Şimdi Ara

Hangi iphone? İlk msj Güncel...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce, hangi iphone sorusunu sormuş.
    Cevap olarak IPHONE 5'i almıştım.

Şimdi ise sıkımtım garantide;

1. KVK Genpa: 2.200TL (Turkcell)
    2. Brightstar:2.100 TL (Vodafone)
    3. Pegasus: 1900 TL (Migros ve Gold)
    4. Tekses: 2.000 TL (Electroworld)
    5. Bilkom: 2.100 TL (Teknosa)
    6. Yurtdışı-passport kayıtlı: 1500-2000 TL (Gittigidiyor)

Şikayetvar.com sitesinde hepsi hakkında yığınla şikayet var.

Sizce garanti firmalarına göre, nereden almalıyım?
    En ucuz ile en pahalı arasında 200 TL fark var, servis kalitelerinde de 200 TL fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olorin_ -- 26 Mayıs 2013; 15:10:41 >

• iphone 4 deki performansan memnun kalıcağınzı sannetmiyorum.
    O yüzden size tavsiyem Ya 4s yada 5 almanızdır.
  • hocam iphone4 de işinizi görebilir ama 8 gb asla yetmeyecektir 16 da yetmiyor zaten neredeyse. 4s alın kesinlikle memnun kalacaksınız.
  • 4s
  • Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • Bahsettiğiniz işlemler için bence iphone 4 yeterli olacaktır. Sonuçta pek fazla ağır işte kullanmayacaksanız. Bu işler için bence 600 lira fazladan verip 4s almanın manası yok. ama tabiki uzun süre kullanacaksanız 4s daha mantıklı bir karar olacaktır. 4s ile 5 arasında öyle büyük bir fark yok. Bence 4s'in pili daha çok gidiyordur. 5 kullanıcısı ve daha önce 4 kullanmış biri olarak 4s size uygun cihazdır diyebilirim.
  • iphone 4 yeterde artar bile ama 32 olmasini tavsiye ederim bir diger konu i4 icin ios destegi kesildikten sonra sizin icin sorun olur mu? Uygulama destekleri en az 1 yil daha devam eder diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ios 7 yi düşünerek 4S
  • 4s (ios 7 için)
  • 4 yeterli olucaktır fiyatınıda baz alırsak 4 yıl kullanıcaksanız zaten cihaz fiyatının hakkını verir 2 yılda 3. yılda değiştirirsiniz. 4s alıcağınıza 300 tl fazla verin 5 alın pişman olursunuz 2 yıl sonra keşke az daha fazla verseydimde 5 alsaydım diye.

• minimal seçim 4S olmalıdır ! kaldiki 4S le 5 arasında BÜYÜK farklar mevcuttur, ama bunu son kullanıcı anlamaz çünki çoğu odundur kullanıcıların. Geekbench 2 testlerını ınceleyıp 4S ve 5 arasındaki 2.5 kat hız farkını gorebılırınız...
  • 4 ü söylemedim bile o zaten iphone 4s den 2 kat daha yavar 5 den ise 5 kat daha yavas bır cıhazdır ve devrını kapamıs bir laledir !!!
  • Yaklaşık 4 yıl süre ile kullanmak istiyorsan kesinlikle 5. 4 iOS 7'den sonra miladını doldurmaya başlar. Ki 8, 9 hak getire. 10'a hiç değinmiyorum bile. Sizin alacağınız cihaz en kötü 4 güncelleme almalı ki bu durumda tek seçenek iPhone 5 gibi duruyor. 9'u göreceği kesin ama 10'u görür mü orası bilinmez. Ki bundan 4 yıl sonrasıda 11 in çıkacağı zamanlar ayakın bir zaman olacaktır. Tercih yaparken bunlarıda göz önünde bulundurun. 4 tavsiyeleri anca 1-2 yıllık kullanımlar için ideal olabilir 4 sene zor.
  • Kliksa'da şuanda Iphone 4 8GB kampanya puanla vs 830 gibi bir rakama alınabiliyor. Brighstar garantili oluyor sanırım cihaz. Ben de öyle oyun çok fazla bi program vs kullanmıyorum aslında.. Facebook, twitter, viber ve bir iki ufak program daha.. Oyun olarakta klasik bir kaç oyun.. Alsam mı acaba çelişkide kaldım
  • Aradığınız cihaz 4 8gb fakat ileriye dönük 4 sene kullanacaksanız 4s derim.Ama 4 de size oldukça yeterli olacaktır.
  • 4 size yeterlidir bence ama uzun süre için 4s almanızı öneririm.

• 4S'te şarj süresi can sıkıcı olabiliyor yoğun kullanımda.İmkanın varsa 5 öneririm.
  • ilgilenen arkadaslara tesekkurler. anladigim kadariyla uzun vadede 4s yada 5.
    arada 200-300 TL var. i5 16 gb almak daha dogru gibi

• 5 almayın da, hepsi de olur oburlernin.
    ben 4 32 gb ya da 4-5 yıl kullanacağım diyorsunuz madem 4S tavsiye ederim

(ben 5 kullanıyorum, eşim 4, yakın arkadaşım 4s)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

ilgilenen arkadaslara tesekkurler. anladigim kadariyla uzun vadede 4s yada 5.
    arada 200-300 TL var. i5 16 gb almak daha dogru gibi

Bencede dogru bir secim olur,hayirli olsun simdiden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.