Şimdi Ara

HANGİSİNDEN DAHA COK ZEVK ALIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her neyse konusmuza gelelim ;

Beyler üç çeşit kafamda bir car war server dies

intci priest ; +7 dol +7 sh +7 chitin set palte dd 25 kafalk + 3 gb yede takılar

warior ; +7 giga 2h +7 chitin set dual roc

asassian ; dual +8 md +7 chitin set elf belt dual eme dual +1 kekuri ring görev pendantı

beyler ardreammı cz mi olacağım belirsiz sizce hangisi?

NOT : Lütfen bu 3 car tipinden baska demeyin yok bp miş yok mage falan

dip not:server dies

• Priest her zaman aranır olmustur sağlam oldun mu,çoğu assas veya varriorun giremediği clana girersin en kral partilerde olursun,herkes assas olurken ortada buffer kıtlığı olur sen çıkarsın herkes peşinden koşar
  • yorumun için saolbaska..!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

Priest her zaman aranır olmustur sağlam oldun mu,çoğu assas veya varriorun giremediği clana girersin en kral partilerde olursun,herkes assas olurken ortada buffer kıtlığı olur sen çıkarsın herkes peşinden koşar

arkadaşa katlıyorum hem priest oynamak hız zeka çeviklik ister :)
  • baska?
  • dies de iş yapmak zor int priest ol townda otur
  • ben priesti bi kenara atmıstım warior ile asas arasında kalmıstım ama priest daha iyimiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 21 Haziran 2008; 17:41:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gpgolemprty

ben priesti bi kenara atmıstım warior ile asas arasında kalmıstım ama priest daha iyimiş sanırım

sıkılmazsın oyunda,paran mı kalmadı gider hp basarsın,bi şekilde bi uğras bulursun yani itemler de güzele benziyor,ben olsam priest açardım
  • up pls
  • charlar eşit değil ki asas güzel gibi bnce asas'ı oyna
  • aman sakın ha in priest olma sakın ardream san townda otur a otur a patlarsın sıkıntıdan en zevklisi WARRİOR VE ASAS AMA BENİM TERCİHİM 4EVERASAS
  • Dies'e göre değerlendirme yaparsak 3 charda vasat seviyede fakat içlerinden bir seçim yapmak gerekirse priesti öneririm. Çünkü warrior o itemlerle adam kesmekte çok zorlanır. Assassinde adam kesersin ama bir o kadarda kesilirsin . Priestte dd de varmış . Tüm bunları göz önünde bulundurarak priest diyorum eminim son kararım

Ardream mi cz mi konusuna gelirsek itemlerini biraz daha geliştirene kadar ardreamde kalmanı öneririm . Diez cz si o itemlerle priesti kızartır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 21 Haziran 2008; 22:42:41 >
  • Asas Abicim ya Ama diEsde +8 chitin Olan çok vardır!! Oyüzden Andreamda Onlara karşı Biraz Zorlanırsın
    Minor Combo Yapabiliyorsan ASAS!!! YApamıyorsan Wariior Townda OTurup PArtin İyise PAşalar Gibi Np kasmak istiyorsan Priest Ol Derim
    Not= AndreAm İçin

+60 OLup Cz apacaksan Bu itemle Dies de iş Görmez

ARkadaşLAR Bu BEnim Fikirlerim Kanımca Lütfen İleri Geri KOnuşmayın

• 1. Seçenek Ama (Sarı Saçlı Bayan Olanından )

LeGoLa.... ; Andream Değil Kardeşim Ardream .

DN:İmla Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 21 Haziran 2008; 22:46:59 >
  • Warrior aç ama giga ağır gelir hem atağı az onun için gigayı satıp ap si çok olan silah alırsın kalan paraylada

takılarını alırsın warrior zevklidir Ama fazla adam kesemessin tabi
  • asas aç ama dual +1 kekuri yerine warrior pendant al derim rol yoksa bilki her zaman için görev yüzüğü iidir
  • Diez ise warior ve rogue bu itemler o serverdaki itemlere göre fazla iş yapmayabilir
    Priest oyna derim
  • diesde humanlarda bi warrior wardı GARZIYAN diye
    +9 chitin set i fln var. çok sağlam bi ardreamı var dies in
    sadece o dediğim adam değil paper mageler bi dehşet
    ben o yüzden dies i bırakıp pv serverlara basladm
  • priest derim .
  • Mantığa bak ya Priest ol int ol townda otur. Arkadaşım hiç adam gibi pk yapmadığın ne de belli oluyor. Bu oyunun diğer oyunlardan üstün olan yanı Pvp 'sidir ve bu pvp'den en çok zevk alanlar en iyi organize olan partylerdir. Ve bu Partylerin Her Zaman İhtiyacı olan Job Priesttir. Priest ile hiç pk yapmadın galiba ? Arkanda Bir priestin olmasını bilmek bile kendine güven getirir insanın.

Kendi Fikrim : Ben oyunda adam kesmekten çok kendi adamlarım arasında sevilmeyi isterim. Partyimde kimsenin yatmasını istemem onlara elimden geldiğince yardım ederim. 2 3 kişi bana saldırsa bile yatmamak veya karşına gelen birine parasite + malice atınca town attırmak. Priest herzaman benim gözümde üstün bir char olmuştur.

7 dol +7 sh +7 chitin set palte dd 25 kafalk + 3 gb yede takılar

Bana Kalırsa itemlerini böyle yapman büyük bir hata olur. Sana söyleceğim itemleri yapabilirsen çok daha iyi olabilir.
    1. Kalkan Seçimi Tamamen yanlış , zaten %25 dd var neden bidaha dd kapatasın defans ve Spear def lazım Bu yüzden %100 +6 DS
    2. +7 Chitin Set plate dd varken tamamen saçmalık olur. Eğer DS aLırsan Defans büyük ölçüde artıcak ve +8 HP Set FP giyerek bir şey değştirmezsin.
    3. dd 25 kafalık iyidir.
    4. +7 SH oyundaki en gereksiz silahların başında gelir. Bunun yerine Senin Tercihlerine göre +6 Lobo veya +6 Lycaon hammer alabilirsin. ( Lobo HP Lycaon Resistans )
    5. Takıları yapabilirsen zamanla Düşük düzey yazıyorum . Dual Wse ( SSE PAHALI ) , EP , Bronze BeLt ( SKE , Glass , İB Zamanla ) Dual Rom ( 80 Defans Akar :P ) Bunlarıda zamanla yaparsan kolay kolay yıkılmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 21 Haziran 2008; 23:59:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.