Bildirim
Hamit Altıntop Yeni İnternet Fenomeni Oldu:) (Necati Şaşmaz v2)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yurtta izliyordum maci (Fenerbahçe liyim). Hamite faul yaptilar. Bitane cocuk bagiriyor : evet sayin seyirciler, hamit 6 ay daha yok, dizleri acimis" baya guldum ama buraya yazinca mal gibi gozuktu.Gondermesem mi mesaji. Amaan neyse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baskı dediğin nedir be dostum!? lanet olsun -
-
-
almancı olduğu için öyle beyler dağılın. -
Komik olan ne ? -
adam doğruları konuşmuş -
Adam ne güzel konuşmuş -
Ben ne anlatmak istiyorsa anladım valla.Gayette iyi şeyler söylemiş -
quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz
Yurtta izliyordum maci (Fenerbahçe liyim). Hamite faul yaptilar. Bitane cocuk bagiriyor : evet sayin seyirciler, hamit 6 ay daha yok, dizleri acimis" baya guldum ama buraya yazinca mal gibi gozuktu.Gondermesem mi mesaji. Amaan neyse
hiç komik değil
ha belki yanında olsaydım gülerdim kesin o ayrı konu da. -
-
Cidden buna gülen var mı ? Normal röportaj vermiş adam. -
Beynim yandı lan konudan konuya hopladı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar bir açıklama getiriyim: bu videoda hamitin kekemeliği ile dalga geçilmiyori konudan konuya atlaması ve hiçbir yere bağlayamaması söz konusu. en sondaki görüntüde kekemeliğine ithafen dalga amaçlı yapılmış birşey değil. -
Almanci demeyin su gurbetcilere
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X