • Bende aopen ın 350w lık olanı var bencede onu al. Fiyat/performans açısından en iyisi bencede o kasa. Hem 400W mı alsaydım diye düşünmezsin ikisinin ortası işte :)
  • fcaglayan tavsiyen icin sagol sanırım senin dedigin gibi olucak orta karar bir sey alıcam oda 350wattlık aopen h600b :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.