Şimdi Ara

Hangi 5.1 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Film ve oyun için kulaklık alma fikrim var. Çalıştığım için sadece akşamları oyun veya film izlediğim için hoparlörleri kullanamıyorum.
    Alacağım kulaklığın 5.1 olmasını istiyorum.
    4 Tane seçenek var kafamda.

1-THERMALTAKE TTS-HT-SHO001EC Tt eSPORTS SHOCK ONE 5.1ch USB Profesyonel Oyun siyah Kulaklık ve Mikrofon (http://www.ttesports.com/products/product.aspx?g=feature&s=8 ) fiyatı 254 TL

2- Ozone Strado 5.1 (http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/kulaklik-mikrofon-headset/ozone-strato-5-1surround-gaming-kulaklik.html) bu kulaklığın içinde 4 adet hoparlör var. Ama kalitesini bilmiyorum fiyatı ( 264 TL)

3- LOGITECH G35 LOG-981-000117 Kulaklık ve Mikrofon (fiyatı 356 TL)

4- SHARKOON X-Tatic Digital v3 ( http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4505 ) fiyatı :367 TL. Bu kulaklıkta da her kulaklık başına 4 adet hoparlör var. Ancak 2 adet güç adaptörü ile geliyor. Bu yüzden kablo karmaşası çok olacak. O yüzden kaliteli de olsa bu na soğuk bakıyorum.

Sizce hangi kulaklığı almalıyım. (Thermaltake kafamda ilk sırada Ozone 2. sırada)

• Gerçek 5.1 olanlar strado ve Sharkoon. Diğerleri sanal surround. Gerçek 5.1 dersen türkiyede alacaklarının içerisinde en iyisi sharkoon sanırım. Sanal diyorsan seçenek çok fazla. Sharkoon güç adaptörü yeni versiyonda 1 adet ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Gerçek 5.1 olanlar strado ve Sharkoon. Diğerleri sanal surround. Gerçek 5.1 dersen türkiyede alacaklarının içerisinde en iyisi sharkoon sanırım. Sanal diyorsan seçenek çok fazla. Sharkoon güç adaptörü yeni versiyonda 1 adet ayrıca.

Sharkoon alırken o zaman yeni versiyon olup olmadığını sormam lazım.

Peki Ozone strado hakkında bir bilginiz var mı acaba? Ben ayrıntılı incelemesini bulamadım. Sadece fiyatı uygun.

Gerçi Sharkoon tek adaptörlüyse ve adaptör kulaklığa değilde ses çıkışına bağlanacaksa tercih ederim.
  • Benim strado ile ilgili bir bilgim yok ancak forumlarda ozonedan uzak durun diyenler vardı. Açıkçası hiç bilmiyorum. Alıpta kullanan ve yorum yapan birisinide görmedim. Sharkoon daha iyi bir seçenek bence. Ayrıca optik bağlantı seçeneği sadece sharkoonda var sanırım. Başka bir kulaklıkta görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 29 Kasım 2011; 14:19:05 >
  • quote:

Benim strado ile ilgili bir bilgim yok ancak forumlarda ozonedan uzak durun diyenler vardı. Açıkçası hiç bilmiyorum. Alıpta kullanan ve yorum yapan birisinide görmedim. Sharkoon daha iyi bir seçenek bence. Ayrıca optik bağlantı seçeneği sadece sharkoonda var sanırım. Başka bir kulaklıkta görmedim.

Kararımı verdim o zaman.
    Maceraya girişmeye gerek yok. Sharkoon'un +'ları çok fazla. Fiyatı biraz tuzlu ancak uzun süre kullanılacak bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergun76

quote:

Benim strado ile ilgili bir bilgim yok ancak forumlarda ozonedan uzak durun diyenler vardı. Açıkçası hiç bilmiyorum. Alıpta kullanan ve yorum yapan birisinide görmedim. Sharkoon daha iyi bir seçenek bence. Ayrıca optik bağlantı seçeneği sadece sharkoonda var sanırım. Başka bir kulaklıkta görmedim.

Kararımı verdim o zaman.
    Maceraya girişmeye gerek yok. Sharkoon'un +'ları çok fazla. Fiyatı biraz tuzlu ancak uzun süre kullanılacak bir ürün.

Evet fiyatı tuzlu. Bu kadar tuzlu olmasaydı bende almayı düşünüyordum ve çok araştırmıştım. Gerçek 5.1 de benim için finale Roccat Kave ve Sharkoon kalmıştı. Optik çıkış Sharkoonu öne çıkarmıştı. Çünkü 5.1 ses siteminide sökmek istemiyordum. Ancak işte Creative Alpha Tactic 3D aldım. (114 TL / 10 Taksit) Güle güle kullanman dileğiyle.

• Teşekkürler...
    İnventus'tan adaptör durumu ile ilgili bilgi bekliyorum. Geldiğinde siparişi vereceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    12 yıl önce açıldı
    5.1 HOPARLÖR SORUNU
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Roccat Kave ucuz ancak ses kartı istiyor sanırım
  • Sharkoon'a karar vermiştim ancak,

sanırım sanal olarak 5.1 versede Thermaltake alacağım.

Optik çıkışın ne olduğunu bilmeden optik çıkışa bağlanan bir kulaklık almak büyük macera galiba.
  • Speedlink Medusa nx hakkında bilgisi olan var mı?

hızlıal da 200 lira ve gerçek 5.1.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.