|
Hamile karsını hortumla döverek öldüren suriyeli (5. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordMan
Ne kardeşliği ya. Sinirden kafayı yiyeceğim. Ama CHP İslamcı bir parti değil. Hele ümmetçi hiç değil ve bu insanlar ülkeye zarar veriyor. Bunu görüyorlardır.evet hocam kardeş mardeş değiliz de chp ızdırap solcu sol gerici dedikleri türden bir parti faşist demesinler diye bunları tutar.
Ayrıca ab ile şimdiki hükumet anlaşma imzaladıysa kim gelirse gelsin gönderemez iyi parti bile
_____________________________ -
ses bir iki bakın minareden sesleniyor kafasındayım ha anlayın ruh halimi !!!bu baş belası Suriyeli sığınmacı denen teröristler tatlı dil ve güler yüz ile gitmelerinin imkinatı ve mümkünatı kalmamştır defn-i hacet niçün zopa ve kötek kullanmak farz-ayn olmuştur
kazma kürek olmadı keser sapı oda yooğ ise bir kuru dalparçası alınıp allah yaratmaya demeye imkan verilmeden iman ile aşk seksü meşki bir yana koyip müşakkatı vel fişek ve birçok arabic kelime-i safsata ile bu işi çözmenin tam zamanıdır!!
bre hortum ile döversin namert!! neden ıslatmazsun hortumun izi kalır bilmez müsün yaw vurun kellesünü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Adamın tapulu malı ister sever ister döver oraya karışamayız da uşağum mülkiyet kutsaldır! sonuçta
usulu erkana göre hareket etmiş olsa idü bunlar olmaz da al eline mis gibi kırbacı kırbac niyetine hortum ağır kaçmış yazık telef etmiş hep bilgisizlik ve cahillikten oluyor kanım dondu doğrusu(((
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: por favorBu suç ile suriyeli olmanın alakası nedir ?
Daha beter şekillerde eşini katleden Türk, Amerikalı, Fransız vs. vatandaş yok mu ?
Suriyeli düşmanlığı yapacağım derken saçmalamanın gereği yok.
Bu suriyeli olmakla ilgili değil insan olamamakla ilgili bir şey.
gitsin kendi memleketinde ne yaparsa yapsın bizim delimiz, bizim işsizimiz, bizim fakirimiz bize yeter hemşerim. birde elin suriyelisiyle mi uğraşacaz. gitsin kendi memelettinde hamile sevgilisiniz döve döve öldürsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ve bu adama içerde ömür boyu vergilerimizle bakılacak -
Başımıza bela ettiler bunları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dürüstlük en güzel meziyettir. Bunu kaybetmeyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: serafonŞimdi işin insani boyutu var ama suriyelileri buraya alıp tutma aşamasına gelene kadar birçok farklı şey yapılamaz mıydı? Hepsini geçtim resmen pkk devletine alan açtık, kendi elimizle abd ye yardım ettik. Abd nin belki 100 yıl uğraşacağı sorunu birkaç yılda çözdük. Göçmenlerin ab ye gönderilmesi için kapıların açılması olayın insani boyutunu da gölgeliyor. ab den para alcaz desek dişin kovuğuna yetmez. Yani bu poltikanın hiçbir mantığını anlayamadım ben hangi açıdan bakarsan bak. Üstelik normal vatandaş gibi hızla topluma entegre edilmeleri de enteresan. En azından bir bölgede tutarsın sınırda bir yerde. Anlamadım ben bu işi hangi yönden bakarsam bakayım.
Hepsi planlı, bile isteye yapılıyor. Gayet iyi geçindiğimiz Esad bir anda Esed oldu, düşman olduk. Hooop sonrasında pyd geldi yerleşti o bölgeye. Daha mı iyi şimdi?
Kimse de Esad halkına zulmediyordu demesin, asıl zulüm Çin'de yapılıyor, Uygur Türklerine. Ve kimsenin sesi çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Kadın hayatta olsaydı "Kocamla arama girmeyin döver de sever de" derdi -
Bakın zamanında solcu kesim cemaatlere laf söylerken,fetöcü ite laf söylerken,pkk ile açılım yapanlara laf söylerken hep susturdunuz.Sonra kandırdılar diye ağladınız.
Gün gelecek yine solcular haklı çıkacak.Çünkü en başından beridir suriyelilere karşı çıkan tek kesim.
Bu boklular gün gelecek toprak bile isteyecek.
İşin ilginç yanı biz aynı duruma düşmüş olsaydık bu yezitler bize 1 damla su vermezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör -
Suçun ve cezanın şahsiliği kadar yanlış bir uygulama yok. Bu kişinin anne babası da aynı şekilde cezalandırılmalıdır. -
Türk'ü öldürse serbest bırakırlardı. Suriler kızmasın diye ceza vermişlerdir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X