Şimdi Ara

HAMSİ KİLO 2.90 TL (carrefoursa içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
3.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swatsat

Trabzonda yaşıyorum burada 50 kuruş almayanı dövüyorlar

O kadar düştü mu yahu gecen arkadaslar 5 liraya almış, gerçi ben de bayadir moloza inmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da Basın Caddesindeki (eski Kiler olan) Carrefour'da 3,90'dı. Ama yüzüne bakılacak hali yoktu. Hem çocuk pipisi kadar küçüktü, hem de taze değildi.
  • Beğendikten 3,90 a aldık oldukça tazeydi.
  • pazarda 1 lira
  • balık bol bu aralar, 20-25 tl verip gözünüz kapalı barbun alın, balık neymiş görün, ama dikkat edin barbun diye tekiri kaptımasınlar
  • Mersin CarrefourSA'da 4 TL, bilginize. 2 kg. aldık, yarım yaparım. Akıbeti merak eden yarın geceye doğru alıntılasın lütfen. Cevap gelmezse endişelenebilirsiniz.
  • Carrefour da hamsi ucuz olduğunda ayıklamıyorlar yalnız bilginize. Eskişehir de öyle yani Hatta sanırım hamsiyi hiç ayıklamıyorlar.

O değilde bu balık zamanı hep bahane ile geliyor. Yağmur yağdı, rüzgar çıktı, güneş açtı, akıntı geldi, hava soğudu, ne sancılı bir av dönemi, zam için habire bahane.
  • şuanda 1.99 :)
  • 1.5 kilo 5 tl ankarada aldık dün nefisti hatta bu hafta 2 ci alışımız
  • Şuanda 1.99 TL den satılıyor. Bu ne lan te allam bunu tutan 40 kuruştan felan veriyor herhalde
     HAMSİ KİLO 2.90 TL  (carrefoursa içerir)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semtlere göre fiyat değişiyor
  • Bugun haramidere carrefourdan aldim 3.99 TL

• Barbun forever fakat fiyat lezzet bakimindan enguzel balik hamsidir

• Hamsi yemesi ağır bir balık,bana dokunuyor...Ayrıca kızartma kokusu bir hafta çıkmıyor evden...Üstelik de kurtlu oluyor....

Ayrıca denizde ne kadar balık varsa şuursuzca hepsini tutuyorlar,ondan sonra da balık bitince "yok yunuslar yedi,yok şu oldu yok bu oldu" diye vıdı vıdı yapıyorlar...
  • Yakalayın anasını satayım.Hepsini yakalayın, aşırı avcılıktan birkaç yıl içerisinde hamsi bulamayacaksınız farkında değilsiniz.

Bizim halkımız kadar bilinçsiz, cahil ve açgözlü bir halk yok
  • Uskumru niye ucuzlamıyor en sevdiğim balık bu (35 tl de verilmez )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Kasım 2015; 22:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Uskumru niye ucuzlamıyor en sevdiğim balık bu (35 tl de verilmez )

pazartesi balıkesirde balıkçı dükkanında 12 TL idi iri uskumrular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai -- 12 Kasım 2015; 0:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Hamsi yemesi ağır bir balık,bana dokunuyor...Ayrıca kızartma kokusu bir hafta çıkmıyor evden...Üstelik de kurtlu oluyor....

Ayrıca denizde ne kadar balık varsa şuursuzca hepsini tutuyorlar,ondan sonra da balık bitince "yok yunuslar yedi,yok şu oldu yok bu oldu" diye vıdı vıdı yapıyorlar...

İşi bilen Karadenizliler özellikle kurtlusunu alır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.