Şimdi Ara

Hamit Altıntop Hakkındaki Tutumunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Hamitten ne bekliyorsunuz ben onu anlamıyorum ?

Keita performansı bekliyorlar. Toplu aldığı gibi sağ kanattan yardırıp, önüne geleni ipe dizip pozisyona girmesini bekliyorlar..

Aynen. Bizim taraftar La Liga izlemekten kafayı yemiş. Adam görev adamı. Yapması gerekenide yapıyor. Top saklıyor,kazanıyor,isabetli orta kesiyor,atağı şekillendiriyor. Daha ne yapsın ?
  • %90 oranı çok bence.
  • quote:

quote:

quote:

Keita performansı bekliyorlar. Toplu aldığı gibi sağ kanattan yardırıp, önüne geleni ipe dizip pozisyona girmesini bekliyorlar..

Aynen. Bizim taraftar La Liga izlemekten kafayı yemiş. Adam görev adamı. Yapması gerekenide yapıyor. Top saklıyor,kazanıyor,isabetli orta kesiyor,atağı şekillendiriyor. Daha ne yapsın ?

Çalımı geçtim, eğer direkten dönen toplarının 2-3 tanesi gol olsaydı toz kondurulmazdı şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Hamit'in asıl mevkisi sağ açık değil, mecburiyetten oynuyor. Buna katılıyorum ama madem mecburiyetten de olsa sağ açık oynuyosun, sağ açık gibi oyna be arkadaş. Hızlı hücuma çıkarken topu Hamit'e veririz, bir bakarız ki yine yaslamış arkasını rakibe, inmiş çizgeye. Bunlar sağ açık oynayan bir oyuncunun yapacağı şeyler değil.

Bravo tebrik ederim.

Sağ açık olmayan birine, mecburen sağ açık oynuyorsan sağ açık gibi oyna diyen birisini gördüm ilk defa.

Allahım sana şükürler olsun bu günleri de gösterdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Hamit'in asıl mevkisi sağ açık değil, mecburiyetten oynuyor. Buna katılıyorum ama madem mecburiyetten de olsa sağ açık oynuyosun, sağ açık gibi oyna be arkadaş. Hızlı hücuma çıkarken topu Hamit'e veririz, bir bakarız ki yine yaslamış arkasını rakibe, inmiş çizgeye. Bunlar sağ açık oynayan bir oyuncunun yapacağı şeyler değil.

Bravo tebrik ederim.

Sağ açık olmayan birine, mecburen sağ açık oynuyorsan sağ açık gibi oyna diyen birisini gördüm ilk defa.

Sağ açık oynuyorsa topu ileri taşıması gerekiyor, alıp taç çizgisinde sırtını rakibe yaslaması değil.

• quote:

quote:

Aynen katılıyorum. Herkesin aklında sağ kanat olarak Keita kalmış. O tarz bir oyuncu istiyorlar. Mevki olarak aynı olsalarda Keita ile Hamit'in oyun tarzları çok farklı. Hamit daha çok pas yapar , daha çok bir orta saha oyuncusu gibi oynar. Yıllardır ben Hamit'i izliyorum böyle oynuyor bu adam. Transfer olurken sevinenler acaba hiç izlememişler mi Hamit'i. Kesinlikle süper oynuyor demiyorum ama takımın en kötüsü de değil. Hamit'in futbolu her zaman böyleydi.

• Hamit'e Schalke maçında çok fena kızdım fakat arkadaş adamlarda oynadı yav çatır çatır oynadı insanın siniri geçince ne gereksiz yorumlar yapıyoruz hata bizdeydi umarım Ordu maçında oynarda gol felan atar güveni yerine gelir yoksa top saklayan ortasahadan isabetli pas atan adamı kaybederiz şuan için ne Aydın nede Engin form tutmuş durumda keşke tutsalar ama yok
  • yanlız yanlışın var golü dany yüzünden değil melo yüzünden yedik kaleye golü atan adamdan daha yakın olmasına rağmen zahmet edip adamı takip etse o golü yemezdik.
  • quote:

quote:

quote:

Bravo tebrik ederim.

Sağ açık oynuyorsa topu ileri taşıması gerekiyor, alıp taç çizgisinde sırtını rakibe yaslaması değil.

Drogba'nın arapasları kesip, markaj uygulaması top kapması mümkün mü ?

Değil.

Çünkü o bir santrfor.

Hamit de sağ açık değil. Senin istediğin şeyleri yapacak özellikleri barındırmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bravo tebrik ederim.

Drogba'nın arapasları kesip, markaj uygulaması top kapması mümkün mü ?

Değil.

Çünkü o bir santrfor.

Hamit de sağ açık değil. Senin istediğin şeyleri yapacak özellikleri barındırmıyor.

Hamit zaten sağ açık demiyorum. Sağ açık oynamak zorunda kalıyor ve hızlı çıkmaya çalıştığımız zamanda bizi durduran faktör oluyor. Nasıl desem, normal mevkisinden gelen alışkanlıklar yaptığı hareketler, ama sağ açıkta ciddi manada bazı zamanlarda takıma zarar veriyor.

• Var sayımlar ile, "Gol olsaydı, direkten girseydi" diye bir şey olmaz. O top çok müsait bir şekilde önünde, derdi fileleri delmek sanırım. Metin Oktay'ın rekorunu alacak hani. M.United maçında da aynısını yaptı.

Hayır maç 2-0 iken kaçırma millet bir şey demeyecek. Yediğimiz golde onun yüzünden başladı. Yani Hamit ile başladı, orta sahada Dany, Semih ile devam etti. Hatalar zinciri oldu..

Sana pas atmışlar, gelişine orta yapsan, ama yapmadı, evirdi çevirdi kaydı düştü. Zemin bozuk ayağaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.