Şimdi Ara

Hamit Benim için bitmiştir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: -{Dül Dül}-

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Hamitten son dk açıklaması.

"-{Dül Dül}- benim için bitmiştir" dedi.

Hayatim boyunca cok komik espiriler gordum bu kadar komigini gormedim

Senin konun varken benimkisinin lafı olmaz.

Vvuuuuuvvvv cok agir laf cok HEAD SHOT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Barbar

Deh deh düldül
    Deh deh düldül
    Sen düldülsün
    Ben bülbül

konuya yorumum yok sadece şu yoruma gülüp çıkıcam

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

quote:

quote:

http://inciswf.com/erman-sen-kimsin-la-musuk727.swf

Bir Hamit uğruna ya Hak ne futbocular soluyor ...

5 senedir kenarda bekleyen aydın yılmaz
    Her ne kadar çok sevsem de hırsına yenik düşen engin baytar

bu mu ?

Aynen . Her ikisinden de cok beklentim var . Hem 40 yasinda ki bir adama 1.000 mac kredi tanimaktan iyidir gelecek vadeden bir futbolcuya sonsuz kredi tanimak .
    Yeter la Aydın bi patla artık

• hamit: baroniye neden kızmıyorsunuz o daha kolayını atamadı :D :D

O zaman performansi artar.

Orijinalden alıntı: A35A

Hamit'i kanat degil GOBEKte oynaticaksin.

Hocam gecen gun cevap veremedim sana.konuyu bulamadim. eski nick daha iyiydi yav.bu a-101 marketleri gibi olmus

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Hocam gecen gun cevap veremedim sana.konuyu bulamadim. eski nick daha iyiydi yav.bu a-101 marketleri gibi olmus

Hahahahah :)

Sorun degil hocam.

ARDA ismim ya. Izmirde sehir.

A35A yaptim.

Su an bi avatar ustunde calisiyorum. R ve D harfleri 3 ve 5 e donusup tekrar eski halini aliyor. O olsun tam tamamlanacak her sey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Hahahahah :)

Sorun degil hocam.

ARDA ismim ya. Izmirde sehir.

A35A yaptim.

Su an bi avatar ustunde calisiyorum. R ve D harfleri 3 ve 5 e donusup tekrar eski halini aliyor. O olsun tam tamamlanacak her sey

35 i gorunce anladim zaten :) 35,5 olanlardan misin sende

Avatar guzel olacak gibi gozukuyor.merakla bekliyoruz bu arada forumda tanidigim 2.izmirlisin.digeri de la la lakers bi izmir furyasidir gidiyor bakalim ne olcak

• Ben Hamit'ciyim, Hamit'i destekliyorum güzel oynuyor bence

Olaylara bir de bu gözle bakarsanız daha çok kaale alınırsınız. Yoksa Hamit düşmanı olduğunuz kanısına kapılıyor insan
  • Hamiti tek pozisyonla değerlendirmiyoruz ki? Eski maçları izle ezdiği toplara bak. Göz göre göre rakibin üzerine gidiyor, 2 kişi basınca arkasını dönüp topu eziyor. 4-4-2 oynayan takımın kanadında oynayacaksın 26 maçta sıfır gol yüzdesiyle oynayacaksın. Ağırlığından bahsetmiyorum bile.
    aydın yılmaza bu kadar ısrarcı davranılsaydı 50 maç üst üste eminim yıldız olurdu o herif
    aydın takımımızdaki en hızlı oyuncumuz kesinlikle hamit yerine forma giymeli ama terim bey hamit den vazgeçmez malesef :(
    şimdi çıkarlar gene
    hamit in direkleri gol olsaydı adam kral ilan edilirdi
    şu an 2. turda isek hamit ve burak sayesinde
    bla. bla. bla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierke

dül-dül kardeşim senle aynı fikirdeyim
    şalke maçındaki direk pozisyonunda olabilir şanssızlıktır ama bu adamın cidden hiçbi işe yaradığı yok
    ama gelde sen onu burdaki futbol bilginlerine anlat,
    aydın yılmaza bu kadar ısrarcı davranılsaydı 50 maç üst üste eminim yıldız olurdu o herif
    aydın takımımızdaki en hızlı oyuncumuz kesinlikle hamit yerine forma giymeli ama terim bey hamit den vazgeçmez malesef :(
    şimdi çıkarlar gene
    hamit in direkleri gol olsaydı adam kral ilan edilirdi
    şu an 2. turda isek hamit ve burak sayesinde
    bla. bla. bla...

ne kadar basit değil mi karşı tarafın düşüncelerini bla bla'lamak. zaten Hamit'in 2.tura çıkmamızda katkısı bir hayli var, e direkleri gol olsa kral ilan edilecekti zaten. Karşıt görüşün haklı olduğu savunmalarını bla bla diye küçümseyerek, görmezlikten gelmek

iyi o zaman ben de "gelir şimdi sağ kanatta top öldürüyor"cular bla bla diyeyim, oldu mu?

• Hamit bundan önce direğe nişanladığı sutları değil, şu maçtaki şutu gol olsaydı ve yine aynı hatayı yapıp durum 2-1 olsaydı, bu konuyu açan arkadaş dahil hiçbir kimse HAMİT BECERİKSİZDİR ve HAMİT ARTIK BİTMİŞTİR türevlerinde konular açmayacaktı. Stattan çıkarken kimse onu yuhalmayacaktı. Gazeteler onun hakkında olumsuz yorum yapmayacaktı. Hatası es geçilip attığı golün ne kadar klas olduğunu bütün programlarda konuşulacaktı.

Hamit şutu atmadan önce de Hamit'ti, attıktan sonra da. Hamit değişmedi. Ama biz yani taraftarlar, basın, herkes o golü atamadığı için onu yeteneksiz yaptık. Golü atınca yetenekli olacaktı.

Yani olan Hamit'le alakalı değil. Bizle alakalı.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Hamiti kadro dışı bırakıp oynamadan ücret mi verelim endişesinde haklısınız. Ancak öncelikle başka bölgede denenmeli. Bek oynat, kanada eboue veya başkasını koy. Olmadı ortada dene. Gene olmuyorsa o zaman ücretini ver teşekkür et. Hamiti kazanacağız diye şampiyonluğu kaybetmek daha mı iyi? Riera, amrabat ve hamit, fatih terimin klasik hatalı transferlerindendir. Felipeyi aldırdı adamın defansif yönü sıfırdı aslında. Ben öğretirim dedi öğretemedi. AMrabat ta aynı yolda ilerliyor. Hamitin kanat ve özellikle 4-4-2 sistemi için yeterince hızlı olmadığını, yaratıcılık özelliğinin sınırlı olduğunu bile bile aldı. Riera kanat oyuncusu olarak alındı yokluktan sol bek oldu. İyi bir sol bek oyuncumuz olsa riera da çoktan bidon olmuştu. Hamit geçen sene enginin oynadığı kadar oynasa ligi çoktan koparmıştık. Ezdiği toplar aklıma geldikçe sinir oluyorum. Hiç kimse kusura bakmasın amrabat, hamit, riera nın maliyetleri ile takıma katkıları arasında uçurum var. CL de düzgün bir takımla karşılaşınca gördük eloğlunda ne kanat oyuncuları var. 2 tane düz oyuncuya vereceğin parayı bir oyuncuya verirsen sen de bastos gibi bir adam alırsın. Ama hoca ısrar ediyor ben odun da olsa yontarım diye. Olmuyor hocam sen yontma, hazır adam al oynat. Yontacaksan gençleri yont. Uzak bir ihtimal olsa da sneijderi de kanat oynatacağım diyerek bitirir diye korkmuyorumn değil.

Ünal başkan hocadan transfer listesini isim şeklinde değil özellik olarak almalı, isimleri kendi ekibiyle belirlemeli. Örneğin çabuk, topu oyuna iyi sokan, mümkünse zenci bir stoper gibi. Geçen sene bize şampiyonluğu getiren elmanderi bile hoca başta istememişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Deh deh düldül
    Deh deh düldül
    Sen düldülsün
    Ben bülbül

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://inciswf.com/erman-sen-kimsin-la-musuk727.swf

Bir Hamit uğruna ya Hak ne futbocular soluyor ...

5 senedir kenarda bekleyen aydın yılmaz
    Her ne kadar çok sevsem de hırsına yenik düşen engin baytar

bu mu ?

Aynen . Her ikisinden de cok beklentim var . Hem 40 yasinda ki bir adama 1.000 mac kredi tanimaktan iyidir gelecek vadeden bir futbolcuya sonsuz kredi tanimak .

Hamit Altıntop 8 Aralık 1982
    Engin Baytar 11 Temmuz 1983

Hamit 40 yaşında topçu,Engin Baytar'da 90 doğumlu zaten YAV HE HE

• Daha sezon başında Hamit'in ne mal olduğunu yazınca futbol dahileri atıp tutuyorlardı troll oluyoduk
    Şimdi yazdığımızda ses soluk çıkmıyor
    Keyif verici

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.