< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HANGİ İPHONE ?

-
-
Hocam çok bilgim yok ama ben olsam 16e alırdım. en azından işlemcisi daha yeni fiyatı da 50k civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurt dışı al geç. Paran cebinde kalsın.
Pro öneren çok, 15 yerine 14 pro diyorum.
Ha 13 de yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurt disi ile kim uğraşacak hocam ya sıkıntılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düz 16 ile 6k fark var direkt duzunu almak daha mantıklı gibi
60 hz telefon almak biraz uzucu sanki
-
Önerin ne
14 pro al 60-120hz farkı çok hissediliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yanlış bakmıyorsam aradaki fark az değil. 16e 43k, 16 58k. Ben de bu aralar alacağım. Esasen kafamdaki bütçe daha düşüktü. iphone 13 işimi görür mü diye düşünüyordum. 16e modelini fark ettim, SE serisinin yeni versiyonuymuş. Teknoloji forumlarında baya gömüyorlar ama orada düz iphone’a da gömüyorlar. Genel tavsiyeyi yeni model düzdense eski model pro/pro max alma üzerine de bilemiyorum ya. Hangi cihazdan geçiş yaptığınız da önemli bence. Elimde baya kötü durumda iphone x var. Herhangi bir model performans ve teknoloji olarak bana çağ atlatacak. Elimde olmayan pro max’in fiyat farkını vermediğimden alamadığım özellikleri beni üzmez sanırım.
14 pro yerine 16e al , 14 ün işlemcisi eskidi . İşlemci ekrandan daha önemli bence. 16e ile düz 16 arasındaki farklarda çık büyük değil.
Yurt dışı 16 promax bence
İPhone 16e kullanıyorum, aşırı memnunum.
Ha biraz daha ekleyebilirseniz düz 16 alınabilir.
-
Hocam düz 15 çok önerildi videolardan ve birkaç kullanan arkadaşa danıştım da
Yapay zeka özellikleri önemli değil ise alınabilir, zaten çoğu yapay zeka özelliği henüz kullanılmıyor gerçi ülkemiz de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıfır 15 al geç ikinci ellere yada yurtdışına falan bulaşma
O fiyata 16 Pro Max yurtdışı var ben olsam 16 pro max alırdım 8 ay bu sene 8 ay önümüzdeki sene kullanır 16 ay devirirsin o zamana kadar bir çok ürün cıkar daha fazla fikir sahibi olursun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X