Şimdi Ara

Hangi Game Padi Almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-)Logitech Rumblepad 2 Cordless

2-)Xbox 360 Wireless Controller for Windows

3-)Logitech ChillStream

yarın gidip almayı planlıyorum fakat bu 3 ünden birine karar veremedim

Benim için önemli olan ;

Extra güzel özelliklerinin olması ; üfleme vb.
    Titreşim
    Wireless( Kablosuz ) bağlantı,
    PS3 deki gibi analog şeklinde hassas R2 L2 (( __ Örn GTA IV de Sert basınca hızlı yumuşak basınca arabanın yavaş gitmesi ___ ))

• bu konuda çok emin değilim logitech kaliteli gamepad ler yapıyor bende formula feedback var,

kesin bişey dememekle beraber Firmalar yeni tarz oyunlarda sağlam xbox360 kontrol cihazına destek veriyor Bu konuda artısı var ama kullanım kolaylığı açısından bilemiyorum. Logitech ise çok kaliteli cihazlar çıkarıyor. Kullanan arkadaşlardan yorum almak iyi olur ben de düşünüyorum doğrusu güzel konu
  • İlla kablosuz alacam diyosan 1. seçenek Rumplepad ama kablo sorun olmaz diyosan hemen hemen her oyuna destek veren xbox controller tercih etmelisin... Xbox koluna alışınca PS kolları çok basit geliyor insana. Ayrıca Rumplepad'de hassas tetik tuşları yok.
    Seçimin bence 2 olmalı Chillstream'in soğutma fanı hariç bi artısı yok eksi olarak titreşimi yok
  • İlla kablosuz alacam diyosan 1. seçenek Rumplepad

xbox koluda kablosuz

sanırım xbox kolunu tercih edicem ama şu üfleme olayında aklım kaldı*

2. koluda ileride ChillStream yaparım.

ChillStream'da hassas tetik tuşları varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_m_Dark

İlla kablosuz alacam diyosan 1. seçenek Rumplepad

xbox koluda kablosuz

Evet onu yazdıktan sonra farkettim

Chillstream neredeyse aynısı xbox kolunun tetik tuşları fln da var, tek farkı hava üfleme delikleri. Ama analog tuşlarını ben hiç sevemedim xbox kolundaki gibi ortası parmağı kavrayacak şekilde çukur değil Üflemeyi de kafana takma eğer oyun oynarken aşırı heyacan yapmıyosan el terletmez gamepad

• Şimdi internetten fiyatlarına baktım XBOX ın 130 150 lira arası düşünüyordum fakat dahamı fazla ?

150 den fazla veremem bu zımbırtıya daha kadıkoye inip bunu araması var..
  • Off çokmuş bea Ben 50 YTL'ye aldım Chillstream'i Teknosa'dan o da 1 tane kalmıştı nasıl sevindim şimdi anlatamam ucuza kapatmışım zamanında diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Neyse yarın arıycaz bakalım bir kaç yer var bildiğim olmadı acelesi yok araştıra araştıra alırız..

xbox olmadı Chillstream ama aklım rumblepad 2 de kaldı. görünüşü tam istedigim gibi diğerleri cok buyuk çok karışık.

xbox 360 ın koluna nasıl alışıcam diye düşünüyorum..
  • Xbox 360 bana göre en kolayları arasından diğerleri hakkında fazla bilgim yok.
  • Logitech Rumblepad 2 Cordless kullanıyorum çok memnunumhiç bir sorun çıkarmadı
  • şu xbox kolunu çok övüyorlar ama daha görmüş değilim ben kullanmış olduğum Logitech RumblePad 2 Cordless ı önerebilirim çok kaliteli bir gamepad ayrıca pilide oldukça uzun süre gidiyor.Tabi eğer PLAYstation koluna alışmış biri iseniz ilk başta bütünleşik yön tuşları nedeniyle futbol oyunlarında zorlanabilirsiniz.Ancak Playstation kolu gibi elinizi kesinlikle ağrıtmaz uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün
  • Xbox kolu kesinlikle en iyisi,pc de chillstream kullanıyorum eğer xbox pad i bulamazsan ya da pahalı gelirse bence chillstream alabilirsin en azından çoğu oyunla tam uyumludur.
  • kadıkoyde en az 15 mağzaya sormuşumdur 10 tanesi xbox kolunun bilgisayara uymayacağını oyle birşeyden haberdar olmadıklarını

geri kalanlar ise olmadıgını soyledi Logitech de şubatta ellerine geçicekmiş...

ne biçim iş bu ...
    Nettenmi sipariş etsem?

______

Kutu üstünde vista yazıyor

XP uyumlumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_m_Dark -- 2 Şubat 2009; 16:30:21 >
  • 1.si güzel bence.
  • ben gamepad olarak ilk logitech rumblepad 2 cordless aldım. gerçekten çok güzel bir gamepad, titreşimiyle olsun, ele oturuşuyla olsun, ağırlığıyla olsun.. fakat sonradan kimi games for windows oyunlarda destek alamadım gamepad ile.. sonradan hep kullanmak istiyodum zaten bir de xbox tarzı gamepad alayım dedim logitech chillstream aldım. şimdiye kadar da xbox gamepadi destekleyen bütün games for windows oyunlarını onunla oynadım.. ama şu sıralar ben de o kablosuz orjinal xbox gamepadini arıyorum.. hem kablosuz hem de titreşimi var, hem de ben hiçbir zaman elindekiyle yetinmeyen bir insanım

fakat zor bulunuyor işte o xbox 360 kolu.. aslında kol yine bulunuyor dükkanlarda da, pcde kullanmak için gerekli olan recieverı bulunmuyor hiç bir yerde.. eğer bulursanız bana da söyleyin ben de alacam 1 tane.

unutmadan, eğer benim gibi 1den fazla gamepad almayı düşünüyorsanız, chillstreami kesinlikle ilk almayın. insan alışıyo hava üflemesine, diğer gamepadleri kullanırken şimdi otomatik olarak fan düğmesine basasım geliyor alışkanlık yapıyor yani

• Zaten 2 ve 3 seçenekler hemen hemen aynı özellikteler. Eğer dersenki ben gamepad de tuşları kendim atarım kendime göre düzenlerim diyorsan rumblepad 2 almalısın. Uğraşmak istemem diyorsan benim gibi Chillstream almanı tavsiye ederim. Fiyatı normal xbox koluna göre çok daha uygundur. Sadece titreşim yok.
  • Tekrar soruyorum galiba okunmadı

Bunun kutusunda üstünde

For Vista

yazıyor

XP De çalıştıran varmı bu gamepadi ?
    XP de çalışıyormU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_m_Dark -- 2 Şubat 2009; 21:59:10 >
  • Valla 1.yi PC'de 2.yi de xbox360'ta (malum kendi kolu ) kullanıyorum. İkisi de çok kaliteli kollar, ikisi de fazlasıyla işini görür ama xbox360 kolu daha ergonomik, şunu da ekleyeyim Logitech Rumblepad II piyasada PC oyunlarına en çok uyum sağlayan koldur, kolay kolay kollarla uyuşmazlık yaşanan oyunlarla dahi uyum sorunu yaşamazsın. 3.yü salla ya 1 ya 2.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_m_Dark

Tekrar soruyorum galiba okunmadı

Bunun kutusunda üstünde

For Vista

yazıyor

XP De çalıştıran varmı bu gamepadi ?
    XP de çalışıyormU?

Dostum Chillstream i soruyorsan ben XP de kullanıyorum yani destekliyor. Diğerlerini kullanmadığım için bilemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.