Şimdi Ara

Hamit Altın''KAZIK'' hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizkubi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

    Der Panzer Das Altintop.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hamit büyük maçların oyuncusu

    Büyük maçların değil de Gs'nin üzerine gelen takımların oyuncusu diyelim...Tıpkı BJK deki Nihat gibi..Nasıl ispanyada top oynuyordu çünkü nispeten zayıf rakibe gitti ve rakipler sosiedat'ın üzerine geldi Nihat ta fuleli oyuncu olduğu için boş alanlar buldu ve bunu değerlendirdi...Bekleyen takımlara karşı nihat'ın da hamit'in de yapacak bir şeyi yok hatta top kayıpları vs ile çok zararı olur hatta 10 kişi oynasan daha karlı çıkarsın...Gs de hep kapanan takımlara karşı oynadığından Hamit iş yapmıyor yapamıyor...Dikkat edin Hamit her iki manchester ve deplasmandaki Cluj maçlarında oynayabildi...Neden ?çünkü bu takımlar Gs gibi oynadı Gs nin üzerine geldi ve Hamit te boş alanlar buldu...Hamit'in suçu yok onu tamamen yanlış bir strateji ve planlama ile takıma isteyen ve transfer eden ve takımı milyonlarca lira zarara ve puan kayıplarına uğratan Fatih hocadadır suç

    Olabilir, herkes hata yapar.




  • Hamit'i eleştirmek için açıkçası 2. yarıyı bekliyordum.2 yıldır doğru düzgün top oynamaması,belinden ve diz kapağından geçirdiği ağır sakatlıklar ve ameliyatlardan dolayı zamana ihtiyacı olduğunu düşünüp kalitesine güvenirdim.Ama şu 2 3 maçtır performansı gerçekten içler açısı durumda(Manu maçının saymassak).Kötü performans denilemez çünkü ortada performans yok.Çağlar Birinci'yi eleştirmek mesala yersiz bana göre adamın çapı bu kadar ,ama Hamit...! Hazırlık kampından bu yana sırf bu adama bakıyorum ve 1461 maçı da gösterdi ki bu adamın kafası başka yerde.Sen derbi öncesi 2.Lig bir takımına karşı oynuyorsun ve seni takımın abisi, orta sahanın derleyip toplayanı olarak 11'e koyuyorlar ve 1461 karşı sen sahada yoksun.İnanılır gibi değil gerçekten.
    Ama ben hala kanatta değil de orta sahanın ortasında Selçuk ve ya Melo'nun yanında oynaması taraftarıyım belki orta kalitesini gösterebilir.Yoksa gün geçtikçe hiç bir şey yapamamanın vermiş olduğu etkiler Hamit'te daha belirginleşiyor ve Hamit git gide saçma bir oyun oynamaya başlıyor....a




  • bir Türk oynatmak zorundayız, malesef daha iyi bir seçeneğimiz yok. Yabancı sınırı diye yıllardır telef oluyoruz.
  • Koskoca Hamit Altıntop'ta bu durumlara düştü ya , neyse Hala keita'nın etkisinde kalanlar , sağ kanat deyince keita bekleyenler var. Hamit keşke Türkiye'ye gelmeseydi de bu durumları görmeseydi.
    Aydın Yılmaz ile mutluluklar dilerim size. Ya da devre arası yabancı alırız ya nolcak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özcan35

    Koskoca Hamit Altıntop'ta bu durumlara düştü ya , neyse Hala keita'nın etkisinde kalanlar , sağ kanat deyince keita bekleyenler var. Hamit keşke Türkiye'ye gelmeseydi de bu durumları görmeseydi.
    Aydın Yılmaz ile mutluluklar dilerim size. Ya da devre arası yabancı alırız ya nolcak.

    Hamit fatih hocanın inadına kızsın. Hamiti sağ bek, eboueyi kanat oynatmayı denemedi, hamiti ortada oynatmayı denemedi.
  • Neresini, nesinden dolayı sever, sayardınız ben de bunu anlayamıyorum bir türlü.

    Hiç bir zaman, oynadığı hiç bir takımda veya maçta oynamasa da hiç bir zaman sevmemiş olan bir tek ben miyim acaba?
  • Cluju 3-1 yendiğimiz maçta süper oynadı ama ondan önce ve sonra fos..
  • biraz düşünmek lazım avrupada iyi işler yapıp burada sürünen ve yine avrupaya gidince iyi işler yapan kaç futbolcu geldi gitti buraya. iğneyi kendimize batırmamız lazım biraz galiba. psikolojik baskı, sabır vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__


    Neresini, nesinden dolayı sever, sayardınız ben de bunu anlayamıyorum bir türlü.

    Hiç bir zaman, oynadığı hiç bir takımda veya maçta oynamasa da hiç bir zaman sevmemiş olan bir tek ben miyim acaba?



    bende hic bi zaman isinamadim hamite. guven veren bi adam degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık hamit gibi bir oyuncu için bile altın kazık diye başlık atılmış ya daha ne diyeyim size. Evet formsuz oldugu dogrudur da hamit için balon demek, altın kazık demek te neyin nesi? size yiğit gökoğlan gibi adamlar müstehak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamit bu pazar Fenerbahçe maçında da oynamazsa,hakkaten KAZIKLANDIK derim. Fenerbahçe maçında da oynarsa harbiden maç seçiyor bu adam derim.. Öyle ya da böyle adama bi laf atıcaz işte
  • Hamiti savunuyorsunuz tamam iyi topçudur ama 4-4-2 nin kanadında oynasın da biz de mahcup olalım. Fatih Terim kendisi diyor braga maçında kanada hızlı adam aldık diye. Adam bu sistemde kanatta oynayamaz iyi bek olur, iyi forvet arkası olabilir belki ama kanat oyuncusu değil. Fatih terim de ısrarla hamiti kanatta oynatıyor eleştirmeyelim mi? FB maçında stoch oynasın hamit'in kanadı koridor olur görürsünüz.
  • Maç seçiyor bu kadar basit.
  • Bitmiş adam..
  • Hamit'in oynadığı 3. maçtan itibaren bu hamit ne işe yarar diyordum bana kızıyorlardı çünkü kumaş kendini hemen belli ediyordu, ben ondan gol bekleyecek kadar futbol cahili değilim onun işi takımı ileride tutmak ve asist yapmak, kendi kanadında Keita gibi bek oyuncusu olarak bile oynayabilecek, hatırlayın keita, sabri'yi bile adam etmişti bu sayede, hamit bir iki pozisyon geriye geliyor ondan sonra defansa ne faydası oluyor ne top çıkartıyor eboue ileriye çıktığında hamit arkayı kapatamıyor, hamit şu anda türkiye'de bölgesinin en kötü oyuncularından biri, formsuz engin bile ondan daha çok iş yapıyor, hamit eskiden iyiydi ne zaman r.madrid'e gitti o zaman bitti halada bitik durumda çünkü türkiyede oynamayı istemiyordu ve istemeye istemeye geldi o yüzden de kafa olarak bitmiş durumda ve konsantre olamıyor "ne işim var benim burada" der gibi oynuyor, kesinlikle satılıp yerine daha iyi bir yerli ya da yabancı kanat oyuncusu alınmalı, bu dediğimi unutmayın hamit böyle giderse seneye anca ya ibb'de ya da eskişehir'de oynar ama tek duamız inşallah ilk maçtan itibaren toparlarda bizleride utandırır...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vavra22

    Bu adamdan çok fazla şey bekleyince böyle oldu.Heralde orta saha'yı tek başına yönetecek sandınız.

    çok şey beklemedık, bız en azından milli takımda görmeye alıştığımız hamit i bekledik. ama sonuç çok farklı çıktı.
  • Kaybetmek kolay, kazanmak zor. Ancak oyuncu kazanacağım diye çok fazla maç vermenin anlamı yok bence. Ben Aralık'ta kendini toplayacağına inanıyordum ancak mental olarak hazırlamamış kendini besbelli. İlk 11'de başlamamalı artık. Ancak yerine koyacağı adam da Aydın. O yüzden bir şey diyemiyorum.
  • maç seçen adamlara oldu olası uyuz olmuşumdur kaldı ki hamit avrupada tutunabildiği kadar tutundu artık dalı kalmadığında geldi herşeye rağmen amenna ama maç seçmesi beni fıtık etti, kalitesine sözüm yok ama gökhan töre çok daha faydalı olurdu hem kontenjana takılmaz hemde savaşçı adam
  • ŞL performansı çok iyi 2 asisti var 5 maçta.

    Ligte Fener maçında ya amrabat ya hamit bunlardan birinin golü var.
  • Hamit deplasmanda oynadığımız Manchester United maçında gerçekten Hamit gibi oynadı.
    Onun dışında hep beklentilerin altındaydı.

    Ancak beklentimiz olan oyuncular sadece o değil.
    Selçuk bu sezon hep kötü.
    Melo bu sezon kötü, sadece son 1-2 maçta kıpırdama var.
    Eboue geçen sezona göre kötü.
    Amrabatkötülerin arasında nispeten daha iyi ama o da bekleneni veremiyor, belki de takımın kötü olması veya devamlı 90 dk. süre almaması etkiliyor.
    Geçen sezon orta sahaya büyük direnç getiren Engin bu sezon zaten cezalıydı, yoktu. Cezası bitti ancak cezalıyken çalışmamış, çok kötü döndü.

    Beklentimin olmadığı, gönderilmesi gerekenler :
    - emre
    - sercan
    - aydın
    - cris (bu adama tecrübesi ve kariyeri nedeniyle inanıyordum ama benim de sabrım kalmadı, çok iyi niyetli ama olmadı)
    - hakan balta ve çağlar (daha iyi sol bek alınırsa elbette)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.