Şimdi Ara

hangi GSM opartorunu kullanıyorsunuz??*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

hangi GSM opartorunu kullanıyorsunuz??*

(En Son Oy Tarihi: 9.11.2005)
Giriş
  • arkadaslar gsm operatorunden alsam bir turlu karar veremedim

• turkcellim bugün yarın avea ya öğrenciye geçcem yetti kaç senedir yediğim kazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

turkcellim bugün yarın avea ya öğrenciye geçcem yetti kaç senedir yediğim kazık

benimde avea alamamı onerirmisin kardes
  • Turkcell tek geçerim.Belki öyle ahım şahım kampanyaları yok ama adamlar hizmet veriyor.Her yerde çekiyor
  • karasızım hangisinden alsam bilmiyorum ortak bir dusunceniz yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gulshen83

Turkcell tek geçerim.Belki öyle ahım şahım kampanyaları yok ama adamlar hizmet veriyor.Her yerde çekiyor

haklısın ama beniim türkcell i tercih sebebim bunlar değil.mecburiyetten turkcell kullanıyorum.çünkü çevremde en çok konuştuğum kişilerin hatları turkcell.bende ondan dolayı hatıımı değiştirmek istiyorum.
    böyle olmasa değiştirirmiydim¿
    belki

• türkcell en iyisi ama kazık işte. telsim en hesaplısı bana göre ama attıgın msj iki gün sonra giderse şaşırma
    türkcell kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telsim;adam 1. kattayken çekiyor;3.kattayken çekmiyor.Bu nasıl iştir.Avea da neredeyse aynı.Ben turkcell in çekmediği bir yerle karşılaşmadım.Telefon her zaman lazım değilmi?Tam lazım olduğu an çekmeyecekse napayım ben o kampanyaları?
  • turkcell...öğrenciysen, akşam 8 sabah 8 arası yarım saati 3 kontör...Hem iyi çekiyor...
  • karasızım avea cok iyi ama her yerde cekmiyor keske hepsinden alabilseydim bir de mobil ogrenci var aveada o bitince ne olacak 1 ocak 2005 te bitiyoor
  • www.dh.forumu.com u yonlendirdigin cok iyi olmus forum.donanimhaber.com yazana kadar dh.forumu.com yazarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOFTWARE -- 8 Kasım 2005, 22:20:34 >
  • dj_asi_kral nickisi banladılar benim yeni nick turkdj
  • quote:

Ben Geçtim Kurtuldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gulshen83

Turkcell tek geçerim.Belki öyle ahım şahım kampanyaları yok ama adamlar hizmet veriyor.Her yerde çekiyor

+1

Telsimde kullandım awea da. Turkcell kadar kalite yoq hiçbirinde...
  • 3 de var hangisine oy atıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: pain

3 de var hangisine oy atıcam

cok secime izin var
  • quote:

geçtim bile
  • bende de turkcell var ama bide telsim almayı düşünüyorum.yüklediğin kadar msj bedava bundan güzelimi var

@bu arada telsimin öğrenci kampanyası ne zaman bitiyor haberi olan varmı telsimin sitesine baktım yok öyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KooSeo -- 9 Kasım 2005, 19:42:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.