Şimdi Ara

Hamzaoğluna Derbi Büyük Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocanın benden farkı yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünsene bunu real'in barcanin karsisinda prandelli sneijderi ön libero yapmıştı bu kaleci yapar

• Senden benden çok çok farkı var hocam. Senin km uzaktan gördüğünü o göremiyor. Umuta sabretmek için görmemek için farklı bir kafa yapısı lazım. Telles i niye çıkardı hiç anlamadım.

Söylenecek o kadar çok şey var ki. Yazsak makale olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Senden benden çok çok farkı var hocam. Senin km uzaktan gördüğünü o göremiyor. Umuta sabretmek için görmemek için farklı bir kafa yapısı lazım. Telles i niye çıkardı hiç anlamadım.

Aynen hocam. resmen takım kaybetsin diye yapılacak herşeyi yaptı bu maçta. Bu hoca henüz Galatasaray'ı yönetecek kapasitede değil. Tamam iyi hoca olabilir ama şu an için o kapasite yolu gördüğünüz gibi kilitlendi herif Derbide

• Adam bir derbi maçını kaybetti itin g*tne soktunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizgisiz

Adam bir derbi maçını kaybetti itin g*tne soktunuz.

Adam gibi oynatırsın, herşeyi denersin ama kaybedersin, kimse bir şey demez. Ama böyle saçma sapan oyunla vs vs birsürü sebeple oyun kaybediyorsan sokulur. kusura bakmayacak kimse.
  • quote:

Kaybetmedi kaybetmek için elinden geleni yaptı. Eğer umutu 90 dk oyunda tutarsa. Telles ı Anlamsız şekilde çıkarırsa Saçma sapan değişiklik yaparsa oyunu okumazsa Fenerbahçe derbisini belki kazanacakken elinin tersiyle iterse kusura bakma her yere sokarız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Terbiyesiz insanlar ya, kendileri her haltı mükemmel yapıyorlar herhalde hayatta, bir maç kaybetti diye sövecekler bıraksalar.Hataları vardı kaybetti, adam gibi eleştir eleştireceksen.Herhalde bunlar patronlarından tekme tokat dayak yiyor hata yapınca, burada atıp tutuyorlar havadan.
  • Çıkıp her zaman ki maçı oynatcaktı varyataya gerek yoktu.11 de Umutu gördüm kaybettimizi kabullendim

• Abartmayın. Daha adamın ligdeki ilk yenilgisi.

Ayrıca ben Bruma'nın yerine Emre Çolak oynamalı orta sahayı kalabalık tutmamız lazım dediğimde bana sallayanlar nerede? Orta sahayı ele geçirdi Fenerbahçe. Umut tercihine zaten diyecek bir şey yok. Adam kazmanın tanımı rağmen göz göre göre 11 oynattı üstüne oyundan çıkarmadı

Hamza Hoca kötüydü bugün. Beraberliğe gelmişiz, olmadı. Asmaya kesmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armynel

Çıkıp her zaman ki maçı oynatcaktı varyataya gerek yoktu.11 de Umutu gördüm kaybettimizi kabullendim

Yasin asist Kral'ı olacak kadroda yok. Olcanın bi işe yaradığı yok yasin kenarda. Umut'un bu takımda işi yok Derbide rezil kepaze oynamasına rağmen 90 dk kadroda.kazanan takım bozuldu...yukarıda alperin dediği gibi yazacak çok şey var

• hamzaya formda bursa bile büyük geldi ne derbisi
    bjk maçında 3 puan aldık diye bu maçada aynı kadro çıkıyor,20dk sonra yatırdı takımı
    kimse takım geri çekildi filan sallamasın muslera bile vakit geçirmeye çalıştı,takıma 1 puan için yatın demiş resmen

70 dk ezik gibi oynadık utandım resmen,ws bile kaç kere ileri öylesine vurdu topu
  • Yapmayın arkadaşlar daha ilk mağlubiyette adamı kestiniz astınız sakin olun prandelli Dönemi'ni Hatırlayın ve sakinleşin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut olcan hamit falan yetersiz topçular kalitemiz yetmedi işte.
  • İki takımda oynaması gerektiği gibi oynadı.
    Kazanan saha avantajı ile seyirci oldu.
    Bütün derbiler böyle olsun.
    Ama arada kazanalım şu Kadıköy'de :D.
  • adam haklı beyler fenere kadıköyde maç kaybeden ilk hocadır hamzaoğlu

07.02.2001 Türkiye Kupası 4-4 Mircea Lucescu
    06.05.2001 Lig2-1 Mircea Lucescu
    16.02.2002 Lig 1-0 Mircea Lucescu
    06.11.2002 Lig 6-0 Fatih Terim
    29.02.2004 Lig 2-1 Fatih Terim
    22.05.2005 Lig 1-0 Gheorghe Hagi
    08.03.2006 Türkiye Kupası 2-1 Erik Gerets
    22.04.2006 Lig 4-0 Erik Gerets
    03.12.2006 Lig 2-1 Erik Gerets
    08.12.2007 Lig 2-0 Karl Heinz Feldkamp
    03.02.2008 Türkiye Kupası 0-0 Karl Heinz Feldkamp
    09.11.2008 Lig 4-1 Michael Skibbe
    25.10.2009 Lig 3-1 Frank Rijkaard
    24.10.2010 Lig 0-0 Gheorghe Hagi
    17.03.2012 Lig 2-2 Fatih Terim
    12.05.2012 Lig 0-0 Fatih Terim
    12.05.2013 Lig 2-1 Fatih Terim
  • Geldiginden beri mactaki üstünlüğü lehimize ceviren bi degislik yaptığını görmedim hamza Hamzaoğlunun. Mac okuyamıyor. Hiç bi maçın kontrolu kendisinde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Senden benden çok çok farkı var hocam. Senin km uzaktan gördüğünü o göremiyor. Umuta sabretmek için görmemek için farklı bir kafa yapısı lazım. Telles i niye çıkardı hiç anlamadım.

Aynen hocam. resmen takım kaybetsin diye yapılacak herşeyi yaptı bu maçta. Bu hoca henüz Galatasaray'ı yönetecek kapasitede değil. Tamam iyi hoca olabilir ama şu an için o kapasite yolu gördüğünüz gibi kilitlendi herif Derbide

Kapasitesine bir şey demem, hele bir sezon bitsin ama bu maçta çok büyük hatalar yaptı.

• Açıkçası 16 yılda ne hocalar Kadıköy'den 3 puansız döndüğü için Hamza Hocaya çok yüklenmiyorum.

Fakat bu maçta alakasız oyuncu değişiklikleri ve kadro tercihi Fenerbahçe'nin maçı domine etmesine neden oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

adam haklı beyler fenere kadıköyde maç kaybeden ilk hocadır hamzaoğlu

07.02.2001 Türkiye Kupası 4-4 Mircea Lucescu
    06.05.2001 Lig2-1 Mircea Lucescu
    16.02.2002 Lig 1-0 Mircea Lucescu
    06.11.2002 Lig 6-0 Fatih Terim
    29.02.2004 Lig 2-1 Fatih Terim
    22.05.2005 Lig 1-0 Gheorghe Hagi
    08.03.2006 Türkiye Kupası 2-1 Erik Gerets
    22.04.2006 Lig 4-0 Erik Gerets
    03.12.2006 Lig 2-1 Erik Gerets
    08.12.2007 Lig 2-0 Karl Heinz Feldkamp
    03.02.2008 Türkiye Kupası 0-0 Karl Heinz Feldkamp
    09.11.2008 Lig 4-1 Michael Skibbe
    25.10.2009 Lig 3-1 Frank Rijkaard
    24.10.2010 Lig 0-0 Gheorghe Hagi
    17.03.2012 Lig 2-2 Fatih Terim
    12.05.2012 Lig 0-0 Fatih Terim
    12.05.2013 Lig 2-1 Fatih Terim

Çok övülen Fatih Terim ile en ağır mağlubiyeti yaşamışız, hem de Fenerbahçe'nin en kötü sezonlarından birinde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.