Şimdi Ara

Hamit Benim için bitmiştir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

Hamit bundan önce direğe nişanladığı sutları değil, şu maçtaki şutu gol olsaydı ve yine aynı hatayı yapıp durum 2-1 olsaydı, bu konuyu açan arkadaş dahil hiçbir kimse HAMİT BECERİKSİZDİR ve HAMİT ARTIK BİTMİŞTİR türevlerinde konular açmayacaktı. Stattan çıkarken kimse onu yuhalmayacaktı. Gazeteler onun hakkında olumsuz yorum yapmayacaktı. Hatası es geçilip attığı golün ne kadar klas olduğunu bütün programlarda konuşulacaktı.

Hamit şutu atmadan önce de Hamit'ti, attıktan sonra da. Hamit değişmedi. Ama biz yani taraftarlar, basın, herkes o golü atamadığı için onu yeteneksiz yaptık. Golü atınca yetenekli olacaktı.

Yani olan Hamit'le alakalı değil. Bizle alakalı.

Hamit her zaman beceriksizdi. Sorun golü atıp atmaması değil. Taraftarında bir sabrı var adam bize katkı sağlamıyor veya sağlıyamıyor bu tek gerçek. He golü atsa elbette eleştirilmezdi. Sadece es geçilirdi ama başka maçta yine eleştirildi. Her zaman iyi oynayan adam arada bocalar o zaman eleştirilmez kolay kolay ama hamit öyle değil hamit her maçında kötü oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Hamit bundan önce direğe nişanladığı sutları değil, şu maçtaki şutu gol olsaydı ve yine aynı hatayı yapıp durum 2-1 olsaydı, bu konuyu açan arkadaş dahil hiçbir kimse HAMİT BECERİKSİZDİR ve HAMİT ARTIK BİTMİŞTİR türevlerinde konular açmayacaktı. Stattan çıkarken kimse onu yuhalmayacaktı. Gazeteler onun hakkında olumsuz yorum yapmayacaktı. Hatası es geçilip attığı golün ne kadar klas olduğunu bütün programlarda konuşulacaktı.

Hamit şutu atmadan önce de Hamit'ti, attıktan sonra da. Hamit değişmedi. Ama biz yani taraftarlar, basın, herkes o golü atamadığı için onu yeteneksiz yaptık. Golü atınca yetenekli olacaktı.

Yani olan Hamit'le alakalı değil. Bizle alakalı.

Hamit her zaman beceriksizdi. Sorun golü atıp atmaması değil. Taraftarında bir sabrı var adam bize katkı sağlamıyor veya sağlıyamıyor bu tek gerçek. He golü atsa elbette eleştirilmezdi. Sadece es geçilirdi ama başka maçta yine eleştirildi. Her zaman iyi oynayan adam arada bocalar o zaman eleştirilmez kolay kolay ama hamit öyle değil hamit her maçında kötü oynuyor.

Peki Hamit'in asıl mevkisi sağ açık mı? Yoksa Selçuk kesilmesin diye onu sağda mı oynatıyor Fatih Terim? Ses kartını, ekran kartının slotuna tak. Sonra bu bilgisayar niye görüntü vermiyor diye ses kartına küfret. Doğru mu bu? Değil.

Fatih Terim diziliş anlamında kendince haklı olan hareketlerde bulunuyor. Haklı olup olmadığını göreceğiz. Ancak Hamit konusunda haksız. Biz de haksızız.

Biz böyle adamdan ümidi kestikçe onun moralini, motivasyonunu düşürdükçü, istenmeyen adam ilan ettikçe, daha iyi mi performans verecek Hamit? Yoksa koy gitsin alırım paramı yatarım usta. mı diyecek.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

quote:

Orijinalden alıntı: alierke

dül-dül kardeşim senle aynı fikirdeyim
    şalke maçındaki direk pozisyonunda olabilir şanssızlıktır ama bu adamın cidden hiçbi işe yaradığı yok
    ama gelde sen onu burdaki futbol bilginlerine anlat,
    aydın yılmaza bu kadar ısrarcı davranılsaydı 50 maç üst üste eminim yıldız olurdu o herif
    aydın takımımızdaki en hızlı oyuncumuz kesinlikle hamit yerine forma giymeli ama terim bey hamit den vazgeçmez malesef :(
    şimdi çıkarlar gene
    hamit in direkleri gol olsaydı adam kral ilan edilirdi
    şu an 2. turda isek hamit ve burak sayesinde
    bla. bla. bla...

ne kadar basit değil mi karşı tarafın düşüncelerini bla bla'lamak. zaten Hamit'in 2.tura çıkmamızda katkısı bir hayli var, e direkleri gol olsa kral ilan edilecekti zaten. Karşıt görüşün haklı olduğu savunmalarını bla bla diye küçümseyerek, görmezlikten gelmek

iyi o zaman ben de "gelir şimdi sağ kanatta top öldürüyor"cular bla bla diyeyim, oldu mu?

kardeşim direkler gol olmadı işte olsaydı heralde ayrı şekilde değerlendirilirdi?
    olmayan şeyi olsaydı gibi değerlendirirsek ohoho işimiz var
    ben sınavdan 80 net yaptım, tüm işaretlediklerim doğru çıksaydı derece yapcaktım gibi bişey bu
    baroşun fener maçında topu direkten donmese oda belki şimdi bu durumda olmayacaktı,

• Haber doğruysa hamit kenerda olcakmış sounda.
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/83270/schalke-provasi-orduda

quote:

quote:

şalke maçındaki direk pozisyonunda olabilir şanssızlıktır ama bu adamın cidden hiçbi işe yaradığı yok
    aydın yılmaza bu kadar ısrarcı davranılsaydı 50 maç üst üste eminim yıldız olurdu o herif
    aydın takımımızdaki en hızlı oyuncumuz kesinlikle hamit yerine forma giymeli ama terim bey hamit den vazgeçmez malesef :(
    şimdi çıkarlar gene
    bla. bla. bla...

ne kadar basit değil mi karşı tarafın düşüncelerini bla bla'lamak. zaten Hamit'in 2.tura çıkmamızda katkısı bir hayli var, e direkleri gol olsa kral ilan edilecekti zaten. Karşıt görüşün haklı olduğu savunmalarını bla bla diye küçümseyerek, görmezlikten gelmek

iyi o zaman ben de "gelir şimdi sağ kanatta top öldürüyor"cular bla bla diyeyim, oldu mu?

kardeşim direkler gol olmadı işte olsaydı heralde ayrı şekilde değerlendirilirdi?
    ben sınavdan 80 net yaptım, tüm işaretlediklerim doğru çıksaydı derece yapcaktım gibi bişey bu
    baroşun fener maçında topu direkten donmese oda belki şimdi bu durumda olmayacaktı,

iyi de ben onları gol saymıyorum ki. Ben de gol olmadıklarının farkındayım, ama ortalık skor taraftarından geçilmediği için (sizi kastetmiyorum) o topların gol olması durumunda Hamit'in kral ilan edileceğini söylüyorum. Şanssızlık sonucu kaç topu direkten döndü, iyi vurmasına rağmen.
    Hamit özellikle büyük maçlarda iyi işler yapıyor. Ben faydalı buluyorum Hamit'i.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi çıkarlar gene
    bla. bla. bla...

iyi de ben onları gol saymıyorum ki. Ben de gol olmadıklarının farkındayım, ama ortalık skor taraftarından geçilmediği için (sizi kastetmiyorum) o topların gol olması durumunda Hamit'in kral ilan edileceğini söylüyorum. Şanssızlık sonucu kaç topu direkten döndü, iyi vurmasına rağmen.
    Hamit özellikle büyük maçlarda iyi işler yapıyor. Ben faydalı buluyorum Hamit'i.

neyse kardeşim senin görüşünede saygı duyuyorum
    ama ben yeterli bulmuyorum keşke hamit de ısrar edilene kadar aydın üzerinde durulsa

•  Hamit Benim için bitmiştir

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Hamit'i kanat degil GOBEKte oynaticaksin.

O zaman performansi artar.

Hocam gecen gun cevap veremedim sana.konuyu bulamadim. eski nick daha iyiydi yav.bu a-101 marketleri gibi olmus

Bence uçak modeli gibi bir nick olmuş.

• Benim icin de Fatih Hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Herkes Hamit ten her maç gol atmasını bekliyor işte Türkiye deki futbol zihniyeti bu.Yeni gelmişsen takıma her maç en az 8 gol atman lazımki iyi oynayabilesin.Hamit e laf edenler çok biliyorsa çıksın kendisi oynasın Sabri varken arkasında Hamit oynayamayacak FT yaptığı hatanın farkında Sabri yi oynatarak ama yapacak birşey yok önümüzdeki maça odaklanmalıyız.

Orijinalden alıntı: 1881

Lan o değil de bu adam Real Madrid'e transfer oldu.

Allah aşkına hocam oldu da ne oldu? Bir şey yapamadı ki Real'de de. Abartıldı sadece.

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Allah aşkına hocam oldu da ne oldu? Bir şey yapamadı ki Real'de de. Abartıldı sadece.

Tuhaf olan şey de bu işte.
    Ben de Hamit'i oldum olası beğenmemişimdir ama bu adam yıllarca Almanya'da oynadı, dünyanın en büyük kulübüne bile transfer oldu.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Tuhaf olan şey de bu işte.
    Ben de Hamit'i oldum olası beğenmemişimdir ama bu adam yıllarca Almanya'da oynadı, dünyanın en büyük kulübüne bile transfer oldu.

Belki çok saçma gelecek ama yanlış hatırlamıyorsam Hamit, Real'e gitmeden önceki sene dünyanın en iyi golünü atıp ödül almıştı. Bunun da payı olabilir mi? Bir yandan da çok saçma geliyor Real gibi bir takım açısından da bunu yapmayacaklarını düşünüyorum. Ödül aldığı zamanı hatırlamıyorum, yanlış olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.