Şimdi Ara

Hamile kalmış olabilir mi? (27.12 Kötü haber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan yaklaşık 4-5 gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Adet gününden yaklaşık 2-3 gün önceydi. Vajinanın üzerine meni gelmedi, geldiyse de maksimum 2 damla falandır. Şimdi adet günü 3 gün falan gecikti. Sizce olmuş olma ihtimali nedir? Yorum yaparsanız sevinirim.

İçimi şöyle rahatlatmaya çalışıyorum;
    1)Adetten 3-4 gün önce yaptık girmiş olsam bile yumurtalar döllenmeye uygun olmadığı için ihtimal çok düşük.
    2)Hadi diyelim yumurtanın çatlama dönemiydi ve girdim ihtimal yine düşük %14 gibi bir ihtimal.
    3)Adetin gecikme sebebini ise tarçın yedirmeme () ve grip olup ilaç falan kullanmasına ek olarak bu olayın onda yarattığı stresin neden olduğunu düşünüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

27.12.15 Editi: Arkadaşlar müjdeli haber geldi, lekelenme var fakat kesin adet değil gibi diyor kendisi. Bakalım çok teşekkürler herkese
    27.12.15 2. Edit: Müjdeli haber kısa sürdü, kız arkadaşım normalde çok kan gelir dedi fakat bu sefer gelen kan pembe renkliymiş ve buna yerleşme kanaması deniyor. Eğer doğru düzgün adet kanı gelmezse sıkıntı çok büyük. Müjdeli haber dediğim aslında kötü habermiş arkadaşlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 27 Aralık 2015; 22:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısını zamanında yaşadım kardeşim senin ve sevgilinin korkusunu çok iyi anlıyorum ama rahat ol hiçbi şey olmaz
    ve o kızla evlenmeyeceğine garanti veriyorum çünkü ben evlenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: zeritte

aynısını zamanında yaşadım kardeşim senin ve sevgilinin korkusunu çok iyi anlıyorum ama rahat ol hiçbi şey olmaz
    ve o kızla evlenmeyeceğine garanti veriyorum çünkü ben evlenmedim

Döllenme gerçekleşmemiş midir diyorsunuz hocam? Neden evlenmediniz merak ettim

• Bir şey olmaz ilaçlardan ve ya stresstendir. Sıkmayın canınızı.

• İsmini onur koyarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 26 Aralık 2015; 1:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Merhaba arkadaşlar,

Bundan yaklaşık 4-5 gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Adet gününden yaklaşık 2-3 gün önceydi. Vajinanın üzerine meni gelmedi, geldiyse de maksimum 2 damla falandır. Şimdi adet günü 3 gün falan gecikti. Sizce olmuş olma ihtimali nedir? Yorum yaparsanız sevinirim.

1)Adetten 3-4 gün önce yaptık girmiş olsam bile yumurtalar döllenmeye uygun olmadığı için ihtimal çok düşük.
    2)Hadi diyelim yumurtanın çatlama dönemiydi ve girdim ihtimal yine düşük %14 gibi bir ihtimal.
    3)Adetin gecikme sebebini ise tarçın yedirmeme () ve grip olup ilaç falan kullanmasına ek olarak bu olayın onda yarattığı stresin neden olduğunu düşünüyorum.

kardeşim içini rahat tut.
    kimi zaman içeri boşalma sonrası bile döllenme gerçekleşmiyorken sürtünme ile olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Bir şey olmaz ilaçlardan ve ya stresstendir. Sıkmayın canınızı.

Sağolun hocam, bir bilginiz var mı yoksa moral vermek için mi böyle diyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

quote:

Merhaba arkadaşlar,

kardeşim içini rahat tut.
    kimi zaman içeri boşalma sonrası bile döllenme gerçekleşmiyorken sürtünme ile olacağını zannetmiyorum.

Çok teşekkürler hocam yorumunuz için sizce ihtimal var mıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Bir şey olmaz ilaçlardan ve ya stresstendir. Sıkmayın canınızı.

Sağolun hocam, bir bilginiz var mı yoksa moral vermek için mi böyle diyorsunuz?

Benim de başıma geldi. Çok canım sıkılmıştı. Ama kız stres yaptığı için gecikmiş 1 haftadan fazla idi. Çok sıkıntılı bir süreç.

• sürtünme nedir yav ya adam gibi kondomla ilişkiye girin yada girmeyin hiç nasıl bir mantık anlamıyorum. ayrıca merak etme birşey olmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

sürtünme nedir yav ya adam gibi kondomla ilişkiye girin yada girmeyin hiç nasıl bir mantık anlamıyorum. ayrıca merak etme birşey olmamıştır

Qnasil oluyo surtunme bnde anlamadim

• spor salonunda ki kadın mı yoksaa

• luteal fazın son günlerinde olmuş zaten, yani menstrüel döngünün son bi kaç gününde koitus olmuş, vücut döllenme olmadığının farkında ve lh progest düzeyi artıyordur, yani normal bir koitus ardından dahi hamile kalma ihtimali az partnerinin, ki bu şekilde çok düşük bir ihtimal. imkansız demek isterdim seni rahatlatmak amacıyla, "imkansız" pek bilimsel değil (: bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 27 Aralık 2015; 11:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

luteal fazın son günlerinde olmuş zaten, yani menstrüel döngünün son bi kaç gününde koitus olmuş, vücut döllenme olmadığının farkında ve lh progest düzeyi artıyordur, yani normal bir koitus ardından dahi hamile kalma ihtimali az partnerinin, ki bu şekilde çok düşük bir ihtimal. imkansız demek isterdim seni rahatlatmak amacıyla, "imkansız" pek bilimsel değil (: bol şans.

Olasılık % kaç derdiniz kişisel olarak hocam?

• La seni konu dışındaki trollüklerden tanırdım. Küçük troll yolda desene
  • Meyan konusu geldi aklima.
    GericekeMeyan
  • meniyi içerden ateşlemediğin sürece hamile falan kalmaz csb
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Kardeşim İçini Rahat Tut. Bir Kadının Hamile Kalması İçin Penisin Vajinanın İçine En Az 8-9 Cm Girmesi Gerekmektedir. İçin Rahat Olsun Bi Cacık Olmaz O İşten . Hatta Bunu Kafandaki Soru İşaretlerini Silmek İçin İnternetten Araştırabilirsin. Evlenmeden Önce Penis Boyunu Ölçerler Ve 10 Cm'den Küçük İse Çocuk Sahibi Olamayacağını Söylerler
  • Kardesim için rahat olsun. O yerleşme kanaması pembe dir bilmem nedir değil, kahverengi olur. Ayrıca kızlık zarı bozulmadan sürtünme yoluyla hamile kalınma şansı yok. % ile hesaplarsan binde bir gibi birşey.
    Sen kız arkadaşına karşı cool durmaya devam et, yoktur öyle birşey de. Sen stres yapıp, belli edersen, sevgilinde strese girer. Adetini görmesi bayağı bir sürebilir.

Adet gecikmesi bazen 3 ay bile olabiliyor. Bizzat şahit oldum, araştırdım. Hiç bir neden olmasa bile gecikme olabiliyor, ki kişinin bünyesine göre, bazı antibiyotikler vs.ler böyle yapıyor.

Senin için rahat olsun, yinede önlemini al. Eczaneye gidip 3-5 liraya 3-4 tane test al. İlişkininizden sonra 1,5-2 ay bekle. 2. ay olduğunda hemen testi yapın, eğer negatifse, biraz daha (10-15 gün daha) bekleyin. Hala adet olunmazsa gidip özel bir polikliniğe kan testi yaptır. Kız arkadaşın kimliğini yanına almasın, ya ismini sallasın orda, yada açık açık söyle, kız arkadaşımın adını vermek istemiyoruz, ailevi nedenler yüzünden; benim adıma yapılsın test diyin.

Kan testini ilişkiden 2 ay 1 hafta sonra mutlaka yaptır. Yanılma şansı yoktur. Sonrada kafan rahat, adak adadığın parayla prezervatif alırsın :)

NOT: 20 lirayada talibim ha.

• Kapıcılar Kralı'ndaki bir sahne gözümde canlandı: "Kadının üstüne ceketimi atsam hamile kalıyor!"

Bu şekilde hamile kalınabileceğine ben ihtimal vermiyorum. Adette gecikme olabilir, normal şeyler bunlar dert etmeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.