Şimdi Ara

hamile kadın(sizce bu gerçek mi photoshop mı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: unbreakcable

bir yönden haklı olabilirsin.çocuğun vücut parçaları ancak bir uterus rüptürü olgusunda bu şekilde gözükebilir.lakin yeteri kadar güçlü bir bebek istisnai durumlarda bu tarzda iz gösterebilir.annenin zayıf, uterus duvarının ince olduğu durumlar gibi.çocuğun doğum yoluna angajmanı doğumdan kısa bir süre önce olur.zaten baş pelvise angaje olduktan sonra travayım başlaması an meselesidir.

ALINTI : BABAM

harika ötesi
    muhteşem

resim hakkında
    çocuk tekmeliyo ne var da

• Tabi ki photoshop (yada benzeri) ile editlenmiş. Yoksa oradaki dokunun kalınlı ve bebeğin ayağının tommişliği yüzünden o kadar net belli olmuyor.
  • tabi ki gerçek değil o ayağını dayamış hali bide tekme atsa anne karnından fırlar herhale.. a ahh yoksa fırlama dedikleri böyle mi oluyor
  • hadi ayak izi neyse de 5 parmağı da görünüyor, yuh artık. Bu kadar da olamaz bence. İçerdeyken uçan tekme atsan da yine de dışardan böyle görünmez heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 16 Ekim 2004, 22:19:34 >
  • bencede gerçek çok dikkatli inceledim eşşek kadar büyüttüm resmi
    ışık yönlerine/kırılmalara baya dikkat ettim ama bişey yakalayamadım, gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 16 Ekim 2004, 22:28:15 >
  • Ben bu resmi hürriyetim.nette gördüm herhalde. Gerçek olabilr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unbreakcable

bir yönden haklı olabilirsin.çocuğun vücut parçaları ancak bir uterus rüptürü olgusunda bu şekilde gözükebilir.lakin yeteri kadar güçlü bir bebek istisnai durumlarda bu tarzda iz gösterebilir.annenin zayıf, uterus duvarının ince olduğu durumlar gibi.çocuğun doğum yoluna angajmanı doğumdan kısa bir süre önce olur.zaten baş pelvise angaje olduktan sonra travayım başlaması an meselesidir.

ALINTI : BABAM

Baba büyüksün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.