AA++ Clon Tavsiyesi
Herkese selamlar
Aradığım saat clon sadece rolex tag patek vs yazan clon işe yaramaz mekanizmalı saatler değil
Mekanizmasında İsviçre vs kaliteli mekanizma kullanılan clon saatler almak istiyorum
Başlıkta belirttiğim gibi Clon saat satan site/face/instagram farketmez tavsiyeniz var mıdır
Herkese selamlar Evde 2 Kedim ve 9 aylık bi Kızım var Robot Süpürge almayı düşünüyorum.
Aslında Roborock S5max ve S6MaxV alacaktım fakat bakınırken 360 Viomi gibi Markalara denk geldim.
Kullanan arkadaşlar 5.500 Bütçeye hangi marka model Tavsiye eder acaba ?
Boş kasa Tavsiyesi
Merhabalar herkese
3070
5600xli bir sistem toplayacağım
Yakışıklı Hava sirkülasyonu ve soğutması iyi bir kasa bakıyorum.
Boş bir kasaya 2k vermek istemiyorum açıkcası o yüzden 1k civarındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese selamlar Şuan çok büyük ikilemde kalmış durumdayım o yüzden kullanıcı fikirlerine ihtiyacım var.
Evde kedim var.Gerçi 10 gün sonra 2 kedim olacak.Ve 40 günlük kızım var.
Evinde evcil dost besleyenler tüy sorununu bilirler.Ve eşimde şuan için ev işlerine pek vakit ayıramıyor.Şuan kullandığımız süpürge eski bir sulu süpürge.Aklımda 2 model var
1-) Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2
Evimiz ortalama 120 m2.Robot süpürge aldığımda mop özelliğini halıları kaldırıp kullanabilirim(Yani hafada 1 veya 2 kez).Özellikle evince evcil dostu olanlar hangisini tercih etmemi tavsiye eder.Yada bu bütçede bu 2 seçenekten daha iyi dediğiniz var mıdır ?
Telefon Tavsiyesi Max.8000Tl
|
YAZICI TAVSİYESİ LÜTFEN
|
|
Biliyorlar, Türk hayal ettiğinde Cihan değiştirir. |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 3.208 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektrikli Küçük Ev Aletleri