Şimdi Ara

Hamit: 'Mesut'un kararını desteklemiyorum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamit Altıntop, Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı seçmesini değerlendirdi...

Hamit: 'Mesut'un kararını desteklemiyorum'

A Milli Takım'ın Bayern Münih'de forma giyen yıldız futbolcusu Hamit Altıntop, Mesut Özil'in Türkiye yerine Almanya Milli Takımı'nı tercih etme kararına saygı duyduğunu, ancak bu kararı desteklemediğini söyledi.

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ile yapacağı maç öncesi Süddeutsche Zeitung gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu, "Futbol bazen bir duygu meselesidir. Mesut'un tercihine saygı duyuyorum, fakat onu desteklemiyorum. Almanya Milli Takımı'nda oynadığı için arkasında lobi var. Türkiye'yi seçseydi, Dünya Kupası'nda oynayamaz ve Real Madrid'e transfer olamazdı. Olay bu kadar basit" diye konuştu.

Hamit, hiçbir zaman Almanya Milli Takımı'nda oynamayı düşünmediğini de sözlerine eklerken, "Almanya'ya çok şey borçluyum. Burada çok şey öğrendim fakat ailem Türkiye'den geldi ve ben Türk'üm" ifadelerini kullandı.

Kaynak :http://www.goal.com/tr/news/237/milli-tak%C4%B1m/2010/10/06/2153182/hamit-mesutun-karar%C4%B1n%C4%B1-desteklemiyorum

• İşte Türk dediğin böyle olur, Oezil gibi olmaz
  • Mesut Alman'dır. Orda bir köy var uzakta felsefesi yapmaya gerek yok.
  • Hamit diğerlerine benzemiyor pek , Halil bile Hamit gibi değil.O yüzden en iyi performansı Hamit gösteriyor zaten , sadece iyi futbolcu olmakla alakası yok Hamit Milli takımda hiç yabancılık çekmiyor ve yadırgamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 6 Ekim 2010; 17:20:03 >
  • hayır diyolarki mesut alman milli takımını seçti ondan real madridte fln.yahu bu adam yıllardır bayern münihte,dünynaın en büyük klüplerinden.bugün akli dengesi yerinde olan her insan dünyada,bayern münihi tanır.böyle bi klübe geldi hamit.

kazakistan maçında attığı golüde hatırlayın,mesutun rüyasında bile göremiyceği şekilde vurdu topa.demekki allah 2 gram yetenek verdi diye elin oğluna puan kazandirmiycaksın,çünkü bu almanya her zaman elemelerde türkiyenin potansiyel rakibi olabilir,aynı gruba düşebilir bu sene olduğu gibi.isviçrede hakan-murat yakın kardeşleride hatırlıyorum ben.adamlar bide dünya kupası eleme maçında,yani grup maçıda değil eleyen dünya kupasına gidiyo,böyle bi maçta biz türkiye ye karşı oynamayız dediler oynamadılar.annesi mi ne yalan olmasın hakkımı helal etmezdim yoksa demiş.(ciddiyim) türk dediğin böyle olur,şimdi bana kimse avrupadan bir milyon örnek göstermesin polonya asıllı almanyada oynuyo fln.türklerin genel bi karakteri vardır.

laf olsun diye söylemiyorum,afrika toplumlarının tamamı sömürgeleştirilirken bi allahın kulu ciddi bi isyan başlatmazken biz dünyanın en büyük devletlerini sırf türk olduğumuz için ve türk gibi savaştığımız için rezil rüsva ettik,yolladık.istanbul bütün batı dünyasının hala rüyalarına giriyo.

o yüzden türkü ve başka milletleri ayırıp ona göre yorum yapalım,onlar için vatan millet sakaryalık bi durum yok hiç bir zaman.onların gençleri kesinlikle bi savaşta yer almazlar yada ülkeleri için ölmezler.bizim 14 yaşında şehitlerimiz var çanakkalede.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

hayır diyolarki mesut alman milli takımını seçti ondan real madridte fln.yahu bu adam yıllardır bayern münihte,dünynaın en büyük klüplerinden.bugün akli dengesi yerinde olan her insan dünyada,bayern münihi tanır.böyle bi klübe geldi hamit.

kazakistan maçında attığı golüde hatırlayın,mesutun rüyasında bile göremiyceği şekilde vurdu topa.demekki allah 2 gram yetenek verdi diye elin oğluna puan kazandirmiycaksın,çünkü bu almanya her zaman elemelerde türkiyenin potansiyel rakibi olabilir,aynı gruba düşebilir bu sene olduğu gibi.isviçrede hakan-murat yakın kardeşleride hatırlıyorum ben.adamlar bide dünya kupası eleme maçında,yani grup maçıda değil eleyen dünya kupasına gidiyo,böyle bi maçta biz türkiye ye karşı oynamayız dediler oynamadılar.annesi mi ne yalan olmasın hakkımı helal etmezdim yoksa demiş.(ciddiyim) türk dediğin böyle olur,şimdi bana kimse avrupadan bir milyon örnek göstermesin polonya asıllı almanyada oynuyo fln.türklerin genel bi karakteri vardır.

laf olsun diye söylemiyorum,afrika toplumlarının tamamı sömürgeleştirilirken bi allahın kulu ciddi bi isyan başlatmazken biz dünyanın en büyük devletlerini sırf türk olduğumuz için ve türk gibi savaştığımız için rezil rüsva ettik,yolladık.istanbul bütün batı dünyasının hala rüyalarına giriyo.

o yüzden türkü ve başka milletleri ayırıp ona göre yorum yapalım,onlar için vatan millet sakaryalık bi durum yok hiç bir zaman.onların gençleri kesinlikle bi savaşta yer almazlar yada ülkeleri için ölmezler.bizim 14 yaşında şehitlerimiz var çanakkalede.

Allah Allah Allah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyendiz Bey

quote:

hayır diyolarki mesut alman milli takımını seçti ondan real madridte fln.yahu bu adam yıllardır bayern münihte,dünynaın en büyük klüplerinden.bugün akli dengesi yerinde olan her insan dünyada,bayern münihi tanır.böyle bi klübe geldi hamit.

Allah Allah Allah...

tam olarak neresine katılmıyosun buyur tartışalım.ha o ciddiyete sahip değilsen konudışı bölümüde var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyendiz Bey

quote:

Allah Allah Allah...

• Hamit ve Nuri'nin yeri bende ayrı.

Çünkü bu 2 çocuk en parlak dönemlerinde Almanyanın Tüm baskı ve zorlamalarına rağmen herşeyi göze alıp Türk Milli takımını seçtiler

Helal olsun Hamit, Milli formayı en çok hak edenlerden birisin.
  • Zaten ne hikmetse bi Futbolda milliyetçilik damarımız kabarıyor, memleketin ekonomisi ecnebilerin elinde, kıyı şeridi ecnebilere satılmış, haberlerleşmen bilmemkimin elinde onlara ses yok, 3-5 topçu Türk Milli Takımında oynamadı diye vatan haini ilan ediliyolar.
    Herkesin kendi tercihidir, Mustafa Izzet Milli Takımı seçti de ne oldu (yada kaçınız Mustafa İzzet diye birini biliyor) ? Yıldıray nerde ? Yapılan haber doğruysa Sinan Bolat kendini yırtmış neden alınmadım kadroya diye ?
    Zamanında bu adamları görüp ilgilenmemişiz, Lincolnu mu Türk yapsak Nobreyi mi diye yazı tura atıp Aurelloda karar kılmışız, Gurbetçi topçuların isimleri duyulmaya başlayınca vay efendim neden Türk Milli Takımını seçmediler diye ortalığı birbirine katıyoruz.

İstediğini seçerler bize ne size ne ?
  • SPaCeLoRD'a katılıyorum,ülke toprakları hibe edilirken kimsenin sesi soluğu çıkmıyor,futbol olduğu vakit herkes milliyetçi kesiliyor.
    Amma da çok yüklendiler bu adama...İsviçre ile oynadığımız maçlarda İsviçre milli takımında bir sürü Türk asıllı futbolcu var bunlar neden eleştirilmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Zaten ne hikmetse bi Futbolda milliyetçilik damarımız kabarıyor, memleketin ekonomisi ecnebilerin elinde, kıyı şeridi ecnebilere satılmış, haberlerleşmen bilmemkimin elinde onlara ses yok, 3-5 topçu Türk Milli Takımında oynamadı diye vatan haini ilan ediliyolar.
    Herkesin kendi tercihidir, Mustafa Izzet Milli Takımı seçti de ne oldu (yada kaçınız Mustafa İzzet diye birini biliyor) ? Yıldıray nerde ? Yapılan haber doğruysa Sinan Bolat kendini yırtmış neden alınmadım kadroya diye ?
    Zamanında bu adamları görüp ilgilenmemişiz, Lincolnu mu Türk yapsak Nobreyi mi diye yazı tura atıp Aurelloda karar kılmışız, Gurbetçi topçuların isimleri duyulmaya başlayınca vay efendim neden Türk Milli Takımını seçmediler diye ortalığı birbirine katıyoruz.

İstediğini seçerler bize ne size ne ?

Kesinlikle katılıyorum +1 Adam bence profesyonel davrandı bence doğru bir karar verdiği de anlaşılıyor şu anki durumundan.

Yalnız bende şöyle bi durum var, Mesut Almanya Milli Takımını seçti diye o Türk değil artık Alman'dır şeklinde düşünmüyorum fakat La Liga'da başarılı olması Real Madrid'e gitmesi falan beni mutlu etmez artık Nihat'ı Tugay'ı takip ettiğim gibi Mesut'u takip etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

SPaCeLoRD'a katılıyorum,ülke toprakları hibe edilirken kimsenin sesi soluğu çıkmıyor,futbol olduğu vakit herkes milliyetçi kesiliyor.
    Amma da çok yüklendiler bu adama...İsviçre ile oynadığımız maçlarda İsviçre milli takımında bir sürü Türk asıllı futbolcu var bunlar neden eleştirilmedi?

ya iyide hocam şu anda konu bu,bunu tartıştık.yoksa hepimiz rahatsızız türkiyenin kukla durumundan.o ayı tabiki.
  • quote:

quote:

SPaCeLoRD'a katılıyorum,ülke toprakları hibe edilirken kimsenin sesi soluğu çıkmıyor,futbol olduğu vakit herkes milliyetçi kesiliyor.

ya iyide hocam şu anda konu bu,bunu tartıştık.yoksa hepimiz rahatsızız türkiyenin kukla durumundan.o ayı tabiki.

Kim ayı?

• quote:

quote:

quote:

Kim ayı?

şimdi farkettim.edit:o ayrı*

• Doğru olanı da budur. Mesut büyük ihtimalle kariyeri için Almanya milli takımını seçmiştir. 20-21 yaşında Real Madrid'in banko oyuncusu olmak kolay değil. Üstüne üstlük çok iyi performans göstermeye devam ediyor.

Keşke Türkiye milli takımını seçseydi de Arda ve Mesut'lu muhteşem hücum hattımız olsaydı.
  • avrupa da doğmuş büyümüş vede halen avrupa yaşayan bir çok Türk genci malesef fikir ve düşünce yapısı olarak çok farklı.bunu yakınlarınızdan avrupa da olan varsa çok rahat farketmişsinizdir.
    bence mesut un durumun bunların yanında biraz daha farklı.daha önce avrupa ya giden oyunculardan hep duymuştuk "eğer brezilya pasaportumuz olsaydı çok farklı olur du" şeklinde cümleleri.sadece yeteneklerin real madrid oynamak için yeterli olduğunu zannetmiyorum.elbet bir güç destek veriyor gidebilmeniz için.hamit gayet güzel bi şekilde açıklamış bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 6 Ekim 2010; 18:33:13 >
  • 1 mesut gider 1000 mesut gelir
  • mesul alman milli takımını seçmeseydi suan real madrid demi olurdu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Zaten ne hikmetse bi Futbolda milliyetçilik damarımız kabarıyor

+1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.