Şimdi Ara

Hangi İ-Net sağlayıcısına geçeyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar allaha şükür 3 gün sonra ttnet aboneliğim bitiyor ve ben arayış içerisindeyim ,biri adsl araştırdım milleti aylık 7,77tl diye kandıryorlar 24 ay tahüt isiyorlar 7,77tl' ilk 3 ve 6 ay için geçerliymiş ?

birzamanlar smile 16 ay tahüt yapana ilk 9 ayını limitsiz 1mbit (45tl) yerine 26 lira kampanyası vardı hala varmı ?

Quicknet yada uydunet demeyin zıkkım sincanda yok bunlar!

bildiğiniz başka avantajlı adsl sağlayıcısı varmı mevzu acil lütfen yardım !

Orijinalden alıntı: somniferum

arkadaşalar allaha şükür 3 gün sonra ttnet aboneliğim bitiyor ve ben arayış içerisindeyim ,biri adsl araştırdım milleti aylık 7,77tl diye kandıryorlar 24 ay tahüt isiyorlar 7,77tl' ilk 3 ve 6 ay için geçerliymiş ?

birzamanlar smile 16 ay tahüt yapana ilk 9 ayını limitsiz 1mbit (45tl) yerine 26 lira kampanyası vardı hala varmı ?

Quicknet yada uydunet demeyin zıkkım sincanda yok bunlar!

bildiğiniz başka avantajlı adsl sağlayıcısı varmı mevzu acil lütfen yardım !

Smile Adsl'e geçmenizi tavsiye ederim.zira; 12 aylık taahhütle, 6 ay boyunca 26,81 tl ödüyorsun.Geri kalan 6 ay ise normal standart tarife 45,31 tl.Kampanyada son gün 28 Şubat 2010.Bilginize...

Ayrıntılar için; buraya tıklayınız...

• Yüksek hız istiyorsan 4mbit limitsiz 69TL 24 ay boyunca Turk.net te 3 ay indirim yapıp sonra normal tarife olayı yok. Çoğu firma sankigerçek fiyatıymış gibi ayda 7tl 9tl diyorlar ilk 3 ay indirim yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.