Bildirim
Hangi gunduz ledi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aliexpress'te olanlar daha kalitelidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Subsie
aliexpress'te olanlar daha kalitelidir.
Yorumlara bakıyorum da pek iç açıcı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yurtdışından çok alışveriş yaparım hiçbir sorun yaşamadım daha ne ebay-ne aliexpress satıcılarından. Puanları yüksek satıcılardan alırsanız sorun çıkmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Subsie
ben yurtdışından çok alışveriş yaparım hiçbir sorun yaşamadım daha ne ebay-ne aliexpress satıcılarından. Puanları yüksek satıcılardan alırsanız sorun çıkmaz.
Puani 4.6 ve en çok siparis verilen olmasına rağmen ürün yorumlarında hep ayni şeyden şikayetçiler yarısı yanmıyormus ve genelde fazla dayanmiyormus.
Yardim +
benim düşünceme göre sonradan takılan gündüz ledleri hiç şık durmuyor. arabanın ledsiz hali daha yakışıklı geliyor bana takılmış haline göre.
eğer ürün çalışmazsa, bozuk çıkarsa dispute açıp para iadesi alırsınız rahat olun. -
sonrada led takmak aracı bana göre çok kötü gösteriyor...
yapmayın şunu. -
quote:
Orijinalden alıntı: B4ris
sonrada led takmak aracı bana göre çok kötü gösteriyor...
yapmayın şunu.
Bencede hiç güzel durmuyor yapacaksanız amerikan park modülü yapın daha hoş duruyor -
Tamam o zaman dediğiniz olsun Teşekkürler
sağdaki ürünü tavsiye etmem.aydınlatması güzel ama lehimleri kopuverdi hemen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X