< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hangi interneti sağlayıcıyı kullanmalıyım?

-
-
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//
bu adresten alt yapınızı sorulayıp ne hız alacağınızı kontrol ederek yazarmısnız
-
santrale tahmini mesafe 35 metre, alabileceğim en yüksek hız 96 mbps.Uzaktan eğitim ,video ve günlük şeyler için kullanacağım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhann06 -- 10 Ekim 2020; 23:11:52 > -
-
Hocam bu gayet iyi gözüküyor ama elimde modem de yok.Kurulum ve modem için ayrıca paralar çıkıyor mu ?
-
ben adsl kullanıyorum hocam benden almadılar ama vdsl den alıyorlardı müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.444 0 217 numarası. türk telekom iyi ama pahalı 100 mbps hızı 150 tl belki daha fazla..ayrıca modem hizmeti felan veriyorlar diye biliyorum faturaya yansıtıyorlar sanırım.
-
Gıbırnet kurulum için ücret almıyor ve taahüt gerekmiyor, millenicom sıkıntılı gibi görüyorum internette genel yorumlardan, adsl altyapıda netspeed kullandım 2 sene gayet iyiydi telekom altyapım 8 mbit olmasına rağmen.
Ben olsam kineetic vdsl modem alırım veya ikinci el asus vb. uygun fiyatlı da bakardım durumuma göre, sonra gıbırnet ücretsiz kurulum olduğundan denemek için başvururdum, olmadı 1 ay veya 3 ay sonra başka firmaya taşıma yapardım kapattırmadan.
-
Alt yapı sorgulayarak bölgenizde varsa deneyebilirsiniz.
-
Ben türknet tavsiye ederim. Hem altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Hem taahhütsüz, beğenmezseniz iptal edersiniz. Hem de 1 ay bedava.
Ayrıca sakın eski aboneliği kapatıp yeni abonelik açmaya kalkmayın . Geçiş yapın. Hem işlemler daha hızlı olur. Hem de kurulum ücreti ödemezsiniz . Eğer karar verirseniz. Bana yazarsanız işlemlerde yardımcı olurum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam daha küçük şirketlerden internet almaktan korktuğum için vodafone fibernete karar verdim gibi.35 mbps için 97 lira para ödeyeceğim başka da para yok.Nasıldır sizce bilginiz var mı yanlış mı yapıyorum ?
-
hocam vodafone fibernete karar kıldım gibi bilginiz varsa cevabınız bekliyorum.veya başka bir tavsiyeniz
-
Türk Telekom 35mbps alin derim yeni gelene 104.90tl idi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikrimi sorarsanız hiç bulaşmayın. Vodafone bu işi yapamıyor. hatta bana sorarsanız taahhütlü abonelik yapan hiç bir firmaya bulaşmayın
vodafonea ödeyecegim tüm para 97 lira.Türk telekoma modem için de ücret ödemem gerek o daha fazla olacaktır yani.Bu daha uygun gibi.Ama vodafonela ilgili bildiğiniz bir bilgi varsa alabilirim
Vodafone fiber altyapisi varsa onu alin tabii fiber. Benim dediğim fiyat telekom vdsl hipernet için.
Evet fiber var ve 100e kadar destekliyor.ben 35 alacağım, en uygun onu bulabildim fiyat olarak
Vodafone kendi altyapısında alınır. Telekom üzerinden hizmette veriyor ama telekoma bağlı eli kolu sorun vs yaşanınca çile oluyor.
Ttnet altyapısı kullanan firmalar daha küçül firmalar olduğu için muhatab bulamamaktan korkuyorum.turkneti araştırdığımda 85+37 12 ay icın üzerine de 100 lira kurulum ücreti istediler.Modemim de olmadigi icin 37 lira aylik biniyor.Modemim olsa turknet daha uygun olabilirdi
Teşekkürler hocam ,bakacağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X