Şimdi Ara

Hamzaoğluna Operasyon Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray muhabirlerinden Kadir Çetinçalı ve Mehmet Özcan Hamzaoğlu'nun veto ettiği futbolcuları açıkladı.

Hamzaoğlu'nun alınmasını istemediği futbolcular;

Mbia , Konoplyanka , De Jong ...dahası şimdilik bilinmiyor

Bu bir yönetim oyunu mu yoksa gerçek olabilir mi?

• Şu üç isimde gelse takımın çehresi değişirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer sezonu 16 gün önce bitti, bu saatten sonra bunları paylaşmanın mantığı nedir?
  • Hiç birini tanımıyordur da ondan veto etmiştir. Sor Akhisardan birini çok iyi topçu yaşı başı önemli değil hemen alalım der.

Bu adamın eline başkanlar al yeni topçun demiş bu da saol başkanım deyip işe koyulmuştur. Bunun oturup topçu takip etme, haberdar olma gibi bir durumu yok olsaydı zaten Sneijder için o açıklamasını yapmazdı yorumcuyken.
  • Huntelaar
  • Kesin dogrudur Hamza yetismis oyuncu almaz takima kendi yetistirir .takimin icinden cozer problemleri yakinda kendi on liberoda oynamaya baslarsa sasirmayin

• güzel bir günah keçisi buldular. hamza hamzaoğlunu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama adama artık GS de yanlış giden ne varsa yükleyecekler heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini Ayrılık Kararı Aldı...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niasse Güray vural Douglao varken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray yonetiminin oyunu.. Allah askina futboldan anlamayan adam bile lan bi mbia yi falan izleyim der bakar bi.. Oyuna gelmeyin demirorende bize hep "bunlari alin dedi aldik sonra besiktasa hoca kufur etti , oyuncuyu oynatmadi , oyuncularla kufurlesiyor vs..' diyip sucu hep teknik heyete atardi.. Salak mi bu adam kim olsa he der ya..

• Diren Galatasaray!!

• Denayer 30 milyon pound diyen bir başkan var.

Hamza hatalar yapmıştır doğrudur ama arkasında sağlam başkan olsa o futbolcu istemez mi?

Arkasında sağlam yönetim olsa Hamza'da daha sağlam durmaz mı?

Hamza nın yaşadığı stresi kim yaşasa çöker gider.

Bence Hamza yakinda gider ama kıymeti sonradan anlasilacak.

Ffp diye diye yediler adamı.

• İşte bunlar hep trabzon mafyası. Sorunu burda arayın bence. Bu saydığınız adamlar gelse bu mafya rahat dururmuydu? hiç zannetmiyorum..
  • Takımın kulüp başkanından fazla düşünürsen ilk düşünmeyecekleri sen olursun.Koltuk başkadır yenecek piyon lazım.
  • Yönetim bu transferleri yapamadı daha sonra Hamza hocanın üstüne attılar.Oda ne yapsın , sesini çıkaramadı.
  • Öyle yada böyle takımın elini kolunu bağladılar, acayip bir çıkmazdayız. Kadro resmen tuzak şeklinde kurulmuş durumda...

Yahu takımda her mevkinin adamı yok, belli bölgelerin yedeği yok bu şekilde yarım sezon hatta koca sezon nasıl geçer ?

Dün akşam yenilirken fark ettiniz mi ? maça sonradan girip etki edecek bir tane oyuncumuz yok ?! Sinan Gümüş'ü saymıyorum adam daha yeni forma giyiyor.

Bu adamları veto etmesini geçtim, bu takıma onay verip sezona başlamak zaten intihardı onu da becerdiler.
  • Sakatlar iyileşirse Mersin maçındaki defans komple değişir.

Ocakta ;

Kevin - Denayer - Chedjou - Carole

olur. Hamit - Selçuk

Yasin, Şas gibi defansa daha fazla yardım ederek oynarsa ve Ocakta 1.sınıf forvet alınırsa toparlar takım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Şu üç isimde gelse takımın çehresi değişirdi.

Biri gelse bile takım 2 kat uçardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Şu üç isimde gelse takımın çehresi değişirdi.

Biri gelse bile takım 2 kat uçardı.

Mbia maxi Perreia konop ve huntelaar gelseydi bir çılgınlık yapıp borç harç

Ne deli takim olurdu ya.

• İş bilmez yönetim kendini kurtarmak için Denge hocayı taraftarın önüne atıyor.

• Hamza istedi yönetim almadı diye bişey yok k. Bkmayın.
    Melo yıllık 4.5M alıyordu. Mayısta belli gideceği bu adamın sağır sultan duydu. Yolla kqrdeşim bonservis bile alma. Mbia ne alıyor ts de? Yıllık 2M flan bikerede 2m imza parası. Aynı para.
    Hadi çok dedin para yok dedin. E bilal ve jpk? İkisi toplamda 1.8m alıyor ve sene başından beri ilk 18de yok bu adamlar. Hani para yoktu kardrşim? Bu haybeye giden paralar kulübün parası değil mi?
    Kono bedavaydı yahu. Ver 2m neyse imza parası. Ver yıllık 2-3 ne istiyorsa. Genç ve yıldız adayı bir adam ve senin de eksiğin var. Bu takımda burak 3m sabri 2.2m alıyor konoya gelince mi para yok?
    Yahu bu taraftar olmasa belki dün yasin yerine sercan oynıcaktı ya da genç aydın. Allah için şu hamza cahilini savunmaktan vazgeçin. Adam kendisini anadolu takımında görüyor hala büyük düşünemiyor adam kardeşim.
    Fm oynayan 15 yaşında aeamı koysan, ilk yapacağı şey sağ bek ön libero ve forvet almak olurdu. Demeyin hiç para yok diye allah için açın gözünüzü şu taraftar tepkisini ne kadar erken koyarsa o kadar çabuk kurtulucaz bu çapsızlardan.
    Bu yıl zaten bitti benim için. Ts bile üzerimizde bitirecek bana kalırsa. Eğer yıl sonuna kadar bu başkan ve hamza kalırsa önümüzde ki yılı da unutun.
    Tolunay hocanın bi lafı vardı atom parçalamıyoruz futbol bu diye. Ama hamza atomu ayırma peşinde o kafayla bi halt olmaz. Yaz başından beti dedik bu adamla olmaz! Bu kadar zor bi iş değil bu yahu aklı başında her futbol takipçisi görebilir bunu.
    Yabqncı düşmanı, 3 kupa alınca ego patlaması yaşayan yani bi tarafı kalkan, teknik taktik konusunda gram bilgisi olmayan eski kafalı nato kafa bi adqm bu. Bunu en açık dile getirebilen demirkol olfu bugün. Adam açık açık dünkü açıklamasına cahillik dedi. Öyle çünkü.
    Eğer yaparsa taraftar bişey yapar artık. Medya bizim türk tayfa ve hamza yqvşaklığı yapmakla meşgul. Hepsinden iğreniyorum özellikle de gs li geçinen yorumcular. Susmamalı gelecek için bu devre bu yıl fedq edilsin ama bu aramlardan kurtulsunlar. Yoksa önümüz kötü beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.