Şimdi Ara

Hangi dyson almalıyım filtreli filtresiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dyson Big Ball Allergy 2 Filtreli model
    Emiş Gücü
    170 AW 3000 TL
    Dyson Cinetic™ Big Ball Animal Pro 2 Filtresiz model
    Emiş Gücü
    150 AW 4000 TL
    Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 filtresiz model
    Emiş Gücü
    150 AW 4200 TL
    hangi modeli almalıyım turbo başlık ve aksesuarlar benim için önemli değil performans ve uzun süreli emiş gücü açısından Hangisi iyidir filtresiz modeller kullandıkça filtre temizleme vs olmadığı için emiş güzü düşer mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu tecrübeli yardımcı olacak birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuzlardan al. V10 veya V11

• V10 var memnunuz ev 2+1 rahat rahat yetiyor, 4+1e de yeter bence. Turbo başlık önemsiz bir aparat değildir hocam onu atlamayın sakın. Turbo başlık halıları döverek süpürür ve derinlerdeki tozu pisliği rahat rahat alır. Bahsettiğiniz modellerdeki fark genelde aparat farkı diye hatırlıyorum. Ben absolute alırdım. Kablolu alsaydık absolute alacaktık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Dyson ve robot süpürge arasında kaldım alttaki modeli inceleyin bi isterseniz hocam.

1-) Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

2-)Roborock S5 Max

• S5 max aldım güzel ürün bence haritalama yapmayan robot sübürge bile iç görür emiş gücü yüksek olsun yeter s5 max e çok da gerek yok mi-vacuum-cleaner bile yeterli olabilir

Benim sorum dyson animal ile ALlergy arasında filtre farkı fark animal olan filtresiz model 4000 TL allergy olan filtreli 3000 TL filtresiz model in hiç mi bir yeri tıkanmayacak anlamıyorum

• Hocam karar verip alabildiniz mi acaba ? Ben absolutle 2 alcaktım alcağın gün fiyat 6k üstüne zıpladı o yüzden alamadım.Animal pro2 ile abs 2 arasında sadece anladığım kadarıyla aksesuar farkı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.