Şimdi Ara

HAMSİ KİLO 2.90 TL (carrefoursa içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
3.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.carrefoursa.com/d/hamsi-kg

• Hamsiden baska herseye benziyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölge değiştirdim 3.99 oldu fiyat
  • Ne 3 lira var Ne 4 lira
    Taksim cihangir şubesine gittim
    10 liraydıı 4 tl olan ii değil izmarit çoğu diyoo

Carrefour yaptığı iş bu kadar olurr
    1 lira faydası yokk promosyon die birşey yokk fiyatları mahalle marketinden kötü

• Gecen carrefourdan yerli palamut aldım mangal yaptim ama bana pek taze gelmedi.Dondurulmus balik gibi yumusakti.Elazig malatya yolu carrefour du.Tazelige daha dikkat etmeliler.Bir de hamsi de eski yeni baligi karistirip satabiliyorlar ona dikkat etmek lazim.

• karadeniz de 50 kuruşmuş diyolaaa :D ... bazıları 5 kg lik poşetleri 5 tl ye satıyordu .. son hafta haberler böyle geçti :D .. .ama istanbul a nakliyat vs fazlaymışmış ondan pahalıymışmış .. istanbul zaten şanlıurfa civarında sanırım karadenizden oraya taşıması zor sanırım...ne deniz ne karayolu imkansız o yüzden o kadar pahalı :D

istanbul a giden herşeyin pahalı olamsına alışkın olmalı niye yadırgıyonuz ki :D .. istanbul - ankrayayı 1,5 saate indirceklermiş artık ankarada oturup istanbula gidilir iş için. .
  • İstanbulda arabayla kilosu 2,5 tan 4 kilo aldım. 1 kilosuyla tava, 1 kilosuyla buğlama, 1 kilosuyla da hamsili pilav yaptım 1 kilosu duruyor dolapta...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros toz şeker 3 kg 25.35
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Norveç uskumrusu gibisi var mı

• Dün 1 kg alıp temizleyip yaptım gayet normal. Ama sıcak fırsat ahalisi hep norveç somonu tüketir

• Trabzonda yaşıyorum burada 50 kuruş almayanı dövüyorlar

• Dün ineboludaydim.hamsi 2.5 3.5tl arasi satiliyor.Inebolu limanina gittim baktim cok sayida tir vardi.tirlarin kasalari tonlarca hamsilerle dolu v samsuna yem olmaya gidiyormus.yani hamsi cok ancak satacak musteri yok.50 kurus 1 liradan yem olmaya gidiyormus.hergun 200 300 kamyon gonderiliyormus yem olmaya.ha bi de sabah saat 5 gibi limana giderseniz yaninizda kova poset gotururseniz bedavadan hamsi alirsiniz.

• Giresunda niye 5 lirala

• Angarada 3.99. basmışlar %34 nakliye. ezile ezile geliyo caaanım hamsiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 8 Kasım 2015; 11:45:03 >
  • ucuz olunca çöp mü oluyor ? anlamıyorum bazı insanları cidden... 20 lira olsa gider alirsiniz ama ucuz olunca kediler için uygun diye dalga geçiyorsunuz !

neyse
    Dün carrefour'da 3.99 liraydı kilosu. balıkçılarda en fazla 7 lira, bazı bölgelerde ise 5 lira.
    pazarda ise 5 liraya bulmak mümkün.

Rize'de 1 liraya kadar düştü. batum'da ise 50 kuruş'a satılıyor bilginize.
  • Daha kar görmedi, bu balıkçılar yüzünden seneye hamsi 25 lira olur bütün balıklar %100 zamlanır. Bu kadar av mı olur arkadaş allah gözünüzü doyursun. Karadenizde hamsi kalmayacak. Ekolojik düzen bozulacak. Geçenlerde palamuta da böyle yaptılar 2 sene palamut yiyemedik.

• Bu fiyattam bulsam 1 kasa alirim
    Gecen sene 5 liradan 1 kasa alip derin dondurucuya atmidtim
    Çıkartıp çıkartıp yedik :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta gimsadan 2.95e aldım gayet yagliydi

• Hamsinin kulana kar suyu kaçmadan yenmeeees

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

Trabzonda yaşıyorum burada 50 kuruş almayanı dövüyorlar

Hocam dövmesinler seni 3 kasa gonder bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç ayarıımız yok 2 haftada ütün hamsiyi bitiryoruz. sonra asıl mevsiminde hamsi yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.