Şimdi Ara

Hamit ve Nihat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Arda diye başlık açıyorda bu oyuncular niye konuşulmuyor anlamıyorum. Hamit 3 golde vardı, Nihat ise biri şans biri de beceri isteyen iki güzel gol attı. Bence maçın yıldızı Hamit'ti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 16 Haziran 2008; 0:17:35 >

• arda gibi pazarlanmaya çalışılmıyor onlar ondan olabilir..
    rıdvan'ın arda'nın satışından ciddi bir komisyon alacağını düşünmeye başladım.öyle aman aman bi futbol oynamamasına rağmen bu kadar takımın önüne çıkartması ilginç..
  • Hamitin ileriye dönük oynadığında ne kadar faydalı ve etkili olduğunu gördük. Sabri'nin sağ beke geçip Hamit'in onun önünde oynamaya başlamasıyla inanılmaz bir tempo kazandık. Maçın kilit adamı bugün Hamit'dir bence.
  • dostum herkes toptan kacarken ustune sorumluluk alan ardaydı .adamlarda sağ sol bırakmadı dağıttı gecti resmen..hamitin son goldeki pası da mükemmeldi ama macın yıldızı bence tartısmasız ardaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athirsizicebi -- 16 Haziran 2008; 0:24:07 >
  • Ardanın golune kadar takım sahada piknik yapıyodu. Golden Sonra takım basmaya, pas yapmaya basladı ve macı kazandık.

Ardanın Golu Macı Değiştirdi diye daha çok konuşuluyo olmasın.
  • Kesinlikle Hamit'ti maçın yıldızı...
  • Servet 'in mücadelesini kim görüp neylesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ardanın golüne kadar hamit sağ bekte oynuyodu.. sabri sağ beke geçince hamitte ileri cıkınca goller geldi..
  • Arda'nın hücuma katkısını reddetmiyorum ben zaten Arda milli takımın döküldüğü anda da sahanın en iyisiydi fakat Hamit'in son 15 dakikadaki katkısı onu kilit adam yapmıştır. Servet konusuna ise katılmayacağımı belirtiyorum. Son zamanlardaki futbolunu takdir ediyorum fakat Servet bugün kötüydü. Kesinlikle toptan ziyade adamlarla mücadelesi var. Tüm milli takımın mücadelesini tebrik ediyoruz zaten o ayrı.
  • SPİKER dedi, Hamit sabri yer değiştirdi, Hamit öne geçti, goller geldi.

Eğer Hamit baştan beri sağ açıkta oynasa idi, turnuvanın yıldızı idi..
  • Nihat maçın yıldızı seçilmiş.
  • HAMİT orta sahada oynamaya başladıktan sonra 2 gol pasını birden verdi.İlk maçta hiç ileride oynatılmamıştı.İşte ne kadar etkili olduğunu gördük.Bu odam orta sahada oynamalı.Bu maçta 2 gol pası,hatta İsviçre maçında da 1 pası o vermişti.İnşallah bundan sonra orta sahada oynar.Sabri de gayet başarılıydı geride.

Nihat'ın özellikle son golü mükemmeldi.Takımın hepsi iyiydi.Helal olsun hepsine.
  • psikiolojiye bak ''Ulan zaten Terim var t.d. birde Arda şov yapıyor bizim bu çilemiz ne zaman bitecek dur bari 3 maçtır liğme liğme dökülen oyunculara dayıyayım sırtımı da tutunacak bir dal olsun''

Üzülme kardeş hepsi bizim oyuncumuz
  • Arda o golü atıp takımı ateşlemese , şimdi Hamit mi Nihat mı diye tartışıyor olamazdık , Fatih Terim e sövüyor olurduk.
  • quote:

Herkes Arda diye başlık açıyorda bu oyuncular niye konuşulmuyor anlamıyorum.

E onuda sen açmışsın işte kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

psikiolojiye bak ''Ulan zaten Terim var t.d. birde Arda şov yapıyor bizim bu çilemiz ne zaman bitecek dur bari 3 maçtır liğme liğme dökülen oyunculara dayıyayım sırtımı da tutunacak bir dal olsun''

Üzülme kardeş hepsi bizim oyuncumuz

Yahu sen ne ilginç ne kaprisli bir insansın tamam Arda iyi oynadı gs'li Arda en büyük gs, gs sayesinde turu atladık.

Tamam mı?
  • maçın yıldızı semihti
  • mıllılerın annelerıyle yapılan reklama benzemıs bu topıc benım oglum senın oglun felannn
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

Arda o golü atıp takımı ateşlemese , şimdi Hamit mi Nihat mı diye tartışıyor olamazdık , Fatih Terim e sövüyor olurduk.

hamit gidip ortayı ardanın ayağına yapmasa,cech o hatayı yapmasa,karel bilmemne isimli tdleri uyuyup takımı gibi maçı izlemese...vs vs
  • yooooo öyle değil o işler zeytinyağı gibi üste çıkmayalım , benim için 15 tane Fb'li olması hiç farketmez o sizin fobiniz yıllardır Milli takımın başarısını istemeyenler sizsiniz , bu takımın ilk 11ine 5tane Fb oyuncusu koyan , Semih gol attığında halıları tavanları parçalayan benim sen değilsin , sen üzüntünden ne yaptığını bilmiyorsun.

Ben Milli takımın başarılarıyla sen başarısızlığıyla tatmin oluyorsun , öyle laf çevirip üste çıkmayacaksın bakıcaksın Euro 08 çeyrek finallerine Türk Milli takımını izleyeceksin sevinirsen ortak olup üzülüyorsan içine atıcaksın.Kahrolduğunuzu burada belli ederseniz sizle geçilen makara yumağa katlanıcaksınız.

Hadi sıradaki gelsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.