Şimdi Ara

Hamza: Hiçbir yere gitmiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu hh terime benzemeye başladı tavırları
    bu akşam tipini bile benzettim
    levelnt kırca nın taklitlerindeki gibiydi...
  • Gideceksiniz..... Hemde öyle bi gideceksiniz ki buraya yazamayacağım şekilde gideceksiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    ne güzel penaltınız verilmeyince bahaneniz oldu. Trabzon'un bu Galatasaray'ı yenememesi skandaldır, bir penaltı kararınız verilmedi diye bütün suçu hakeme atmak eziklik belirtisidir, umarım onu yapmıyosun. Boş kaleye üst direğe nişanlayan oyuncunuz var, kaç tane pozisyon kaçırdınız Marin ile vb. Maçı biz kazanmadık, siz kaybettiniz. Golümüzde bile bizim topla alakamız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

ne güzel penaltınız verilmeyince bahaneniz oldu. Trabzon'un bu Galatasaray'ı yenememesi skandaldır, bir penaltı kararınız verilmedi diye bütün suçu hakeme atmak eziklik belirtisidir, umarım onu yapmıyosun. Boş kaleye üst direğe nişanlayan oyuncunuz var, kaç tane pozisyon kaçırdınız Marin ile vb. Maçı biz kazanmadık, siz kaybettiniz. Golümüzde bile bizim topla alakamız yok.

O konuda haklısınız. Bizde goller kaçırdık ancak o pozisyonda yenen bizim hakkımızdı. Ben onu anlatmaya çalışıyorum. Yenilginin sebebi tabii ki sadece o pozisyon değildi.
  • Keşke böyle bir açıklama yapmasaydı.

Bunun yerine önümüzdeki maçlara bakıyoruz mealinde sözler sarfetse kendisi için daha hayırlı olurdu. Yok yarın birgün kovulursa bu sözleri ona hatırlatılır. Şu dünyada kimsenin yeri garanti değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

o senin elinde olan birsey degil Hamza efendi! bu kulüp 25 milyon taraftarın sizin gibi tartıların degil

Emin ol şuan bi oylama yapılda 25 milyon taraftarın en azından bi %70-75 i hamza kalsın der.

Çünkü hakikaten daha sezon başında biz dahi söylüyoduk bu kadroyla bi hiç birşey yapamayız diye. hamza hoca da yapamıyo zaten. Başka bi hoca gelse yine aynı problemleri yaşayacağız. Oynayacak adamların alternatifini geçtim, mevkilerin tam anlamıyla sahiplerini bile bulmakta güçlük çekiyoruz, dünyanın en iyi hocsını getirsen ne yazar şu şartlarfa. ( hamza sütten çıkmış ak kaşık değil orası ayrı konu )

Tek çözüm benim görüşüme göre yönetim değişmesi gerek. İyi bi yönetim gelirse hamza ya da bi ayar çeker en azından rezilleri oynamayız.

Yönetim de bi yere gitmediğini açıkladığına göre bu sene ts bjk fb arasından birinin şampiyonluğunu izleyeceğiz güzel güzel.

• Ben de sizin gibi düşünüyorum. Hatta bunu twitter'da ve burada yazdığımda bir ton tepki geldi. 1.si topla Denayer arasındaki mesafe çok kısa. 2.si Denayer'in kolu açık değil, doğal pozisyonunda, normal açıklığında. Kolunu çekmesine imkan yok. Hadi diyelim kolunu birazcık açtı, Cüneyt Çakır'ın bunu görmesine imkan yok. Ben 30 defa izledim yine de emin olamadım, kolunu açıyor mu açmıyor mu diye. Maç esnasında karar vermesi çok zordu ve bence doğru olanı yaptı ve devam ettirdi.
  • Ayrıca kol kapalı olacak diye bir şey yok. Sen kolunu normal seviyede tutarsın, gelir top çarpar, bu futbolcuyu bağlamaz. Kasti elle oynamalarda ve elin normalden fazla açık olması durumunda penaltı verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Hamza Hoca'yı insani açıdan çok seviyorum, çok iyi temiz bir insan ama bugün Gs Ts'ye karşı ezildi, en basitinden boş kaleye top kaçırdılar ve net penaltıları verilmedi. Oyun olarakta çok üstün taraf Ts idi. İşler yolunda gitmiyor ve işler yolunda gitmediğinde fatura birilerine kesilir. Öncelikle de teknik direktöre kesiliyor bu ülkede malesef. Biri gidecekse ilk olarak Hamza Hoca gidecektir. Yerine gelen bu kadroyla çok başarılı olur mu ? HAYIR.

Net penaltı mı ? Keşke net olup vermeseydi içimin yağları erirdi ama o pozisyom penaltı ile uzaktan yakından alakası yok.

Dostum eli açık ve pozisyonu etkiliyor. Yani buna penaltı değil diyorsan neye penaltı verilir lütfen. %100 penaltıdır, aksini iddaa eden penaltı kurallarını araştırabilir.

Topla arasında 1 metre var hakemde çarpma olarak değerlendirdi haklıydı.

Eller ceza sahası içerisinde kapalı olmalı. Gayet açık bir kural bu, uzatmanın anlamı yok.

pozisyon galatasaray lehine olunca kural falan önemsiz oluyor

• Hamza gitsin diyorsunuz ama yerine gelecek hocaya da sözleşme imzalatmanız gerektiğini biliyorsunuz değil mi ?

• iyi iyi gitmesin
  • Ne kadar ts ye karsi dusmanda olsak o pozisyon net penalti el bildigin acik duruyor.

• Medyaya
    Şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü. Allah yardım etti bize... Bundan önceki maçları da zaten benim yüzümden kaybettik!

Taraftara
    Ben hala kötü bir hocayım ve takım hocasız geçen sene 3 kupa aldı.

Yönetime
    Hiçbir yere gitmiyorum. Herkes gitmemden mutlu olacak ama ben bir yere gitmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.