Blok |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
2 Büyük problem bu olayda tekrar kendini göstermiş durumda:
Her geçen gün bu ülkede daha kötüsü olmaz diyorum. Her seferinde beni dumura uğratıyor. Akıl almaz. Bilgi Notu : Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak, bir mahkumun devlet aylık maliyetinin bin 650 lira olduğunu belirterek, denetimli serbestlikle devletin mali yükünün hafiflediğini söyledi.Günlük 55 TL 05.12.2015 09:44 Bilgi Notu : Her bir mahkumun devlete günlük maliyetinin 78 TL olduğu... 27 Ara 2017 Acaba 2021 yılında bir mahkumun devlete maliyeti ne kadardır? bilen yazarsa sevinirim. |
Hay hay efendim, emriniz üzerine mesajımı derhal düzenliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 20 Şubat 2021; 17:10:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Seksen defa dedik, kimsenin provakasyon yaptıgı yok, ülkeye mülteci alırken her önüne geleni almak yerine seçici davranmak olay bu. Sen memnunmusun katillerin, gaspçıların, ışıdcilerin ülkemize gelmesinden? Sınır kapılarını ardına kadar açarsan ülke bataklık olur. Bak avrupa ülkelerine mülteci alırken kaç aşamadan geçiriyorlar. Ha Türk ün kötüsü yok mu tabi var. Onlar zaten fazlasıyla yetiyor. Bi de ekstradan bunlarla ugrasmak zorunda mıyız? Revamı bu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu insanlar ülkemizi kötü etkiliyor ve derhal icabına bakılmalı. Eğer suriyeliler, Türkiye' de daha fazla barınmaya devam ederlerse, kültür çatışması olacak ve zorla insanları baskı altına almaya çalışacaklardır. Her dakika üreyen bu insanlar ileride ülkeden toprak bile talep edebilir, özerklik isteyebilirler. Savaş falan da bitti artık sınır dışı edilmeliler. Bunun adı ırkçılık değil kimse kusura bakmasın. Millete sorulmadan ülkeye bu kadar hınca hınç doldurulan suriyeliler ülkemize her bakımdan zarar vermektedirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 20 Şubat 2021; 21:18:29 > |