Şimdi Ara

Hamas'a terör örgütü diyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok canım ne terör örgütü yardım ve dayanışma derneği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahudi aşığı değil islam düşmanı, hatta forumda sırf Erdağan terörist değil dedi diye inadına terörist diyenler bile var.

Bu kafa nasıl dün İran ile Türkiye savaşsa iran tarafına geçerim dediyse,bugün de israil ile savaş çıksa israil tarafına geçer.Emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KITiPiYOZ -- 10 Kasım 2023; 18:10:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @por favor sana hitaben demedim hocam o açıklamayı yapan kişiye dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dinci kardeşler Allah için ne bekliyorsunuz gitsenize. Gidip yardım etsenize öldürülen arap kardeşlerinize.

Burada gelip ikiyüzlülük yapıyorsunuz.

Hamas terör örgütüdür.

• Ben HAMAS'a terör örgütü diyorum. PKK'ya da terör örgütü diyorum. PKK'ya lanet okumamızı emredenler, HAMAS söz konusu olunca "ama öyleydi ama böyleydi ama şöyleydi" diye yazılar yazıp aklamaya çalışıyor.

Bir siyasi amaç doğrultusunda, halkta panik ve yıldırma yayabilmek için, sivillere yönelik silahlı saldırılara terör deniyor. Bu tip organizasyonlar sadece bizim değil, tüm insanlığın ortak sorunudur.

• QAOSbringer Q kullanıcısına yanıt

Bunlarin yaptiklari savunmalar dedigin gibi pkk ve diger butun teror orgutu sempatizanlarinin yaptiklari seyler. Butun teror orgutleri kendilerini hakli gorur ve buna sebepler soyler. Simdi ayni seyleri yapan bir orgute terorist derken digerine sirf siyasi, din veya irk taraftarligi yuzunden terorist diyemeyenleri sorgulamak lazim. Cunku yarin o terorist dedikleriyle ayni cikar icin destek verebilirler.

• Bu üstteki üye Hamas'ı lanetlerken, bebek çocuk katleden İsrail terörünü, katliamlarını da lanetliyor mu? Tabi ki hayır. Hypocrisy (riyakarlık) tam olarak böyle bi şey.

• Bu usteki uye israilin yaptiklarina soylediklerimi biliyor mu? Tabi ki evet. Ama buna ragmen israrla savundugumu neden soyluyor, neden yalan ve iftira da bu kadar israrcilar sizce?

Sirf onun yazdigi bu mesaj bile usteki argumanima dogrudan kanittir. Bunlar bizi asla yaniltmazlar. 

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

terör terördür. İsrail hastane bombaladığında savaş suçu işlemiştir. bunu da kınadık zamanında.

ama bu Kudüsçülük fanatizmi o kadar çok gözünüzü ve vicdanınızı kör etmiş ki, HAMAS'ı savunmak uğruna benim gibi TÜRK'lerin İsrail'i savunduğunu iddia edecek hâle gelmişsiniz.

Hypocrisy demişken Fallacy'nin en derinlerine inmiş buradaki HAMAS severler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QAOSbringer -- 11 Kasım 2023; 3:21:0 >

O mesajinda kendince bana iftira atiyor ama dedigin gibi o ve benzeri diger uyelerin bizleri israil savunucu ilan ettikleri cok mesaj var forumda. O acidan sana da, digerlerine de bu iftirayi atiyorlar tabi. Nedenleri de yazdigim gibi belli.

Ayrica o uyenin forumda tek yaptigi yalan soyleyip partizanlik yapmak. Bunun icin konular bile aciyor. Sonra soyledigi lafin arkasinda bile duramayip kivirmaya calisiyor, olmazsa hakaret ediyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Kasım 2023; 3:32:25 >

Ben sana demedim kardeş. Bahsettiğim kişi kendi üstüne alınmış zaten. O biliyor kendini.

Ayrıca şu konuya bakarsan anlarsın bu üyenin gerçek yüzünü. Benim 1 tane bile siyasi parti desteği içerikli konu açmışlığım yok üyeliğim boyunca. Ne çeşit bir iftira ve yalan makinesi olduğunu sen düşün. Seni de yanına çekip yalnız kalmamaya çalışıyor aklınca :) Sen objektif bakıyorsun belli ki, o öyle değil. Milleti kandırdığını sanıyor aklınca.

https://forum.donanimhaber.com/tapinakci-firavunist-israil-devleti-gercek-yahudileri-hedef-aliyor--157296309

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Kasım 2023; 3:56:33 >
  • Hamas bir ordu değil, terör örgütüdür sebebi de direktman şehirleri hedef alıp sivillere saldırı yapmasıdır. Üstüne müzik festivalinde yaptıkları katliam da var.

İsrail kadar güçlü ve teknolojik olsa İsrail ile aynı barbarlıkları çekinmeden yapar. Milli mücadele döneminde biz ordulara karşı savaştık, sivil halkın üstüne rasgele 7000 tane patlayıcı atmadık.

Bu haklıyken haksız duruma düşmektir, İsrail'den hiçbir farkın olmuyor o zaman.

• nForcer N kullanıcısına yanıt

Bu argüman kökten yanlış.

1. Pkk'nın savunduğu işgal edilmiş bir ülkesi şu anda yada geçmişte var mı? YOK!
    2. Pkk'nın abluka altındaki bir şehri var mı? YOK!
    3. Pkk ne istiyor hocam? Senin yaşadığın en az 1000 yıllık toprağından kendine pay istiyor.

Hamas kim?

İster sev yada sevme, Filistin'de seçilmiş bir parti. Unutma, Taliban da seçişmiş parti idi ve ABD terör örgütü diyordu şimdi Afganistan'ı Taliban yönetiyor. Afganistan'ın resmi yöneticileri ve dünya tarafından tanınıyor.

Hamas ne istiyor?

1. Gazze'nin ablukasının kırılmasını istiyor!
    2. 60-70 yıldır savaş yolu ile kaybedilen topraklarını ve öldürülmüş Filistinli insanların haklarını istiyor.
    3. İsrail'in toprak ve ev hırsızlığına karşı dur diyor.
    4. İsrail'in, BM kararlarını bile takmayan halini dünyaya göstermek istiyor.

İsrail böyle devam ettiği sürece Hamas gider, Kamas gelir.

PKK, tüm bunlardan eylemleri, fikirleri, yaptığı işler, silahlı yapısı tamamen ayrılıyor.

Bunlar tamamen farklı şeyler.

Pkk'nın abluka altına alınmış bir şehri, yada şimdi ve öncesinde hiç bir devleti var mıydı?

yok... tarihte yok!

Hamas, Filistin'in seçilmiş bir partisi ve dünya biliyor ki Gazze başta, İsrail, bunların evlerini topraklarını silah zoru ile çalıyor, kimse engellemiyor.

Sen ne yapardın bu durumda?

Silahlı insanlar senin evini, bahçeni, babanın akrabalarının evlerini bahçelerini zorla alınca ne yapardın?

Sen hakkını almak isteyip de son çare silahlanınca sen terörist mi olurdun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıraktı -- 11 Kasım 2023; 7:51:12 >
  • Bu şaşırmış arkadaş hamas ile Kuvayi milliyeyi mi kıyaslamış ben yanlış mı anlıyorum ?

hamas festival basıp sivillere uzun namlulu silahlarla ateş açıp sivil öldürdü mü ? Evet öldürdü. Tamam terör örgütüdür o zaman konu tartışmaya kapalı. Bunun sana göresi bana göresi yok.

Ayrıca başta Filistin olmak üzere yer yüzündeki hiçbir arabın sorunu gerçek Türk'leri ilgilendirmiyor. Din kisvesi altında arap kültürüyle asimile olmuş zavallılar başka..

• Forumda Hamas ile PKK'yı eşit gören düşünceler var.

Bunlar ya PKK sempatizanı yada anlamayacak kadar iyi niyetlidir.

PKK'nın savunduğu hiç bir işgal edilmiş toprak, şehir, halk yok!

PKK'nın savunduğu kendilerine ait ülke tarihte yok!

Hamas, Filistin'de seçilmiş bir parti. Savunduğu ise, abluka altındaki Gazze'nin özürlüğü ve son 50-60 yıldaki kaybedilen toprakları, evleri, bahçeleri...

-----

Bu farkı iyi görün lütfen, yoksa forumda boşuboşuna Pkk sempatizanlığı yüzünden terörle mücadele kapınıza gelmesin.

• x3x kullanıcısına yanıt

Bugünkü İsrail medyasında, festival ortamında öldürülenlerin bir çoğunun İsrail Helikopterlerinden açılan rastgele mermilerle olabileceğini yazıyordu. Bunun için sorumlular yargılansın diyorlar.

bu ihtimal varsa, bu olmuştur arkadaşım.

kaynak :

the cradle
    Israeli Apache helicopters killed own soldiers, civilians on 7 October: Report
    https://new.thecradle.co/articles/israeli-apache-helicopters-killed-own-soldiers-civilians-on-7-october-report
  • Pkk=hamas

• quote:

Orijinalden alıntı: fıraktı

Bugünkü İsrail medyasında, festival ortamında öldürülenlerin bir çoğunun İsrail Helikopterlerinden açılan rastgele mermilerle olabileceğini yazıyordu. Bunun için sorumlular yargılansın diyorlar.

bu ihtimal varsa, bu olmuştur arkadaşım.

kaynak :

the cradle
    Israeli Apache helicopters killed own soldiers, civilians on 7 October: Report
    https://new.thecradle.co/articles/israeli-apache-helicopters-killed-own-soldiers-civilians-on-7-october-report
    Bunu zaten İsrail fanatiği olmayanlar biliyor. Abd ve yavrusu İsrail bu işlerin uzmanidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.