Şimdi Ara

Hangi güç kaynağını almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan bilgisayardan şu sistemi topladdım
    i72600k
    msi p67 gd65
    gigabyte gts 450(2 ay sonra hd 6950 alacağım güç kaynağı ona göre olmalı)
    g-skill 4gb ddr3 ram
    samsung 500 gb hdd
    güç kaynağı alternatifler.
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-w0134re-tr2-rx-power-550w-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=43206
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=1012&Productid=bd190002
    soru şu
    thermaltake mi seasonicmi
    550 watt bu sisteme yetermi 600 wattmı
    vatan daki siparişe thermaltaki eklemekmi veya hepsiburada.comdaki seasoniki ayrı olarak siparişmi?

• seasonic derim.
  • Seasonic tercih edin.
  • seasonic,thermaltake'in ağzını burnunu döver.
  • Bir thermaltake toughpower kullanıcısı olarak alabiliyorsan seasonic gold olanını al fiyat ve kalite değerlendirmesi yap seasonic mi thermaltake mi? bu soru bmw-mersedes kıyaslaması gibi birşey her markanın hayran kitlesi var.Benim için önemli olan önce kalite ve sonra fiyat.Ben kısa bir süre önce tercihimi yaptım sende ileriye yönelik bir tercih yapmak istersen belki bu senin içinde bir fikir olur.Bunlar benim nacizane görüşlerim herkeze saygılar selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_janti -- 19 Mayıs 2011; 19:27:25 >
  • seasonic
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_janti

Bir thermaltake kullanıcısı olarak alabiliyorsan seasonic gold olanını al fiyat ve kalite değerlendirmesi yap seasonic mi thermaltake mi? bu soru bmw-mersedes kıyaslaması gibi birşey her markanın hayran kitlesi var.Benim için önemli olan önce kalite ve sonra fiyat.Ben kısa bir süre önce tercihimi yaptım sende ileriye yönelik bir tercih yapmak istersen belki bu senin içinde bir fikir olur.Bunlar benim nacizane görüşlerim herkeze saygılar selamlar..

Yalnız bahsettiğiniz psu'lar ile arkadasın karsılastırdıkları epey farklı. Sizin seçtiğiniz oldukca iyi bir tt powerı ve önerdiğiniz en iyi Seasonic powerlarından biri.
    Arkadasın bahsettiği ve ikilemde kaldığı psular ise dandik bir tt powerı ile iyi bir seasonic powerı. Burada Seasonic tercih edilmeli tabi ki. Düşünmeye bile gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güç Kaynağı Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Markayı biliyorum da 60 liralık fiyat farkı düşündürüyor.
  • o zaman bunu alın Seasonic S12 II 520W 80Plus Bronze
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6480

Tavsiye bumudur?
    reklam kokusu alıyorum.
    benim verdiğim linkten 40 lira üstünü yazdıniz hocam.
    eksende bile 170 Lira iken en pahalı siteyi eklediniz.
    hepsiburada.com neyse de eksen güvenilmez demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN
    o zaman bunu alın Seasonic S12 II 520W 80Plus Bronze

ileriye dönük olacağı için En az +600 şart.tavsiyeler ışiğında seasonik 620 alacağım.
  • hangisi daha sessizdir thermaltakemi seasonicmi yoksa ikiside mi*
    eğer ikiside sessizse 60 lira için thermaltake alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.