Şimdi Ara

Hamamböceği ile 2vs1 kapıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde iki tane çok büyük hamamböceği yakaladım.İkisininde üstüne kilim atarak etkisiz hale getirdim.Boyutları çok büyüktü.Şu ana kadar gördüğüm en büyük hamamböcekleri açık ara bunlar.Evde bunların bir yuvası var mıdır?Birde hamamböcekleri yatağa,duvara vs tırmanabilir mi?

• Tırmanır tabi Hatta uçan cinsleri var onların Yuvası olabilirde olmayabilirde bundan sonra takip et ilaçla evi en iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 20 Ağustos 2013; 0:50:20 >
  • ben her gün min. 5 tane kırk ayak. 3-5 tane sivri. ayda bir akrep. ve cinsini bilmediğim böcekleri her gün öldürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Evde iki tane çok büyük hamamböceği yakaladım.İkisininde üstüne kilim atarak etkisiz hale getirdim.Boyutları çok büyüktü.Şu ana kadar gördüğüm en büyük hamamböcekleri açık ara bunlar.Evde bunların bir yuvası var mıdır?Birde hamamböcekleri yatağa,duvara vs tırmanabilir mi?

Em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Tırmanır tabi Hatta uçan cinsleri var onların Yuvası olabilirde olmayabilirde bundan sonra takip et ilaçla evi en iyi

Gerçekten tırmanır mı yoksa dalga mı geçiyosun
  • Duvarlara tırmanır tabi hiç mi görmedin ? Cesaretin varsa öldür ama uçan cinsleri karşılık verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar uçmuyor üstlerin poşet attım kaçtılar sadece ama gece uyurken kendimi nasıl savunucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamam böceği küçük yapılı omurgasız baş ucunda iki anteni olan altı bacaklı
    bir böcektir. Dünyanın her yerinde bulunur. Bu böceklerin boyları 1-4 cm ara-
    sında değişir. Erkeklerin sırt kısmında dış etkenlerden koruyan sert kanatları

bulunur. Kanatlarını uçmak için kullanmazlar.Çok hızlı hareket ederler. Günün
    büyük bir kısmını dinlenerek geçirirler. Geceleri beslenmek için yiyecek ararlar
    Bu böcekler üzerinde mükemmel bir doğal radar sistemi vardır.

Bu radar sayesinde Yiyeceklerin yerlerini kolaylıkla bulurlar. Işıkta ve aydınlık
    yerlerde dolaşmaktan hoşlanmazlar.

Bu böcekler çok hızlı üreyen böcektir.
    Yumurtalarını, duvar çatlaklarına, tahta veya parke altlarına, buzdolabı elbise
    dolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi altlarına insanın göremeyeceği yerlere
    duvar diplerine, atık sukenarına, kenar kuytu yerlere yumurtalarını bırakırlar.
    Bir kapsülde ortalama 16 - 38 civarında yumurta (yavru böcek) vardır. Toplu
    halde yaşarlar yalnız yaşamayı hiç sevmezler.

• gregor samsadir

• Mıçtın gece organize olup seni yiyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Mıçtın gece organize olup seni yiyecekler

Yeseler iyi ağzına girecekler ıyyy midem bulandı

• Bu böceklerin allah belalarını versin ya bıktım her gün öldürmekten ulan işkence edicem bundan sonra
  • Allah'dan uçan modeline denk gelmemişsin geçen eve girdi karasinek sandım arkamı bi döndüm çat çat çat kanat çırpıyor odanın ortasında havada asılı kalmış sandalye falan devirdim çıktım odadan can havliyle.
  • Arkadaşlar hamam böcekleriyle dalga gecmeyin.Dayimin kulagina girdi acile zor yetistirdik.Az daha beynine tirmaniyordu soyka.

• agzina girerler. orumcekler falanda giriyor oyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece hamam böceğine basmak.

Kırt....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

İnsana pek bulaşmıyorlar bizim mutfakta da var oranın dışında yılda birkaç kere denk geliyorum hamamböceğine. Şerefsizlerin soylarını kazıyamadık bir türlü ama epey azaldılar. Şu dönemde tekrar peak yaptılar ama geceleri 2-3 er tane avlıyorum ben de.
  • Ev Terliği kullanıcısına yanıt
    hocam uçanları var yani bu bilgi güvenilmez oldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

İnsana pek bulaşmıyorlar bizim mutfakta da var oranın dışında yılda birkaç kere denk geliyorum hamamböceğine. Şerefsizlerin soylarını kazıyamadık bir türlü ama epey azaldılar. Şu dönemde tekrar peak yaptılar ama geceleri 2-3 er tane avlıyorum ben de.

Ben potansiyel yuvaları tespit ettim rahatım ortalıkta hamamböceği görünce hayvanla hiç uğraşmadan gidip yuva olabilecek yerleri ilaçlıyorum çözülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Tırmanır tabi Hatta uçan cinsleri var onların Yuvası olabilirde olmayabilirde bundan sonra takip et ilaçla evi en iyi

Gerçekten tırmanır mı yoksa dalga mı geçiyosun

gerçekten tırmanırlar dediğim gibi uçan cinsleride vardır

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.