Şimdi Ara

Hang 'Em High (1968) (Onları Yükseğe As) | Clint Eastwood

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hang 'Em High (1968) (Onları Yükseğe As) | Clint Eastwood

( Onları Yükseğe As )

İşlemediği bir suçtan dolayı asılmaya çalışılan Jed Cooper, ipten kurtulur ve kasabaya bir yasa adamı olarak döner.

Yönetmenin kamerasının ustaca kullanması, Clint babanın her zamanki alev alev yakan karizması ve müzikleri sayesinde ortaya defalarca izlenilesi bir western yapıtı çıkıyor.
    Adalet kavramını yargıç karakteri üzerinden eleştiren filme Clint babanın oynadığı kanuna bağlı ama ufacık çocukların idamına da ses çıkartmasını bilen delikanlı şerif karakteri damgasını vuruyor.
    Clint Eastwood'un intikam için gerekirse sevgilisini bırakabileceğini, hatta intikam alabilmek için gerekirse kanunları kullanabileceğini gördüğümüz 1968 yapımı western filmi.
    İyi oyuncu kadrosu ve müzikleriyle Clint eastwood'un holywood macerasını başlatan filmdir ayrıca.

Finalde yaşadığı ikilem sonucu büyüklüğünü de göstermeyi ihmal etmeyen Marshal Jed Cooper bir ders vermeyi daha ihmal etmiyor.
    Klasik filmlerden farklı bir yarım sonla bitmesi de filmin bir diğer artısı.
    İdam sahnelerinde müzik ve çekimle birlikte yakalanan mükemmel sekanslar ise yeme de yanında yat cinsinden.

"Where are you Marshall" The outlaws PC game...

Seviyorum böyle filmleri ve bu filmi izlemeyenler için...
    Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 1 Şubat 2013; 0:56:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Onları Yükseğe As (1968): Clint Eastwood'un Yıldızının Parlamasına Yardımcı Olan Bir Western

1968 yapımı "Onları Yükseğe As", Clint Eastwood'un kariyerinde dönüm noktası niteliğinde bir Western filmidir. Film, küçük bir kasabada şerifi öldüren üç kovboyun hikayesini anlatır.

Eastwood, intikam yemini eden ve adaleti kendi ellerine almaya kararlı yalnız bir kovboy olan Hogun'u canlandırıyor. Filmin adı, yanlış bir şekilde suçlanan ve daha sonra idam edilen kovboylara atıfta bulunmaktadır.

"Onları Yükseğe As", Eastwood'un Spaghetti Western'lerinden farklı bir tarza sahipti. Film, daha ciddi ve gerçekçi bir tona sahipti ve Amerikan Batısı'nın şiddetli ve acımasız doğasını araştırıyordu.

Eastwood'un performansı, filmde öne çıkan bir diğer unsurdu. Hogun rolünde, sakin ve stoacı bir karizma sergiliyor ve karakterin iç hesaplaşmalarını ustaca aktarıyor.

Film, eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı ve Eastwood'un Hollywood'un önde gelen yıldızlarından biri olarak ününü pekiştirmeye yardımcı oldu. "Onları Yükseğe As", Western türünün önemli bir filmi olmaya devam ediyor ve Eastwood'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Film oldukça sürükleyici ve finali ile oldukça etkileyici bir yapım.. Unutulmaya yüz tutmuş bu western filmini türünü severlere ve Eastwood hayranlarına tavsiye ederim.
  • Listeye aldım.Clint baba varsa izlenmez mi
  • Dün bir avuç dolar içini izlemiştik ailecek.Şimdi bugün bunu izleriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Dün bir avuç dolar içini izlemiştik ailecek.Şimdi bugün bunu izleriz artık.

bizim gibisiniz x)
  • Çok kral filmdir. Ama fazla bilinmez Clint abinin hastalarının izlemesi gereken bir film.
  • Daha dün boxsetini indirdim Eastwood reyizin. Bir avuç doları izleyebildim. Filmlerin hepsini izlediğim halde unutmuşuz.
    Hatırlamak güzel oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 720p arıyorum olmadı divxini aramaya başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

720p arıyorum olmadı divxini aramaya başlayacağım.

1080p var onu ara bence.
  • Böyle filmleri o yıllarda nasıl çekmişler diyorsun şu zamanda böyle filmler yapamıyorlar.
    Kanun adamı Jed Cooper iş başında. Özellikle bayan oyuncu güzelliğiyle filmi daha bir güzelleştiriyor.

Bu filmi izledikten sonra 1973 yapımı High Plains drifters'ı izlemeyi unutmayın. Ya daha neler var.
  • ben de izliycem ilk fırsatta indirmeye başladım. .
  • clint babanın filmleri harika özellikle bir avuç dolar ve iyi kötü çirkin

yanlız iyi kötü çirkini türkçe dublaj izleyin oradaki kötünün sesine bayılıyorum kim seslendirdiyse helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

clint babanın filmleri harika özellikle bir avuç dolar ve iyi kötü çirkin

yanlız iyi kötü çirkini türkçe dublaj izleyin oradaki kötünün sesine bayılıyorum kim seslendirdiyse helal olsun

sezai aydın edriyinnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

clint babanın filmleri harika özellikle bir avuç dolar ve iyi kötü çirkin

sezai aydın edriyinnnn

harikasın dostum

edriiyıııınnnnnnnnnnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 28 Ocak 2012; 23:45:32 >

• Çocukken video kaseti vardı ben de muhteşem bir filmdir 720p bulursam indiririm hemen.
  • 1080p indirip tekrar izleyeceğim birazdan heyecanlandım bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 30 Ocak 2012; 0:37:51 >
  • Sanki devamı gelicek gibi yapılmış bir film gibi gelebilir sonu. Ama sonuna kadar izlenecek bir yapım. Ama diğer yapıtları kadar iyi olmasada güzel bir western.
  • Bende devamı gelecek gibi bitti biraz araştırdım devamı yok ama kesinlike tavsiye ederim çok iyi.
  • C. Eastwood'un fazla bilinmeyen cevherlerinden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

C. Eastwood'un fazla bilinmeyen cevherlerinden biridir.

Filmin anlatmak istedikleri harika...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.