Şimdi Ara

Hamit Benim için bitmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar hakkinda tek kelime etmedim hep sabrettim . Ama yilda 4 milyon dolara yakin parayi saclarimizi yoldurmasi icin degil bize guzel seyler sunmasi icin veriyoruz . Dun aksam gol atmak uzereyken gol pozisyonunu tum yeteneklerini kullanarak oldurup ve topu japtirarak gola zemin hazirlayan bu adam artik agziyla kus tutsa bana yaranamaz . isterse cr7 den iyi oynamaya baslasin umrumda bile degil . Bir insan toplara direge nisanlayarak vursa arada iskalar kaleye girer . bunda o da yok . cok rahat bir plaseyle gol atacakken soguk kanliligin ne oldugunu bile bilmeyen biri gibi topa tum gucuyle vurdu . Hali saha macinda biz daha sogukkanliyiz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanlar yavaş yavaş anlıyor. hamit hakkında o kadar yorumuma katılmayanlar artık hep katılıyo. sonunda anladınız. ama çok geç kaldınız be kardeşim 30 maçı geçti yani.
  • http://inciswf.com/erman-sen-kimsin-la-musuk727.swf
  • Keşke halı saha örneğini başta verseydin. Tüm paragrafı okuyup zaman kaybı yaşamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

http://inciswf.com/erman-sen-kimsin-la-musuk727.swf

Bir Hamit uğruna ya Hak ne futbocular soluyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: -{Dül Dül}-

quote:

5 senedir kenarda bekleyen aydın yılmaz
    Her ne kadar çok sevsem de hırsına yenik düşen engin baytar

bu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Keşke halı saha örneğini başta verseydin. Tüm paragrafı okuyup zaman kaybı yaşamazdım.

Siz daha yatin ... Onlar benim senin gibi taratar degiller ki bu bir is onlar icin . Para kazaniyorlar bu isten . İsini iyi yapip bizi sevindirmesi icin bu adama milyonlar dokuyoruz . Git bakalim bir isyerine 2 bin lira maas verip isini iyi yapmani beklemek icin ne kadar katlanacaklar ?

Ne kadar reddedip dursaniz da gercek sudur ; Futbol bir tiyatro gibidir ... O koltuga bir mac icin 200 lira basip gitmenin sebebi şık hareketler gormektir . Futbol cok pahali bir zevktir . Eger ben o tiyatroya gittigimde oyunu begenmezsem bir kez daha gider miyim ? O oyunculari oyunculuklarini begenmezsem patron yerine baskasini getirmez mi ?

Duygusalliga hic gerek yok ..Muhtelemen bnm ve senin bir omur boyunca elimize 4 MİLYON DOLAR gecmeyecek . O PARANİN KARSİLİGİNİ İSTEMEK EN DOGAL HAKKİM .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair Benim İçin Bitmiştir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

5 senedir kenarda bekleyen aydın yılmaz
    Her ne kadar çok sevsem de hırsına yenik düşen engin baytar

bu mu ?

Aynen . Her ikisinden de cok beklentim var . Hem 40 yasinda ki bir adama 1.000 mac kredi tanimaktan iyidir gelecek vadeden bir futbolcuya sonsuz kredi tanimak .

• quote:

quote:

Keşke halı saha örneğini başta verseydin. Tüm paragrafı okuyup zaman kaybı yaşamazdım.

Siz daha yatin ... Onlar benim senin gibi taratar degiller ki bu bir is onlar icin . Para kazaniyorlar bu isten . İsini iyi yapip bizi sevindirmesi icin bu adama milyonlar dokuyoruz . Git bakalim bir isyerine 2 bin lira maas verip isini iyi yapmani beklemek icin ne kadar katlanacaklar ?

Ne kadar reddedip dursaniz da gercek sudur ; Futbol bir tiyatro gibidir ... O koltuga bir mac icin 200 lira basip gitmenin sebebi şık hareketler gormektir . Futbol cok pahali bir zevktir . Eger ben o tiyatroya gittigimde oyunu begenmezsem bir kez daha gider miyim ? O oyunculari oyunculuklarini begenmezsem patron yerine baskasini getirmez mi ?

Duygusalliga hic gerek yok ..Muhtelemen bnm ve senin bir omur boyunca elimize 4 MİLYON DOLAR gecmeyecek . O PARANİN KARSİLİGİNİ İSTEMEK EN DOGAL HAKKİM .

Senin o paranın karsılıgını isteme olayı Mustafa Sarp gibi oyuncularda kaldı. Parayı alıp yan gel yat osman muhabbeti onlarda vardı. He ben Hamit' i hala savunurum orası ayrı ancak Hamit size göre iyi performans göstermiyor olabilir, ama sanmıyorumki herif paranın üzerine yatıyor.

Top Hamit' e geldiğinde 2 Alman saldırıyor herife, beğendiğiniz Sabri efendi nerelerdeydi o sıra? Sabri 3 maç istediğin gibi göze hitap etti ama bek olarak ne yaptı? Ya demek istediğim top Hamit e geldiği anda bizimkilerden yardıma koşacakları göremiyorum, kaç defa Hamit' i sağ kanatta yalnız gördüm. Tek bir maç da değil.

Senin mantığınla takımda oyuncu kalmaz. Hatta bazı süper zekalılar Fatih Hoca yı gitmesini yerine Fabio Capello nun gelmesini istiyorlar. Arkadaş biraz mantıklı düşünün.

Hadi Hamit' i kenara çekti yerine kim oynayacak? Emre Çolak mı kim ya kim? Hamit' in tecrübesine güveniyorum olmadığı maçlarda sağ kanadımızı da gördük.

• quote:

quote:

quote:

Senin o paranın karsılıgını isteme olayı Mustafa Sarp gibi oyuncularda kaldı. Parayı alıp yan gel yat osman muhabbeti onlarda vardı. He ben Hamit' i hala savunurum orası ayrı ancak Hamit size göre iyi performans göstermiyor olabilir, ama sanmıyorumki herif paranın üzerine yatıyor.

Top Hamit' e geldiğinde 2 Alman saldırıyor herife, beğendiğiniz Sabri efendi nerelerdeydi o sıra? Sabri 3 maç istediğin gibi göze hitap etti ama bek olarak ne yaptı? Ya demek istediğim top Hamit e geldiği anda bizimkilerden yardıma koşacakları göremiyorum, kaç defa Hamit' i sağ kanatta yalnız gördüm. Tek bir maç da değil.

Senin mantığınla takımda oyuncu kalmaz. Hatta bazı süper zekalılar Fatih Hoca yı gitmesini yerine Fabio Capello nun gelmesini istiyorlar. Arkadaş biraz mantıklı düşünün.

Hadi Hamit' i kenara çekti yerine kim oynayacak? Emre Çolak mı kim ya kim? Hamit' in tecrübesine güveniyorum olmadığı maçlarda sağ kanadımızı da gördük.

Bana bilmedigim seyleri ogreten insanlara karsi kendimi borclu hissederim... Ornegin Sabri'nin oyununu begendigimi ogrendigim gibi ...

Hamitin yerine Kaya koyalim daha iy oynar .

• Bende maçtan sonra çok sinirlendimde adamin arkasinda yardimci olacak Eboue yokki Sabri var anasini satiyim,şut konusu hataliydi o ayri mesela artık direkleri aşmalı taraftarinda sabır noktasi var.
  • Hamit konularında yazıp yazıp siliyorum. Hayatında nizami sahada topa dokunamamış insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıp sinirlerimi bozmayacağım. Siz aynen devam edin,aynısını Burak`a da yaptınız. Cevabınızı alıyorsunuz,almaya da devam edeceksiniz –ki bana göre son maçta gole rağmen kötü oynadı. Asla Fatih Terim`in memnun olduğunu düşünmüyorum–.

• Hamit kamlumbag gibi adam hadi sabri yardim etmedi birebirlerde de iyi degildi.doneyim edeyim pas vereyim diyene kadar bitiriyorlar adami.ayrica teknik oyuncu degil ama hep calim atmaya kalkiyor.yaninda takim arkadasi varken tac cizgisinden topu surmeye calismasi beni delirtiyor.kanat oynayan adam bu kadar agir olamaz.kondisyon falan dediler 25-30 mac oynadi duzeldigi yok.
  • On tane Hamit konusu oldu fikrini gidip oraya yazsana.

Bende şimdi gidip Hamit benim için bitmemiştir diye konu mu açayım ?

Schalke maçında ilk yarıda sahadaki en iyi adamlardan biriydi Hamit. Taktiksel sıkıntılar ve zemin yüzünden böyle oldu. Olsun varsın ne çıkar bi' ona saldırıyosunuz bi' buna, bi' bitmediniz.

Adam gibi desteklesenize takımınızı. Hamit gibi adam gelir mi oraya bir daha. Selçuk, Burak, Hamit, Semih, Umut gibi yerli adamların ekstra desteklenmesi lazım. Sürekli kendi taraftarımız moral bozuyor.
  • Deh deh düldül
    Deh deh düldül
    Sen düldülsün
    Ben bülbül
  • Hamitten son dk açıklaması.

"-{Dül Dül}- benim için bitmiştir" dedi.
  • Artık bitin.Bu kaçıncı Hamit konusu inanın hatırlamıyorum.Zaten Fatih Terim Hamit'i maç öncesi şutları direğe çarpacak şekilde programlamış değil mi?Şutu direğe çarptı diye adam bitirildiğini ilk defa görüyorum.Gerçekten inanılmazsınız.
  • tamam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Hamitten son dk açıklaması.

Hayatim boyunca cok komik espiriler gordum bu kadar komigini gormedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Hamitten son dk açıklaması.

Hayatim boyunca cok komik espiriler gordum bu kadar komigini gormedim

Senin konun varken benimkisinin lafı olmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.