Şimdi Ara

hamile kadın(sizce bu gerçek mi photoshop mı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mailime geldi bu resim. Sizin fikrinizi alayım dedim.

• Gerçek olduğunu sanmıyorum.
  • olabilir...
    bebek ayagını dayadıgı esnada çekilmiştir..
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbreakcable -- 15 Ekim 2004, 22:37:35 >
  • zaten mucize diyen yok. O şekilde geldi dosya aynen koydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

zaten mucize diyen yok. O şekilde geldi dosya aynen koydum.

ok düzeltiyorum...
  • bence photoshop abi zaten tam zamanında okadar net yakaLanması zor gibi zaten photoshop'La kasanLar aştıLar abi ya adamLar neLer yapıyoLar worts'da feLan bakın gercek gibi resimLer ama buda bence photoshop.
  • zaten ben de seninle aynı fikirdeyim unbreakcable. Resim gerçek olsa bile mucizelik bir durum görmüyorum. Ama gerçekten ayak izinin çıkıp çıkamayacağı konusunda da emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BABAM DOKTOR VE BEN ONA SORUP GERÇEK DEDİM
    AYRICA O KADININ KARNINDAKİ KAHVERENGİ ÇİZGİNİN ADIDA LİNEANEGRA
    ilerde lazım olur belki
  • GERÇEK Mİ???

Yok daha neler..
  • unbreakcable
    sağolasın. Bu resim photoshop bile olsa en azından böyle birşey olabileceğini öğrenmiş oldum.
  • Evet Gerçek Benim Teyzem Hamile Olduğunda Bizim Ufaklığın Ayağınıda Böle Görüoduk
  • bikere bebekler doğuma yakın belli bir haftadan sonra başları aşağıya gelecek şekilde dönerler.
    dolayısıyla o kadar gelişmiş bir bebeğin ayağının orada olması mantıklı degil.

diğer nokta bir cismin bir perdenin arkasından "o kadar net" seçilebilmesi için perdenin çok ince olması lazım, burda annenin durumu hiç iyi değil çünkü derisi yırtılması gerekli :) Artı bebeğin parmaklarına kadar o baskıyı yapabilmesi mümkün değil. Kemik yapısı çok yumuşaktır bebeğin çünkü, baskı yapmak bir yana ortama uyum sağlar..

sonuç benden negatif...
  • işte fotolarhttp://forum.donanimhaber.com/m_1197812/tm.htm
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 15 Ekim 2004, 23:24:04 >
  • bir yönden haklı olabilirsin.çocuğun vücut parçaları ancak bir uterus rüptürü olgusunda bu şekilde gözükebilir.lakin yeteri kadar güçlü bir bebek istisnai durumlarda bu tarzda iz gösterebilir.annenin zayıf, uterus duvarının ince olduğu durumlar gibi.çocuğun doğum yoluna angajmanı doğumdan kısa bir süre önce olur.zaten baş pelvise angaje olduktan sonra travayım başlaması an meselesidir.

ALINTI : BABAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: unbreakcable

bir yönden haklı olabilirsin.çocuğun vücut parçaları ancak bir uterus rüptürü olgusunda bu şekilde gözükebilir.lakin yeteri kadar güçlü bir bebek istisnai durumlarda bu tarzda iz gösterebilir.annenin zayıf, uterus duvarının ince olduğu durumlar gibi.çocuğun doğum yoluna angajmanı doğumdan kısa bir süre önce olur.zaten baş pelvise angaje olduktan sonra travayım başlaması an meselesidir.

zuhahah harika yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: unbreakcable

bir yönden haklı olabilirsin.çocuğun vücut parçaları ancak bir uterus rüptürü olgusunda bu şekilde gözükebilir.lakin yeteri kadar güçlü bir bebek istisnai durumlarda bu tarzda iz gösterebilir.annenin zayıf, uterus duvarının ince olduğu durumlar gibi.çocuğun doğum yoluna angajmanı doğumdan kısa bir süre önce olur.zaten baş pelvise angaje olduktan sonra travayım başlaması an meselesidir.

zuhahah harika yaa

• yaew bide ben neye güldügünü anlasam.....
  • bişey anlamadık ona gülüyoruz.
  • Duzeltme: lineanegra degil linea nigra
    Tıpta olmaz diye birsey yoktur...
  • ahanda ayak topçu olcak bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.