Şimdi Ara

hamburger farkı!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
3
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

nasıl yiyosunuz olm bunları, iğrenç

Ekmek arası köfte yahu neresi iğrençmiş

hamburger farkı!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

o köftelerde domuz eti kullanıldığı için ve domuz etinin maliyeti daha az olduğundan köfteleri aynı paraya daha kalın yapabiliyorlar

ulan gavurlar bu kadar domuz etini ağzına almıyor
    sizin ssakız ettiniz kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

o köftelerde domuz eti kullanıldığı için ve domuz etinin maliyeti daha az olduğundan köfteleri aynı paraya daha kalın yapabiliyorlar

quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Ne alakası var sallıyorsunda duzgun salla burgerdekilerde(yurtdısında) domuz eti mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: YamukPena

Domuz eti

lan ne biçim sallıyonuz bilmeden hiç birşey. adamların eti %100 dana. domuz etinden hamburger olmaz zaten

hem orası türkiye olmadığı için %100 dana diyip eşek penisi katamazlar etin içine.

Our commitment to quality starts with our hamburgers. And our burgers begin with our patties. We make them from fresh, 100% pure beef. They are free of additives, fillers and preservatives of any kind. But the focus on quality starts well before we deliver our hamburger patties to our stores. We own and operate our own patty-making facilities in Baldwin Park, California and Dallas, Texas. Since we only serve burgers, fries and drinks, making a high-quality hamburger patty is everything to us.

http://www.in-n-out.com/menu/food-quality.aspx

burger king ingiltere şubesi açıklama yapmıştı ürünlerinde at eti olduğu yönünde.

konu kilit üye ban forum kapanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 1000000

evet beyler in n out burger da öğlen menüm 2 double double+cheeseburger+fries çok pis yedim
     hamburger farkı!!!!!! hamburger farkı!!!!!! hamburger farkı!!!!!!

İyi fiyat 15$

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

evet beyler in n out burger da öğlen menüm 2 double double+cheeseburger+fries çok pis yedim

Abi 3 hamburger nasıl götürdün, kaç kilosun fabrika mı vücudun bana 1 hamburger tam geliyor. İkincinin 4te birini yerim o yediğimin yarısını da geri tükürürüm, sen nasıl yedin?

• Butik hamburgercileri dene, Ankarada Burger Story var tillahına kadar doyuyor adam...
  • quote:

Domuz eti iyi işlenirse güzel oluyor Eşşek şakasının kralını yapan akrabalarım sağolsun Tecrübe etmiş bulundum... Dini yönden bir sakınca gördüğümden dolayı değil bu arada Sağlıklı bulmuyordum bende ama bazı istisnalar hariç...

Dediğim gibi iyi işlenebilirse diğer hayvanların etleri kadar meşrudur...
  • İstanbul'da

-Carls Jr. ( Cevahir AVM )
    -Günaydın Burger
    -Nusr-et
    -Mano Burger
    -Shake Shack
    -Taksim kızılkayalar
    -Gourmet Burger Kitchen
    -Num num
    var iyi burger yiyebileceğiniz.
  •  hamburger farkı!!!!!!

Varsa şekliniz, Shake Shack'a bekleriz. Tünel şubesinde çalışıyorum, isteyen irtibata geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 22 Ocak 2014; 1:16:19 >
  • quote:

Bunun şubeleri istanbul'da nerelerde var acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

quote:

quote:

Ne alakası var sallıyorsunda duzgun salla burgerdekilerde(yurtdısında) domuz eti mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: YamukPena

Domuz eti

lan ne biçim sallıyonuz bilmeden hiç birşey. adamların eti %100 dana. domuz etinden hamburger olmaz zaten

hem orası türkiye olmadığı için %100 dana diyip eşek penisi katamazlar etin içine.

Our commitment to quality starts with our hamburgers. And our burgers begin with our patties. We make them from fresh, 100% pure beef. They are free of additives, fillers and preservatives of any kind. But the focus on quality starts well before we deliver our hamburger patties to our stores. We own and operate our own patty-making facilities in Baldwin Park, California and Dallas, Texas. Since we only serve burgers, fries and drinks, making a high-quality hamburger patty is everything to us.

http://www.in-n-out.com/menu/food-quality.aspx

konu kilit üyeler ban.
    -----------------------------------------
    izmirde şu iki saçma firmadan başka (bk ve mcdonalds) burger yiyebileceğimiz bi yer var mı?

Agora'da Friends and Burgers var ama fiyatlar fazla.

• 1000000 kullanıcısına yanıt
    sayende bu saatte patates,schnitzel yapmaya uğraşıyorum

sağol

• quote:

quote:

tamamen beef tir domuzdan olmaz o iş, üstüne bacon filan koyarlar o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

pizza varken hamburgerde ne
     hamburger farkı!!!!!!

Üzüldüm lan ama kendime bu obez insanlar bile mutlu olabiliyorken benim takıntılarım yüzünden mutsuz olmama.
  • "Virginia angus" daha tanışmamışsın..
  • O resimden daha iyiside var. Ankara bahcelide big baker var. Iddia ediyorum en kral amerikan hamburgerine taş çıkartan hamburger ordadır. Kişi başı 20lira gibi bir rakama geliyor içeceğiyle birlikte ama üstüne iki gün yemek yiyemiyosunuz o derece.

• Arkadaşlar biraz steakhouse işiyle normal hamburger karışıklığı gibi geldi bana steak yerseniz özel yapan yerler var bol bol yabancı markalarında böyle kalın kalın oluyor. Ha pahallı olur o ayrı.
  • Gecen bi yerden siparis verdim. Hamburgerde 5₺ idi.
    Bi tanede hamburger soyleyim dedim.

Ama offf ne hamburgerdi. Super super super.

Atasehirde bi yer ama adi aklimda degil.

Bildigin Türk hamburgeri.
    Ekmegi buyuk bol malzemeli yesillik filan.
    Koftede hazir degil bildigimiz koftenin hamburger sekline gelmis ve once pisirilmis sinra ekmegebkonmus hali.

Bence Türk Hamburgeri diye bi dukyan acsam kose olurum. Ama sermaye ve istedigim gibi yapabilcek usta lazim.

• İzmir için Friends&Burgers'ı da öneririm, Kipa-Agora ikisinde de var. Eşşek gibi de et koyuyorlar içine, tadı da süper. Yanına da bi' bira, şahane
  • quote:

aynısını evde yaptım, dışarıda satılanlardan daha güzel oldu..

tarif: tansaştan hazır köfte (pişmemiş) paketlerinden aldım, iki parça köfteyi birbirine karışacak şekilde yuvarladım, sonra da tavada kızarttım.. gerisi malum hamburger ekmeği marul domates

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.