Şimdi Ara

Hamza'yı neresinden tutsan elinde kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melo'yu satmışsın. Tamam ben de satılmasından yanaydım. Bu aşamada sorunumuz yok.

Takımında defansif orta saha denecek oyuncu yok. Aslında vardı! Dzemaili.
    Ne diye gönderdin? Sistemine uymuyormuş (!)
    Hangi sistemin?

...

Adamın maaşının neredeyse tamamını ödüyorsun. Elindeki defansif orta sahayı son dakikada satmışsın. Onu neden kiralarsın?

...

JPK'yi almışsın. İyidir, kötüdür bilemem. Zira oynattığını görmedim. Bir de gülünç şekilde imza parası vermişsin. E madem aldın oynat be adam! Oynatta yorum yapalım.

...

İki forvet (-ki bana kalırsa tek forvetimiz var, öbür vatandaşın futbol ile alakası yok) yeterli olmayacak mutlaka alacağız demişsin. Alınmamış.

...

İstediğin transferler yapılmamış. Hala ortamına göre şerbet veriyorsun. Oyuncularımız yeterli diyorsun. Bu kadro ile şampiyon olduk diyorsun.

...

Şampiyon olduğun kadronun yarısı gitmiş. Şampiyonluğu zar zor almışsın. O da rakiplerin kötü diye! Takım orta saha, stoper, bek, forvet diye bağırıyor. Sen ne yapıyorsun? Dursun beyle çay mı içiyorsun?

...

O çok eleştirdiğiniz FT bu takımmdan neden gönderildi biliyor musunuz? Yönetime karşı düştü diye. OLMASI GEREKENİ YAPTI DİYE. Bu adam ne yapıyor? "Herkes ile aramı iyi tutayım" endişesiyle ortada dolanıyor. Özbek başkanına gülümsüyor. İstemediği oyunculara gülümsüyor. Şu oyuncumuz çok iyidir, bu oyuncumuz çok iyidir. Yav he.

...

Geçen hafta yeniliyorsun. Burak'ı çıkartıyorsun. Neden? ÇÜNKÜ BEYEFENDİ KOŞAN PRES YAPAN UMUTU TERCİH ETMİŞ. Sen maratonda mısın be adam! Gol lazım golcü çıkarıyorsun.
    ...

İlk hafta geldin dedin. Burak, Yasin, Sneijder, Podolski beraber oynayamaz. İlk hafta Burak'ı kestin, sonra Yasin'i kestin. Kestinde kestin. Ne oldu puanları kaybettin oturdun. Saçma sapan açıklamalar yaptın. Programına defalarca çıktığın hatrın olan Rıdvan Dilmen dahi seni yerden yere vurdu.

...

Ne oldu? Bu hafta paşa paşa o adamlarla sahaya çıktın. Tükürdüğünü yaladın. E madem bir sistemin / iddian var arkasında dursaydın? Onu bile yapamadın!

...

Dakika olmuş 82. Takımda tek değişiklik dahi yok? Neden! Çünkü yedek kulübendeki adamlara güvenmiyorsun. E be adam! 4 ay boyunca bas bas bağırdık, sen de denge de denge diye tutturdun. Ne oldu? Dursun başkanınla kol kola 4-5 ay sonra güle güle.

Hadi bakalım.

• Hayret. Forumda ilk defa bir konuda sana hak verdim. Iyi misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Yılmaz ben seni yabancı düşmanı sanıyordum , hayret.
  • altına imzamı atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

@Yılmaz ben seni yabancı düşmanı sanıyordum , hayret.

Ben yabancı düşmanı değilim. Belli başlı vasat yabancıların başka gezegendenmiş gibiymiş gibi abartılmasına karşıyım. Kötü oynayan adama kötü oynadı derim. Burada bazı seviciler gibi kötü oynayan oyuncuyu savunmam. Auuv demem. Her yorumumu objektif yaparım. Yabancı düşmanı olurum. Çünkü bazı arkadaşlar bu forumda ne yazık ki çok dar görüşlü.

Takımda en sevdiğim oyuncu Sneijder'dir.
  • Prandelli bile daha fazla puan toplamıştı sanırım. İstifa etsede sorun daha sponsor bulamayan bu yönetim hocada bulamaz. Doğru düzgün hoca bu kadrolu bir takıma gelmek istemez. Yani bildiğin s*çtık. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Hayret. Forumda ilk defa bir konuda sana hak verdim. Iyi misin

Bu paralel evrendeki yılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok guzel yazmissiniz tebrikler

• Suyu ısınmaya başladı

• 1 ay önce: "HAMZA HOCA ÇOK YAŞA" "

Bugün: "Hamza Allah belanı versin,çek git bu takımdan!!!1111!!!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoNesil

1 ay önce: "HAMZA HOCA ÇOK YAŞA" "

Biz taaaaaaa Türkiye Kupası finalinden sonra Hamza'nın gönderilmesi gerektiğini söylüyorduk. Adamın ne mal olduğu geçen seneki derbilerde ortaya çıktı çünkü. Forumdaki skor taraftarı çocuklar o sıralarda Hamzayı yere göğe sığdıramıyordu tabi.
  • quote:

Ne bir ayı, temmuz başından beri sövüyoruz yetersiz diye...
  • quote:

Kötüyse eleştirirsin. İyiyse översin. Şu yazdığın mesaj hiç bir mantığa sığmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Biz taaaaaaa Türkiye Kupası finalinden sonra Hamza'nın gönderilmesi gerektiğini söylüyorduk. Adamın ne mal olduğu geçen seneki derbilerde ortaya çıktı çünkü. Forumdaki skor taraftarı çocuklar o sıralarda Hamzayı yere göğe sığdıramıyordu tabi.

ben süper kupayı aldığınızda da birkaç skor taraftarına "hamzanız hoca değil, biliçi koysanız o da şampiyon yapar sizi oturmuş kadronuzla" diye söylediğimde çekemeyen damgası yemiştim... ama işte gerçekleri görmezden gelmeye kalkarsan sonuçlarını da katlanırsın

• quote:

Ben hiç hamza çok yaşa diyen gsli görmedim. Görmüş olsam da bu 1 ay önce olmazdı. Sırf yazmış olmak için yazmayın.
  • Bu sene bizi keder dolu bir sezon bekliyor

• Bu adam bu sezon kesin gidecek de, ama ne zaman bakalım.
  • Prandelli de çok kötüydü ama geçen seneki ilk 4 haftayla bu seneki ilk 4 haftayı karşılaştırırsak prandelli hamzanın yanında jose mourinho kalır

• Hamza hoca iyi adamdır iyi insandır hiç lafım yok. Ancak teknik direktörlük yeteneği sıfır zaten bu kadar iyi bir insan td olamaz. Teknik direktör dediğin kurt olur biraz çakal olur bu adam yumuşak suratlı. Maksimum 2-3 maç daha veriyorum Galatasaray bi kaç kere daha puan kaybetsin ilk kendisi kovulacak daha Ocak gelmeden de Dursun yönetimi istifa etmek zorunda kalacak. Bu sezon bitti beyler. İnş sneijder muslera falan takımı taşırda ligden fazla kopmayız şamp liginde 3.olur avrupa ligine gideriz. Tek umudum o şuan
  • Takımı hiç hazırlayamamış yalnız, hani transferi falan geçtim, en ufak bir taktik planımız yok, sahada tamamen doğaçlama gelişiyor herşey

İkincisi hadi taktik de yok, takım fizik olarak da çok iyi değil. Tüm yaz geçti koşu da yapmadılar anlamadım ki takımın genelinde bir dağınıklık bitiklik var. Selçuk 3metre önündeki topa yetişemedi adam 10metreden koştu aldı

Çok kızdığımız Mancini Prandelli dönemleri çok kötüydük, ama fizik olarak at gibilerdi, dünyaca ünlü kondisyonerle çalıştılar. Her ne kadar bizim futbolcular bu tempoyu sevmeyip, bilerek hocalarını gönderseler de fiziken gayet iyiydik.

Ondan sonra devre arası Hamzaoğlu geldikten sonra baktık, sakatlanmaların birden başlaması bile bunun habercisiydi zaten ama kimse yediremedi kupa aldı diye. Kusura bakmasın iyi şeyler istiyorsa hem kendisini hem getirdiği ekibini yenilemesi geliştirmesi lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.