Şimdi Ara

Hamit Altıntop Hakkındaki Tutumunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda bölümde bulunan taraftarların %90' ı Hamit' ten nefret eder hale gelmiş, sebep? Sanırım sürekli direkleri nişanlaması, katkısız olduğuna inanılması.
    Asla yanlış anlaşılmasın, Hamit dün bir kez daha yaklaşık 5 metreden ayağının içiyle golü rahatça atıp bizi uçurabilecekken topa ayak üstüyle abanıp da topu direğe yolladığında gözümden yaş geldi.
    Ancak ya Hamit' in şimdiye dek direğe nişanladığı bilumum şut direğe çarptıktan sonra içeri girseydi? Hamit en golcü orta sahalardan biri olacaktı. Hamit taraftarların gözdesi olacaktı.
    Ha bir de "Hiçbir işe yaramıyor!" yorumu var. Yanlış hatırlıyor olabilirim ancak ya kazandığımız Cluj maçında ya da kazandığımız Braga maçında Burak' a açtığı ortayla golü attıran Hamit' ti. Ha diyebilirsiniz ki "Onu herkes yapar zaten." Buyrun bir kereliğine Fatih Terim' in yerine geçin, Hamit' in mevkinde Engin veya Aydın' la başlayın, başlayın da izleyin bakalım neler yapıyor Aydın ile Engin. Hani son zamanlarda kendi kafanızda kurduğunuz kadrolarda onları yazıyorsunuz ya sürekli.
    Dünkü maçta golü Hamit yüzünden yemişiz güya. Nasrettin Hoca' nın fıkrasına benziyor, Danny' nin hiç mi suçu yoktu topu uzaklaştırıp soyunma odasına önde girmemizi sağlayabilecekken rakibe hediye ettiğinde? O pozisyonda Hamit köşe gönderinde oyalandığında benim de hiç hoşuma gitmedi ama neredeydi diğer 9 kişiden biri, neredeydi Sabri de madem Hamit açamadı ortayı gelip o açsın?
    Hamit benim babamın oğlu değil. Fakat benim düşünceme göre Schalke kurada çıktığı andan itibaren "Yarı finaldeyiz!" (Dikkat çeyrek finali geçtik bile) yorumu yapıp bu maçta farklı galibiyet bekleyen taraftarlar bekledikleri gerçekleşmeyince saldıracak bir hedef arıyorlar, aradıkları da "bahtsız" Hamit.

• onlar futbol cahilleri.. futbolu gol atmak çalım atmak sananlar.. hamit olmasaydı daha berbat olacaktı dün herşey.. çoğu maçtada böyle
  • Yediğimiz golden önce topu ezmesi Hamit'in ilk kez yaptığı birşey değil. Bir maçta en az 4-5 kere yapıyor bunu. Kanat dediğin adamda biraz hız olur. Bizim Hamit kanatta topu alıyor ardından iki rakip oyuncusunun arasına girip topu onlara çarptırarak taç atışı kazanmaya uğraşıyor. Hatırlatayım, Engin dediğin adam geçen senenin banko oyuncusu. Dün akşamki maçta bir Farfan'a baktım, bir Bastos'a baktım bir de Hamit'e baktım, gözümden yaş gelecekti. Direğe attığı şutlar girseydi diyorsun, girmedi ama! Ayrıca yediğim golde Dany'nin de hatası var peki ama, sen tüm takım hücumdayken sana gelen topla kaleye ilerlemiyorsun, orta açmıyorsun. Gidip köşe gönderine pozisyonu ezip kontra yedirtiyorsun. Hamit'in bu sezon çalım attığını gören oldu mu? Gol atabileceği bir pozisyonda da topa abandı ki bu resmen amatörlüktü. 2-0 olacak maçı 1-1 yapan adamdır benim gözümde Hamit. Kanat dediğin adam süratli olur, kıvrak olur, bireysel yetenekleri olur. Kanat dediğin adam böyle olmaz. Net!

• katıldığım yerlerde var katılmadığım yerlerde engin ve aydın da en azından dribling sürat adam geçme özelliği var bir kanat oyuncusunda bunlar olması gereklidir ama Hamit de bırak birini hiçbiri yok illa oynatılacaksa ortada denenmeli
  • Dünkü maçta hizli tempoyu kaldiramadi dün atsa maç kopacak her maç direkte patliyorsa bi dursun düşünsün her maç patliyor direkte kanat oyuncusu gol atamiyor neyse fakat dün o kadarda iyi değildi umarim kendisini artik toparlar aksi taktirde taraftari karşısına aliyor.Ben bile yuh dedim artık dün olamaz ya tecrüben yokmu o kadar büyük kulüplere gitmişsin.Futbolcu tek maçta silinmez ama Hamit'te düşünsün artık.
  • Hamit bir yana da,geçen sezon bir Engin Baytar gerçeği vardı arkadaşlar..
  • Hamit'in bi suçu yok. Bilerek mi direğe vurdu adam? Ama moralsiz ve mutsuz olduğu her halinden belli. Bununda sebebi Fatih Terim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hamit'i suclu ilan ederek iki pasi arka arkaya yapmayan takimi aklamaya calismayin.

Hamit'in futbol oynayacagi bir takim yoktu ortada. Adamin tek sucu kimse bir is yapmazken insiyatif alip top istemek oldu. Keske o da Sneijder gibi yatsaydi. Hic top kaybi yapmazdi.
  • Kimse top almaya gelmezse hamit de çizgiye döner güreş tutar. Bu kadar büyütülmesi çok garip. FT'nin taktiksel çeşitliliği çok sığ bence. Sabri 1 top kesti sadece, destekçisi selçuk. Melo rieranın oraya bakmaya çalıştı. Sneijder solda oynadı! Dany'e sorsan dün mevkin neresiydi mal gibi kalır. Sonra diyoruz ki arkadaş orta saha nerde. Adamlar oyunun yönünü her değiştirdiğinde çaresiz kaldık. Maçın yıldızı bence melo ve selçuktu. Sorsan naptılar diye vallaha bilmiyorum derim. Hamit sayesinde, zemin sayesinde, bekler sayesinde sıra gelmiyor ki kendisini eleştirmeye. Ama yok işte daha iyisi napalım.
  • Adam canla başla mücadele edip bir şeyler yapmak istiyor ama çok şanssız maalesef.Üzülüyorum onun adına.
  • Hamit'in 7 şutu gol olsaydı demiyorum bak, M.United,Fenerbahçe ve Schalke maçındaki direkten dönen 3 topu gol olsaydı şu an Kral edilmişti.Ayrıca Hamit oyundan çıkarken ıslıklayan seyircilere de yazıklar olsun.
  • Islıklamayı asla doğru bulmuyorum fakat nasıl emreyi burakı kenarı alııyosa FT hamitide oraya çekmenin vakti çoooooktan geldi.Gol atması umurumda değil öyle birşey beklemiyorum ben ondan kızdığım şey tamam kanat özelliğin yok ama neden varmış gibi davranıyosun kardeşim...Basit oyna ya.Orta açıp , pas verilebilecek pozisyonlarda hep başını eğip sağ kanada yardırıyor adam yanaşınca sırtını yaslıyor ve atağı çoğu zaman bitiriyor ve bunu her maç en az 2-3 defa yapıyor.Tamam çok iyi mücadele ettiği nadiren çok iyi oynadığı maçlar oldu ama zararı büyük bana göre !!
  • Hamit'i bir ben beğeniyorum heralde.Hamitten liseli arkadaşlar orta sahadan Kaka'nın 5 yıl önceleri Milandayken ki gibi topu alıp 3 adamı peşine takıp forvete harika bir arapası atmasını bekliyor.Tabi bu arkadaşların yaşı Kaka'yada yetmiyeceği için Kaka'nın nasıl bir üst seviye safkan yetenek olduğunuda bilmezler.
    Tabi Hamit'e gelince bu kadar fazla üzerine gelinmesi şaşırtıcı.Sene başından beri maçlara bakıyorsun Hamit'in oynadığı maçlarda sağ kanatta defansif açıdan yerle bir olduğumuz maç yok.Dünki maçtada Schalke sağdan Hamitin yardımı sonrası gelemedi.Bunu anlayıp soldan geldiler.Son haftalardaki en iyi adamları olan Bastos çok kötüydü.Farfan ne yaptıysa yaptı.Zaten bizde atağa hep sağ kanattan Hmaitle çıkabildik.Ama gel görki bu adamı kimse beğenmiyor.
    Sol tarafımız felç oldu kimse ne Amrabatı ne Riera'yı eleştriyor.Sneijder'e zaten dokunan yok bencede hücumsal açıdan iyiydi.Ama Sneijder defansif açıdan çok boş bıraktı orayı.
    Ama Sneijder için defansa Hamit kadar gelmiyor desen derlerki Hamit kendi bölgesinde oynuyor.Hamit'in kendi bölgesi orta sahanın ortası dedinmide buk kez FT'ye kızarlar sen ne biçim adamsın Hamitle Sneijder'i kullanamıyon diye.
    Taraftarlar bir günah keçisi arıyor ve şuan bu isim Hamit Altıntıp.

• Hamitin direkten donen sutlari girseymismismis. Hamit geldiginden beri ne oynadi Allah askina en eski halini de begenmezdim milli takimdada begenmezdim hali sahada sirtini rakibe donup tellerden tuta tuta gidenler olur ya aynisi hamit her mac defalarca dün gece bir tane olumlu hareketini gormedim top kaptiginda bile 30 sn gecmeden hep kaptirdi boyle kanat oyuncusu olmaz olsun. Varsa iyi oynayacagi mevki oraya gecsin kanser etti dun milyonca taraftari. Direkten donen toplari 30 metreden olur her biride anlarim cogu net pozisyon zaten. Sabrinin de sutlari fena degil bir kac mactir girse odami kral olacak. Geciniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hamitten umudu kestim. 30 maç oldu arkadaş, ha alıştı ha açıldı ha olcak ha sabredin derken 30 maç oldu. şimdiye kadar hamitten beklentim vardı. son maçla birlikte umudum kalmadı.
  • Hamitten ne bekliyorsunuz ben onu anlamıyorum ?
  • 1-)Pozisyonda ayağının içiyle vuruyor. Orada daha iyisini vuramaz zaten.
    2-)Yediğimiz golde topu ezdiği için eleştirebilirsiniz ama orada herhangi bir futbolcu olsa o da aynısını yapardı çünkü devrenin bitmek üzere olduğunu GÖREMİYORSUNUZ. Adamın oyunu soğutmak istediğini ANLAYAMIYORSUNUZ.
    3-)Hamit'in asıl mevkiisi sağ açık değil zaten. Adam ya bek oynar ya da Selçuk'un oynadığı yerde. Selçuk'u mu keselim Eboue'yi mi keselim? Sneijder'i sol açıkta oynatmak hangi akla fikre hizmetse Hamit'i sağ açıkta oynatmak aynı akla fikre hizmettir. Sneijder dönem dönem sol açık oynadı. Ama o bölgede adam olmadığı için oynadı. Keza bizde Hamit öyle.
    4-)Engin takımını çok sevseydi ligin en saygın hakemine o şekilde hareketler yapmazdı. Kendi kendini yaktı
    5-)Siz maçın 30. saniyesinde sanki 90. dakikasındaymış gibi çalım yiyen Sabri'ye birşey demeyin gidin Hamit'i eleştirin.
    6-)Şampiyonlar Ligi'nde Burak'tan sonra Hamit turu getiren 2. adamdır. Buna gölerinizi kapamaya devam edin. Fenerbahçe Beşiktaş maçlarında da Hamit'i gördük. Bu maçlarda çıkıp Hamit'i eleştiren adamın futbol bilgisinden şaşarım. Burada eleştirilecek tek yanı maç seçmesi olabilir.
    7-)Sırf bunlar topu direğe nişanladığı için oluyor. O top hiç sekmese veya orada Hamit olmasa böyle bir başlıklar peydah olmayacaktı.

• bırakın ya o olsaydı bu olsaydı boyle olurdu ayaklarını direkler gol olsaydı kardeşim olmadı işte ne yapalım
    oldumu farz edelim?
    geçen sene baroş un topta direkten donmese belki baroşla gs ın durumuda bu şekilde olmazdı ama gol olmadı işte?
    cluj maçında braga maçında orta açmış
    bi zahmet yapsın kardeşim birileri yapacak onu yani stoper semih yapacak hali yok kanatlarda oynayanlardan biri yapacak oda hamit
    gol meselesinde hamit melo dany üçlüsü suçludur,
    hamit babamın oğlu değil demişssin ama bence var bi akrabalık
  • Engin Baytar der giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Hamit'i bir ben beğeniyorum heralde.Hamitten liseli arkadaşlar orta sahadan Kaka'nın 5 yıl önceleri Milandayken ki gibi topu alıp 3 adamı peşine takıp forvete harika bir arapası atmasını bekliyor.Tabi bu arkadaşların yaşı Kaka'yada yetmiyeceği için Kaka'nın nasıl bir üst seviye safkan yetenek olduğunuda bilmezler.
    Tabi Hamit'e gelince bu kadar fazla üzerine gelinmesi şaşırtıcı.Sene başından beri maçlara bakıyorsun Hamit'in oynadığı maçlarda sağ kanatta defansif açıdan yerle bir olduğumuz maç yok.Dünki maçtada Schalke sağdan Hamitin yardımı sonrası gelemedi.Bunu anlayıp soldan geldiler.Son haftalardaki en iyi adamları olan Bastos çok kötüydü.Farfan ne yaptıysa yaptı.Zaten bizde atağa hep sağ kanattan Hmaitle çıkabildik.Ama gel görki bu adamı kimse beğenmiyor.
    Sol tarafımız felç oldu kimse ne Amrabatı ne Riera'yı eleştriyor.Sneijder'e zaten dokunan yok bencede hücumsal açıdan iyiydi.Ama Sneijder defansif açıdan çok boş bıraktı orayı.
    Ama Sneijder için defansa Hamit kadar gelmiyor desen derlerki Hamit kendi bölgesinde oynuyor.Hamit'in kendi bölgesi orta sahanın ortası dedinmide buk kez FT'ye kızarlar sen ne biçim adamsın Hamitle Sneijder'i kullanamıyon diye.
    Taraftarlar bir günah keçisi arıyor ve şuan bu isim Hamit Altıntıp.

Yalnız değilsin birader bende beğeniyorum.

İnsanların Hamit'ten beklentisi çok farklı.Ama Hamit'in ne olduğu ortada.Senin elinde 1 paket pirinç var diyelim sen bundan makarna yapamazsın Hamit de bu misal.

Hamit defans yönü daha ağır basan bi oyuncu tam kanat değilde daha çok göbek de oynayan biris.En azından ben Hamit'in bu sezon hiç adam kaçırdığını yada sağ kanattan rakibin atak yaparak gol attığını hatırlamıyorum.Hamit bunları kesebilen bi oyuncu.

Ayrıca fizik gücü çok yüksek bi oyuncu her maçta dikkat edin,rakip oyuncu Hamit'le omuz omuza yada ite kaka müdahale etmeye çalışıyor ama ben Hamit'in yıkıldığını çok nadiren gördüm.Topu saklamayı biliyor,hiç bişey yapamasa adama çarptırıp taç kazandırıyor.

Gelelim direkten dönen 6 topuna.Eğer o 6 top gol olsaydı.Burak'tan çok Hamit konuşuluyor olurdu.Ve herkesin forum imzalarında Hamit olurdu.

Adamlar elin ırkçısını,şikecisini koruyup kolluyorlar.Biz daha forması için mücadele eden,terinin son damlasına kadar bişeyler yapmaya çalışan[kapasite belli yapamıyor] adamı ıslıklıyoruz,yuhalıyoruz,sövüyoruz.Tamam arkadaş bende maç esnasında sövüyorum ama maçta kalıyor.Bunu sürekli bi protesto olarak devam ettirmiyorum.

HAMİT'E HERKESİN SAHİP ÇIKMASI LAZIM ! HAMİT GALATASARAY'IN ÇOCUĞUDUR.

Adama fenerde teklif etti ama "Hayır.Benim Galatasaray ve Fatih hocaya bi vefa borcum var ödemem lazım" diyerek geri çevirdi.

Geçen sene Riera'ya da herkes sövüyordu şimdi pamuklara sarıyorlar.

Hamit Altıntop arkasından sövenleri utandıracaktır.

Nerde 14 sene sabırla şampiyonluk bekleyen taraftar,nerde şimdi ki... sonumuz hayrola.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.